Eski sevgilileriyle mesajlaşıyor

shinem_88

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
50
0
16
Eskişehir
benim 4yıldır devam eden bir ilişkim var aynı şehirdeyiz aynı okuldayız sürekli birlikteyiz yani.daha önce biara ayrılıp tekrar barışmıştık bu ayrılıktan önce telefonu bilgisayarı şifreleri falan hepsini bana vermişti daha sonra barıştığımızda ise ne o bana verdi bilgilerini ne de ben ona belki böylesi daha iyi olur birbirimize güvenmemiz gerekir artık diye. neyse geçenlerde facebook unu açık bırakmış bilgisayarda daha önce de bikaç kez açık oldugunu görüp hiç araştırmamıştım geçen gün bi bakiyim neler var dedim. ve eski sevgilileriyle mesajlaştığını gördüm. işte nasılsın nası gidiyo ben gelicem memlekete falan gibi mesajlar vardı hiçbirinde canımlı cicimli bişiler yoktu.
Ama sonuç olarak yıl başında benim yanımdayken benimle vakit geçirirken bile telefonundan girip iyi yıllar yazmayı ihmal etmemiş o kişiye. bende tabi bu gördüklerimi ona söyledim ve karşılığında da benim mi sana kızmam lazım yoksa senin mi?benim hesabımı karıştırmışsın falan diye atağa geçti hemen bu konuda yok o benim arkadaşım falan bile demedi hiçbir açıklama yapma gereği duymadı.
Sizce bu olay ne gösteriyo bana akıl verir misiniz benim şuanda napmam gerekiyo???

Hayat sizin...
4 yıllık ilişki az buz değil.
Sizi daha benimseyememiş ki eski sevgilileriyle irtibatını koparmamaya çalışıyor.
Eğer sindirebiliyorsanız devam edin zaten o da kendisinde hata görmüyor,özür filan da beklemeyin boş yere.
Yok istemem derseniz bitirin.

4 yıldır yeni mi farkettiniz bu durumu ?
Yoksa ayrılıktan sonra mı konuşmaya başlamışlar ?
Ne bileyim eski sevgiliden arkadaş durumlarından ben pek hoşlanmıyorum

eğer ben bu olay karşısında bir tepki göstermezsen böyle devam ediceğinin farkındayım...
olay ayrılmak yada ayrılmamak değil. bu durumu kabul edemiyorum,gururuma da yediremiyorum yaptığını kızla konuşsam kendimi küçük düşürmüş olurum ama benim bu konuda bişeyler yapmam lazım....

4 yıllık ilişki az değil ama açıkcası eski sevgili ile olan muhabbet benim hep midemi bulandırmıştır ve anlam veremem ayrılıp arkadaş kalan insanları bile... durumuna gelince arkadaşım bunu sindirmek tamamen sana kalmış ben sindiremezdim açıkcası eski sevgilisi ile konuşuyorsa hala heyecana doyamamış demekki şimdi böyleyse ilerde daha çok başın ağrımasın ölç biç tart o seni üzmeden tavrını koy derim...bana ters bu tarz şeyler hiçte haz etmem eski sevgili ile biten bitmiş ne diye muhabbet ederlerkii

Ne yapabilirsiniz ki?
Adam yaptığı yanlışı kabul etmiyor.

Neden konuşma ihtiyacı duymuş ki?Ne gerek var?
Baskın ol ve müsade etme,tabi mantıklı açıklama yapması gerek önce..
Baktın açıklamaları gayet mantıklı ve dogru söylüyor sence de,o zaman devam et..
Lafı eveleyip geveleyen erkekten hayır gelmez;degıl 4 yıl 14 yılda gecse yapacak olan yapıyor zaten..

evet bu yıl okulumuz biticek ve ilerde evlenmeyi düşünüyoduk ben ailesiyle tanıştım o da benim ailemle tanıştı annesiyle falan çok samimiyim ama ne hikmetse aramızda kimse sorun olmasın diye ayrılıp barıştıktan sonra ailesine bile söylenmedi barıştığımız benim ailem biliyo ama onunki bilmiyo.bu konuda da kafam iyice karıştı üstüne de o konuşmaları görünce.acaba diyorum ailesine de beni söylemedi sadece benimle vakit geçirmek amacında olduğu için mi?

burda konuşmaların hepsini yazmadım ama mesela bayramda msj atmış kıza anneciğinin ellerinden öp bende öpücem senin yerine diye beni resmen gerizekalı yerine koyuyo bu durumda

burda konuşmaların hepsini yazmadım ama mesela bayramda msj atmış kıza anneciğinin ellerinden öp bende öpücem senin yerine diye beni resmen gerizekalı yerine koyuyo bu durumda

Ayyy pek de saygılıymış
keşke o saygıyı önce sana gösterseymiş..

tabi ben gördükten sonra artık dikkat ediyo benim yanımdayken girmiyo face ine ve çoğu zaman da nereye gitse telefonunu yanında götürmeye başladı pek yanımda bırakmıyo yani

tabi ben gördükten sonra artık dikkat ediyo benim yanımdayken girmiyo face ine ve çoğu zaman da nereye gitse telefonunu yanında götürmeye başladı pek yanımda bırakmıyo yani

canım seni üzmek istemem ama o faceyi yada teli ele gecir bir bak bakalım saklayacak seyi olmayan insan saklamaz telini

arkadaşlar benim de bugün başıma bişey geldi.arkadaşımın sevgilisi hiçbişey yokken arkadaşımı terkedip eski sevgilisiyle barıştı.Bunu yapcak en son kişiydi ben de diodum ki benim sevgilim bunu yapmaz.Güvenme falan derken deneyelim bi dedik arkadaşın sahte hesabı varmış ondan ekledik hemen kabul etti.onunla da kalmadı meraba die o msj yazdı derken konuşmaya başladık numaramı istedi ilişkisi olmadığını söledi konuşma buluşmaya kadar gitti.o arada ben aradım telefonu açmadı msj attım cvp vermedi.sonra cevap verdi uyuyakalmışım dedi.kızlar ne yapmam gerekio bi akıl verin

hiç hoş bir davranış değil. bazı erkekler sürekli yedekte birilerini bulundurmak isterler.olurda siz ayrılırsanız bir alternatifim daha olsun diye düşünmüş olabilir. yada sizi yeterince sevmiyor. ama maalesef normal arkadaş olarak görüşüyolardır diyemiyeceğim çünkü öyle olsa sizden saklamazdı.

bu erkeklerin hepsi mi böyle ya bizim bu çektiğimiz nedir böyle yetinmeyi bilmiyolar kesinlikle ve çok büyük dersi de hak ediyo böyleleri benimde aklımda olan şey ayrılmak ama ayrılırsam ben üzüldüğüm kendimi yıprattığımla kalıcam ama bi yol da bulamıyorum.sen de onu denemişsin ve sana gerçek yüzünü göstermiş emin ol şimdi sen söylesen ben biliyodum senin olduğunu zaten der sana...

Senin ki apacık belli canım benim,shinem arkadasın ki tam belli degıl ama sen kendi gözlerinle görmüşsün..ne yapmayı dusunuyorsun peki?

sölesem sen ne hakla beni deniosun der beni haksız duruma düşürür biliorum ayrılsam hiçbişey yokken ayrılmak saçmalık olur çünkü uzun süreli bi ilişki napıcağımı bilmiorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…