• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgiliden arkadaş ?

Eski sevgiliden arkadaş olmaz zamanında yaşanmışlıklar depreşir ama düşman gibi ayrılmamak vardır görünce selamlaşıp, hal hatır sormak, bayramlarda falan aramak sormak gibi bunlar da zaten bir zaman sonra seyrekleşir.

Olmaz, olmadı da. Sağlıklı değil, samimi duygular yok ortada. Büyük bir kandırmaca, başka bir şey değil.

olmuyor.. :)
üstelik ona karşı hala birşeyler hissediyorsan kendine daha çok acı çektirirsin..
içinde hep bi umut olur ve bir bakarsın böyle seneler geçmiş, senin onca zamanın geçmiş o umutla..
o umut olduğu içiniçinde, başkalarını da görmezsin kimseye şans veremezsin kimseyle olamazsın.
bir bakarsın en güzel yılların böyle geçmiş..
yazık edersin..

bence sen onu hayatından çıkar kendi hayatına devam et.
eğer bir gün sevgili olarak geri dönmek isterse o zaman değerlendirirsin..
ama bu arada senin beklentin olmasın ki hayatına ertelemeden devam edebilesin ;)

Eski sevgiliden arkadaş olmaz zamanında yaşanmışlıklar depreşir ama düşman gibi ayrılmamak vardır görünce selamlaşıp, hal hatır sormak, bayramlarda falan aramak sormak gibi bunlar da zaten bir zaman sonra seyrekleşir.
düşman olmam gereken bi şekilde ayrıldık . ama yapamıyorum . çok özlüyorum sanki o mesaj atınca huzur buluyorum gb geliyo .

kızlar hepiniz olmaz kanısındasınız yani kesinlikle kalkışmıyım mı ? olumlu sonuç alan yok mu :S

olmuyor.. :)
üstelik ona karşı hala birşeyler hissediyorsan kendine daha çok acı çektirirsin..
içinde hep bi umut olur ve bir bakarsın böyle seneler geçmiş, senin onca zamanın geçmiş o umutla..
o umut olduğu içiniçinde, başkalarını da görmezsin kimseye şans veremezsin kimseyle olamazsın.
bir bakarsın en güzel yılların böyle geçmiş..
yazık edersin..

bence sen onu hayatından çıkar kendi hayatına devam et.
eğer bir gün sevgili olarak geri dönmek isterse o zaman değerlendirirsin..
ama bu arada senin beklentin olmasın ki hayatına ertelemeden devam edebilesin ;)
en güzel yıllarım onunla geçti şimdi de onu bekleyerek harcıcam gb gözüküyo . haklısın ama o beynimdeyken zaten kimse olamıyo . olsun olmasın atsın atmasın farketmiyo . nasıl bu kadar baglandım bilmiyorum .

canım gülşen sonuna kadar haklı bence. tabi herkesin hayatında farklı bir etki yaratabilir ama ben sana kendi hayatımdan canlı bir örnek vereyim. ben de ayrıldığım sevgilimle arkadaş kalma yanlışında bulundum... benim öyle bir düşüncem yoktu başta ama baktım ki o benimle konuşmaya halimi hatrımı sormaya devam ediyor ben de karşılık verdim hep. ayrıldıktan sonra iki sene boyunca sözde arkadaş olarak hep konuşmaya devam ettik. benim hayatımdan en güzel iki sene böyle geçti gitti malesef :(:(:(:( üstelik bu arada ben ona daha çok bağlandım... hiç bir erkeğe bakmıyordum konuşmuyordum çıkma teklifi ediyorlardı kabul etmiyordum. iki seneden sonra ne mi oldu. o gitti başka biriyle evlendi. ben yıkıldım. öldüm. gerisi daha da kötü ondan intikam almak için ben de onun erkek kardeşiyle evlendim. hala evliyiz aslında eşim çok iyi biri ama ben eski sevgilimi her gördüğümde bir kere daha kahroluyorum. eski sevgilim de kahroluyor ama ne fayda.. ben hem onun mutlu olabilme şansını yok ettim hem de kendi hayatımı mahfettim. kısacası diyeceğim ona hala hislerin varsa arkadaş kalma sakın derim. :(:(:(:(

en güzel yıllarım onunla geçti şimdi de onu bekleyerek harcıcam gb gözüküyo . haklısın ama o beynimdeyken zaten kimse olamıyo . olsun olmasın atsın atmasın farketmiyo . nasıl bu kadar baglandım bilmiyorum .

aa deniz seni hatırladım şimdi bebeğim :) hani sevdiğin çocuk ayrıldıktan sonra bile arada sırada sana msj atıyormuş *-) peki unutamadığın arkadaş kalmayı düşündüğün çocuk bu mu canım *-)

olmaz ya.hiç böyle bişey denemedim bile hele ki içimde daha bitmemiş birşeyler varsa kesinlikle görüşmem.ben sevdiğim insana uzak msafeli sıradan biri gibi görüşmek hiç bana göre değil hiç görüşmem daha iyi.zaten kimse alınmasın bana ikiyüzlülük gibi geliyo o kadar şey yaşamışsın bide arkadaş gibi görüşceksin:20:

bence eski sevgiliden dost olmaz.yakınında olup ta ona mesafeli olmak daha fazla acı verebilir.hiç görüşmezsen onu hayatından daha kolay çıkarırsın.

hayatımda dursunda arkadaş olalım mantığına katılmıyorum..

evet insan çok sevince ne şekilde olursa olsun yakında durmak ister evet ama olmadı olmuyor olmayacak

iki tarafında duyguları yüzde yüz bitse de sadece gerekli şeyler konuşulur..hani iş ortamıdı ders ortamıdır

ama duygular varsa ona çaktırmadan kaçmak gerek

hadi o bitirdi duygularını ama sizde kaldı

size gelip sevgililerini anlatsa ağlamaz mısınız?

ki kadınlar bitirdim sanır ama bitiremez o duyguları

yılbaşı kutlaması bayram kutlaması vesaire asla atılmamalı..çok zor da olsa eğer kesin unutmaya meyiliniz varsa o kişiyi ölmüş şekilde düşünceksiniz..başka çare yok..ha bide kabullenmek lazım

aynı ortam mecburiysede elden geldiğince bakmamak konuşmamak lazım

canım gülşen sonuna kadar haklı bence. tabi herkesin hayatında farklı bir etki yaratabilir ama ben sana kendi hayatımdan canlı bir örnek vereyim. ben de ayrıldığım sevgilimle arkadaş kalma yanlışında bulundum... benim öyle bir düşüncem yoktu başta ama baktım ki o benimle konuşmaya halimi hatrımı sormaya devam ediyor ben de karşılık verdim hep. ayrıldıktan sonra iki sene boyunca sözde arkadaş olarak hep konuşmaya devam ettik. benim hayatımdan en güzel iki sene böyle geçti gitti malesef :(:(:(:( üstelik bu arada ben ona daha çok bağlandım... hiç bir erkeğe bakmıyordum konuşmuyordum çıkma teklifi ediyorlardı kabul etmiyordum. iki seneden sonra ne mi oldu. o gitti başka biriyle evlendi. ben yıkıldım. öldüm. gerisi daha da kötü ondan intikam almak için ben de onun erkek kardeşiyle evlendim. hala evliyiz aslında eşim çok iyi biri ama ben eski sevgilimi her gördüğümde bir kere daha kahroluyorum. eski sevgilim de kahroluyor ama ne fayda.. ben hem onun mutlu olabilme şansını yok ettim hem de kendi hayatımı mahfettim. kısacası diyeceğim ona hala hislerin varsa arkadaş kalma sakın derim. :(:(:(:(
inanmıyorum . gerçi hayatta herşey olabilir biliyorum . bi gün senin gb olcam belkide gidecek bi başkasını bulacak ve bi daha yıkılıcam . çok sağol canım tavsiyelerin için . inşaallah sende mutlu olursun artık onu gördüğünde üzülmezsin . iyi ki diceğin çok zamanın olur .

aa deniz seni hatırladım şimdi bebeğim :) hani sevdiğin çocuk ayrıldıktan sonra bile arada sırada sana msj atıyormuş *-) peki unutamadığın arkadaş kalmayı düşündüğün çocuk bu mu canım *-)

evettt o benimmm :) evet bu o yani sonunda devamı geldi . barışmak gb değilde vicdan azabı çekiyomuş gb konuşuyo . mesaj atıyo konuşuyoruz falan . bunu yapmam doğrumu bilemedim çünkü aramızda cok sıradan bi muhabbet var arkadas gb sanki .

Back
X