Eski sevgiliden helallik

Adam hala onu unutamadığızı zanneder. Eşiniz duyarsa rezil olursunuz, belki boşanma durumuna kadar gider olay. Altından kalkamayacağınız şeyler yapmayın.

Aldatmakla tabii ki çok yanlış yapmış. Davranışınızı yargılamak bana düşmez ama o anki acınızla keşke Allah'a havale etseydiniz. Ne kadar tepetaklak olsanız, canınız yansa da beddua etmemeliydiniz... benim görüşüm. İlahi adalet diye bir şey var, siz etmeseniz dahi bir sonraki sevgilisi belki aynı duyguları ona tattıracaktı. Hele bir de çocuk ile ilgili etmişsiniz. Biliyorum acınız vardı ama dönüp dolaşıp gelme ihtimali de var.. ayrıca helallik istemek beddua için vicdanınızı rahatlabilir bir nebze belki ama istemeyin derim ben. Zaten mutsuzmuş çok yanlış anlar eşinizle de aranız bozulmasın şimdi hiç yoktan. Çocuk için tıbbi destege baslayın bence

Benimde bi sure cocugum olmamisti.. yani hastaneler infertilite ile ugrasan hastalarla dolu, beddua ne alaka? Kaldiki aldatmis yani sende sinir aninda soylemissin birseyler. Asil o helallik istesin senden... ama gorusme yani bu dengesizle yuvan zarar gorur

Allah aşkına helallik için ararsın kaydeder sesini intikam almak için kocana dinletir koz kullanır 2 ay içinde aynı gün evlenen adam yıldızları bile yakar hırsı bitmemiştir. Sanki özledimfe helallik bahane gibi olmuş tıp bu kadar ileride erkeklerin çocuk doğuracağı bir dönemde siz helallik almadım ondan olmadı diyeceğinize başka Dr a gidin tüp bebek merkezlerine yönelin bırakın bunları

Merhaba arkadaşlar aramızda yeniyim aklıma takılan bisey var 4 yıllık evliyim çocuğumolmuyor ama herhangi bir sıkıntı yok bende de esimdede şimdi gelelim asıl konuya ben evlenmeden önce 4 yıllık bir ilişkim oldu sevgiliydikçok sevdim onu ben ama aldattı beni sonra kötü bir şekilde ayrıldık çok kötü beddua ettim tek çocuktu seninde çocuğun olmasin diye sonra pişman oldu affetmedim eşimle.tanistim evlendim sırf gıcıklık olsun diye kendide 2 ay içind e birini bulup benimle aynı gün evlilik tarihi aldı aynı günü aynı sehirlde farklı insanlarla evlendik şimdi acaba ben ona çok beddua ettim benim çocuğum o yüzden mi olmuyor ben evlendikten sonra kaç kere daha aradı görüşmedim sizce arayıp helallik istesemmi 2 aydır kafamı bu sorun çok kurcalıyor
Adam zaten aldatmış mağdur ve haklı olan taraf sizsiniz iftira atmamışsın ki gereksiz bi helallik olur gibi oldu çok vijdan yapıyorsanız bilemiycem ama hem kel hem fodul misali bide yaptığı hataya göre helal et hakkını demek doğrumu helallik verecek kişi sizsiniz

Ay bosver böyle işleri benim babamın gecmisi de karanlık evet uzun seneler olmadi ama şuan 2 cocugu var ben ve kardesim
Ben sana soyle diyim teknoloji tıp bu kadar ileri degilken yani 85 86 87 88 seneleri gelmis gecmis. Doktora gidin. Sakın oyle hataya düşme aman diyim. Düşünmen bile hata.

Merhaba arkadaşlar aramızda yeniyim aklıma takılan bisey var 4 yıllık evliyim çocuğumolmuyor ama herhangi bir sıkıntı yok bende de esimdede şimdi gelelim asıl konuya ben evlenmeden önce 4 yıllık bir ilişkim oldu sevgiliydikçok sevdim onu ben ama aldattı beni sonra kötü bir şekilde ayrıldık çok kötü beddua ettim tek çocuktu seninde çocuğun olmasin diye sonra pişman oldu affetmedim eşimle.tanistim evlendim sırf gıcıklık olsun diye kendide 2 ay içind e birini bulup benimle aynı gün evlilik tarihi aldı aynı günü aynı sehirlde farklı insanlarla evlendik şimdi acaba ben ona çok beddua ettim benim çocuğum o yüzden mi olmuyor ben evlendikten sonra kaç kere daha aradı görüşmedim sizce arayıp helallik istesemmi 2 aydır kafamı bu sorun çok kurcalıyor

Sakın aramayın. Beddua ettiğiniz için pişmansanız da Allah’a dua edip tövbe edin. Adı üstünde bed-dua, yani kötü dua. Allah’a dua ediyorsunuz. Eski sevgilinizlik bir durum yok.

Ayy saçmalamayın allah askınıza
Benimde üç yıl olmadı ve kimseyede beddua etmemiştim
Ben eski sevgiliniz olsam ve helallikk için arasanız aklıma bin bir türlü şey gelirdi
İlk gelecek olanda “ kocasını sewmiyo,mutsuz” olurdu

Hanımefendi bu fizyolojik bir durum, siz beddua ettiniz diye o adamın spermlerine gelecek zarar sekip sizin yumurtaliklariniza gelmedi.:olamaz:
Bunları düşüneceğinize gidip tedavi olmanızı öneririm ve bu kadar paranormal düşünmemenizi.

Tee 5 6 yıl önceki mevzu aklina neden geliyor ki. Her çocuğu olmayan beddua mi etti senin canın yanmış da etmişsin.

Yürek mi yedin arkadaşım durduk yere başına is mi alacaksın

Sakin arayayim deme.Bedduani geri al.Tovbeni et.Allah herkese hayirli evlat versin de.Resmen belani ariyorsun suan. Adam sonradan da seni aramis ve guven vermeyen bir tip.Kocanin guveni sarsilirsa o zaman ayiklarsin pirincin tasini.

Back
X