Eski sevgiliden helallik

Gulecannnnnnnnn

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
7
3
6
31
Merhaba arkadaşlar aramızda yeniyim aklıma takılan bisey var 4 yıllık evliyim çocuğumolmuyor ama herhangi bir sıkıntı yok bende de esimdede şimdi gelelim asıl konuya ben evlenmeden önce 4 yıllık bir ilişkim oldu sevgiliydikçok sevdim onu ben ama aldattı beni sonra kötü bir şekilde ayrıldık çok kötü beddua ettim tek çocuktu seninde çocuğun olmasin diye sonra pişman oldu affetmedim eşimle.tanistim evlendim sırf gıcıklık olsun diye kendide 2 ay içind e birini bulup benimle aynı gün evlilik tarihi aldı aynı günü aynı sehirlde farklı insanlarla evlendik şimdi acaba ben ona çok beddua ettim benim çocuğum o yüzden mi olmuyor ben evlendikten sonra kaç kere daha aradı görüşmedim sizce arayıp helallik istesemmi 2 aydır kafamı bu sorun çok kurcalıyor

Bence böyle bir şey yapmamalısın. ..onun esi duyar senin esin duyar daha kötü olur.birincisi hatalı olan o seni aldatmış.ikincisi su an çocuğun olmadığı için böyle düşünüyorsun. .umarım sağlıkla ve hayırlısıyla bir bebeğin olur.
Amin inşallah zaten ben eşimle çok.mutluyum ama o mutlu degilmis kackere mesaj attı mutlu değilim diye karısı için çok üzüldüm ama iki aydır kafamı kurcalıyor surekli

En Büyük TÜRKİYE

Eklentiler

• photo_2019-06-05_00-26-05.webp
    photo_2019-06-05_00-26-05.webp
    64,3 KB · Görüntüleme: 100
Merhaba arkadaşlar aramızda yeniyim aklıma takılan bisey var 4 yıllık evliyim çocuğumolmuyor ama herhangi bir sıkıntı yok bende de esimdede şimdi gelelim asıl konuya ben evlenmeden önce 4 yıllık bir ilişkim oldu sevgiliydikçok sevdim onu ben ama aldattı beni sonra kötü bir şekilde ayrıldık çok kötü beddua ettim tek çocuktu seninde çocuğun olmasin diye sonra pişman oldu affetmedim eşimle.tanistim evlendim sırf gıcıklık olsun diye kendide 2 ay içind e birini bulup benimle aynı gün evlilik tarihi aldı aynı günü aynı sehirlde farklı insanlarla evlendik şimdi acaba ben ona çok beddua ettim benim çocuğum o yüzden mi olmuyor ben evlendikten sonra kaç kere daha aradı görüşmedim sizce arayıp helallik istesemmi 2 aydır kafamı bu sorun çok kurcalıyor

Çocugunuz ona ettiginiz bedduadan dolayi olmamasi cok sacma. Evet beddua etmissiniz bedduanizi geri ceken bir mesaj atabilirdiniz adam EVLI OLMASAYDI...

Sakin atmayin karisi gorurse yanlis anlayabilir ve eski sevgiliniz sizin ona yanaştiginizi düsünebilir...

Çocuksuzluk sana kafayı yedirtmesin dikkat et,seni aldatan adama neyin helalliği?aldatmak dünyanın en aşağılık davranışlarndan biridir,kocan öğrenirse bir ömür salakça bir şey yüZünden zan altında kalacaksın.
He şudur,aldattığından kesinlikle emin misin?iftira atmış olma ihtimalin var mı

Back
X