Eski sevgili ...

renginar

Seviyorum uleyn :)
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
913
698
123
Arkadaşlar ben küçük bir şehirde okuyorum. Erkek arkadaşım da aslen oralı, orda tanıstık zaten.2 yıllık güzel bi ilişkimiz var. Ben kendim İstanbulda oturuyorum bazen o geliyor beni görmeye bazen de ben oraya gidiyorum görüşmek için. Normalde de okul zamanı yanıma geliyor beni görmek için. Sorun şu ki şehrin gidilecek tek bir caddesi var. Bütün cafeler falan orda yani gezmeye çıkıyoruz sadece oraya gidebiliyoruz şehirde avm falan da yok... Erkek arkadaşımın daha önce bi kızla ilişkisi olmuş 8-9 ay kadar. Kız aslen İstanbulda oturuyormuş ancak şu an evlenmiş ve bizim yaşadığımız şehire taşınmış. 2 senedir ne zaman dışarı çıksak bi kere görmesek bi kere görüyoruz bu benim iyice sinirlerimi bozmaya başladı. Çocuğu var falan onu gezdiriyor sürekli, karşılaşınca bana tip tip bakıyor ben kafamı çeviriyorum falan. Canım sıkılıyor ben aşırı kıskanç bi insanım aklıma düşmüyor değil onu da benim kadar sevdi mi? falan diye böyle saçmasapan düşünceler geliyor aklıma belli etmek istemesem de :110: Bu düşüncelerden nasıl sıyrılabilirim işin kötü yanı erkek arkadaşım oralı olduğu için evlenince biz de orada oturacağız. Kadını sürekli görmekten bıktım...:KK61:

Adı üzerinde "eski"
Niye umursuyorsun ki?
Sevgilinin ona karşı hala birşey hissetmediğinden eminsen rahat davran bence

Hiç takma kafana, geçmiş bitmiş. Kadın evli, çoluğu çocuğu var. Bakmasına yapacak bişey yok göz onun, istediği yere bakar. Siz hiç oralı olmayın ve mutlu mesut geçirin zamanınızı. Sevgilin şu an seninle beraber mi beraber, daha da düşünecek bişey yok bunda. Ha eğer dersen ki ben hayatı kendime zehir etmeyi çok seven bir insanım, o zaman düşünmeye devam et. :)
Küçük şehirlerde öyle oluyor ben de küçük bir şehirde okuyup büyük şehirde oturuyorum normalde ve ben de okuduğum şehirde eski sevgililerime rastlıyorum ama hiç umrumda olmuyorlar, biz hayatımıza bakıyoruz yani.

Hiç takma kafana, geçmiş bitmiş. Kadın evli, çoluğu çocuğu var. Bakmasına yapacak bişey yok göz onun, istediği yere bakar. Siz hiç oralı olmayın ve mutlu mesut geçirin zamanınızı. Sevgilin şu an seninle beraber mi beraber, daha da düşünecek bişey yok bunda. Ha eğer dersen ki ben hayatı kendime zehir etmeyi çok seven bir insanım, o zaman düşünmeye devam et. :)
Küçük şehirlerde öyle oluyor ben de küçük bir şehirde okuyup büyük şehirde oturuyorum normalde ve ben de okuduğum şehirde eski sevgililerime rastlıyorum ama hiç umrumda olmuyorlar, biz hayatımıza bakıyoruz yani.

Haklısınız güven sorunum yok ama belki de aralarında özel bişeyler yaşanmış olduğunu bildiğimden (cinsel anlamda) bunu kendime yediremiyorum bilmiyorum. Öyle olmasaydı belki bu kadar takmazdım...

Bütün bunları bilmeniz gerekmiyordu.
Kim niye anlatir ki?
Tabi kötü hisseder insan

Kadın evlenmiş barklanmış çocuklanmış ne gerek var kafanızı böyle şeylere yormaya.
Böyle devam ederseniz erkek arkadaşınız durumu farkedip özgüvensiz olduğunuzu düşünebilir.

Haklısınız güven sorunum yok ama belki de aralarında özel bişeyler yaşanmış olduğunu bildiğimden (cinsel anlamda) bunu kendime yediremiyorum bilmiyorum. Öyle olmasaydı belki bu kadar takmazdım...
Cinselliğe bu kadar çok anlam yüklememek lazım. O an istenmiş ve yaşanmış, biteli zaman geçmiş üzerinden.

Kadın evlenmiş barklanmış çocuklanmış ne gerek var kafanızı böyle şeylere yormaya.
Böyle devam ederseniz erkek arkadaşınız durumu farkedip özgüvensiz olduğunuzu düşünebilir.

Ona farkettirmemek için elimden geleni yapıyorum .Artık rutin gibi bişey oldu sürekli görmek zorunda kalıyoruz. Beni sıkan durum ben bu düşüncelerden nasıl kurtulabilirim acaba

Bu denli kıskançlık çok saçma.. Hepimizin eski sevgilisi oldu ama eskide kaldı gitti..
kadının umrunda bile değilsiniz eminimki

Bu denli kıskançlık çok saçma.. Hepimizin eski sevgilisi oldu ama eskide kaldı gitti..
kadının umrunda bile değilsiniz eminimki

Kadının umrunda olup olmamak değil sorun ben de eski sevgilimi umursamıyorum ama sürekli karşılaşmak hatta aynı cafede oturmak sinirimi bozardı kıskançlık da değil bu zira herkes kendi yolunda ama kafaya takılması sinir bozması normal değil mi ?

Ona farkettirmemek için elimden geleni yapıyorum .Artık rutin gibi bişey oldu sürekli görmek zorunda kalıyoruz. Beni sıkan durum ben bu düşüncelerden nasıl kurtulabilirim acaba

Mesela kadını görünce inadına gülümseyin. Yani bunlar kafaya takılacak şeyler değil geçmiş bitmiş.
Ne kadar düşünürseniz o kadar aklınızda kalır.

Bu dusuncelerden kurtulmak icin benim tavsiyelerim:
1- Televizyondaki Turk dizilerini izlemeyin.
2- Tarihte yasanmis muthis asklar var, bunlari anlatan cok da guzel kitaplar var, onlari okuyun, kendinize feyz alin. Ornegin; Nazim ile Piraye (Hifzi Topuz).
3- Kendinize guveninizi artirin (kulturunuzu artirarak baslayabilirsiniz, onceki maddede dedigim gibi, kitap okuyun, TV izlemeyin).
4- Kendinizden beklemediginiz seyi sevdiginizden beklemeyin (aldatmak, eski sevgiliyi dusunmek gibi..), olmayan seyleri dusunup kurgulayip sevdiginizi suclamayin..
5- Kalbinizi iyi, vicdanli ve merhametli tutun.

Sevgiler..

Bu dusuncelerden kurtulmak icin benim tavsiyelerim:
1- Televizyondaki Turk dizilerini izlemeyin.
2- Tarihte yasanmis muthis asklar var, bunlari anlatan cok da guzel kitaplar var, onlari okuyun, kendinize feyz alin. Ornegin; Nazim ile Piraye (Hifzi Topuz).
3- Kendinize guveninizi artirin (kulturunuzu artirarak baslayabilirsiniz, onceki maddede dedigim gibi, kitap okuyun, TV izlemeyin).
4- Kendinizden beklemediginiz seyi sevdiginizden beklemeyin (aldatmak, eski sevgiliyi dusunmek gibi..), olmayan seyleri dusunup kurgulayip sevdiginizi suclamayin..
5- Kalbinizi iyi, vicdanli ve merhametli tutun.

Sevgiler..

Önerileriniz için çok teşekkürler :) Umarım faydası olur hepsini denicem :)

iyi de kadın eski sevgilin üstüne bir bardak nikah şerbeti içmiş.
niye o kadar üzerinde duruyorsunuz ki?

herkesin gecmisi kendinedir.bunu kabul edip biseylere baslamak lazim.hem kimse daha sonra baska birini daha cok seversem diye dusunup yasamaz hayatini.haklisin devamli karsilasmak nahoş bi durum ama olmus bitmis kadin evlenmis cocuklu sizde evlilik yolundasiniz.madem kucuk bi sehir ya evlenince baska yerde yasamayi dusunun ya da bu durumu kabullen ne yasanmissa yasanmis bosver önune bak sen

Napsın şimdi kadın sen rahatsız olma dıye eve mi kapancak..
Ya sen o şehirde o şartlarda yaşamayı kabul edeceksin..
Yada baştan onlemını alıp hiiç o şehre adım atmayacaksın..

Kadının umrunda olup olmamak değil sorun ben de eski sevgilimi umursamıyorum ama sürekli karşılaşmak hatta aynı cafede oturmak sinirimi bozardı kıskançlık da değil bu zira herkes kendi yolunda ama kafaya takılması sinir bozması normal değil mi ?

kesinlikle normal değil.. böyle düşünceleri silin aklınızdan..kadın evlenmiş çocuğu var ..kaldı ki tek eski sevgilisi o mu sevgilinizin..

Mecburiyet caddesi yani :KK53:

Yakın illere gidebilirsiniz , hem yeni yerler de görmüş olursunuz.

Bir de kadın kötü kötü bakıyor diyorsunuz ya, onun gözünde de sizin durumunuz farklı değil, çok takılmayın yani.

Back
X