- 21 Aralık 2009
- 913
- 698
- 123
Arkadaşlar ben küçük bir şehirde okuyorum. Erkek arkadaşım da aslen oralı, orda tanıstık zaten.2 yıllık güzel bi ilişkimiz var. Ben kendim İstanbulda oturuyorum bazen o geliyor beni görmeye bazen de ben oraya gidiyorum görüşmek için. Normalde de okul zamanı yanıma geliyor beni görmek için. Sorun şu ki şehrin gidilecek tek bir caddesi var. Bütün cafeler falan orda yani gezmeye çıkıyoruz sadece oraya gidebiliyoruz şehirde avm falan da yok... Erkek arkadaşımın daha önce bi kızla ilişkisi olmuş 8-9 ay kadar. Kız aslen İstanbulda oturuyormuş ancak şu an evlenmiş ve bizim yaşadığımız şehire taşınmış. 2 senedir ne zaman dışarı çıksak bi kere görmesek bi kere görüyoruz bu benim iyice sinirlerimi bozmaya başladı. Çocuğu var falan onu gezdiriyor sürekli, karşılaşınca bana tip tip bakıyor ben kafamı çeviriyorum falan. Canım sıkılıyor ben aşırı kıskanç bi insanım aklıma düşmüyor değil onu da benim kadar sevdi mi? falan diye böyle saçmasapan düşünceler geliyor aklıma belli etmek istemesem de
Bu düşüncelerden nasıl sıyrılabilirim işin kötü yanı erkek arkadaşım oralı olduğu için evlenince biz de orada oturacağız. Kadını sürekli görmekten bıktım...