Eski Sevgiliden Kurtulma Sorunsalı

chen123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
88
41
38
7 aylık bir birliktelikten sonra ayrılma kararı aldım. Gerçi bu kararı ilk ay almıştım ama kavga ettik saç baş tekme yumruk .beni tehdit edince yine sustum devam ettim kavgalarımız devam etti. Hiç arkadaşım olmasın istiyor. Kıskanıyor kısıtlıyor. Bunaldım ve yine bir kavgayı fırsat bildim ve bittiğini açıkladm.okuluma geldi son kez konuşmak istediğini söyledi anneme açıkladım onunla konuştu yine de arıyordu actigimda ana avrat küfür ediyordu. Bekle evine geliyorum diyordu sonra gelmiyordu. Psikolojimin içine etti doğrusu. Bugün d e aradi açtım son kez yine konuşmak istedi bağırdım kapıya geldi kardeşim acti işte ceneme vurdu seviyoruz ulan tarzında konuştu. Kurtulamıyorum bir türlu sümk gibi yapıştı annem de çok üzülüyor.ne yapmalıyım

çok merak ettim şuankı durumunuz nedir ?

Ya kızmada canım benim sen bu yaşta nasıl ortamlara girdin nasıl insanlarla takıldın anlam veremiyorum bu kadar pislik insanı nasıl buldun cidden şaşıp kalıyorum..

Ya kızmada canım benim sen bu yaşta nasıl ortamlara girdin nasıl insanlarla takıldın anlam veremiyorum bu kadar pislik insanı nasıl buldun cidden şaşıp kalıyorum..
Bende bilmiyorum, her tuttuğum dal elimde kalıyor.

sen bence haline şükret benimki senin halinden beter, umarım bır an önce huzura erersin

ben sırf aileme yaşadıklarımızı anlatmasın diye evlenicem evlendiğimin ertesi haftasıda boşanma davası açıcam düşün yani durumumu

ben sırf aileme yaşadıklarımızı anlatmasın diye evlenicem evlendiğimin ertesi haftasıda boşanma davası açıcam düşün yani durumumu
Benimde yaşım büyük olsaydı aynısını bana yapardı Allahtan ilerde gelmedi böyle birşey başıma. Bu tip insanlar çok masum görünür sonradan anlarsın ne olduğunu. Çok dikkatli davranmak lazım coook. Kimseye güvenmemek de lazım malesef iş işte geçince akıl başa geliyor

21 bunu yapmak yerine polise gitmeyi ailene dökülmeyi düşündünmü
evet ilk araya onun ailesini kattım hepsi yardım etmeye çalıştı yazın 2 ay ayrıldım zar zor arkadaşlarımın huzurunu kaçırdı bana huzur vermedi ülke dışına çıktım orda dahı bır sekılde ulaşabildi üni arkadaslarıma dahi ılaştı bende barıstım mecburen ama kendi ailemem açamam maalesef aşk sanıp yaptığım bır hatadan dolayı böyle mahkum kaldım

Yaptığın hattayı anladım ben ama ailen senin onlar sen onların canısnı kanısın bence söyle

Bak aynen benimde arkadaşlarıma ulaşıp zarar vermeye çalışıyordu. Okuluma hatta kapıma kadar geldi. Fotoğraflarımı dağıtıp adımı çıkardı. Mahkemeye verdik gıkı çıkmıyor inkar ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…