sölesem sen ne hakla beni deniosun der beni haksız duruma düşürür biliorum ayrılsam hiçbişey yokken ayrılmak saçmalık olur çünkü uzun süreli bi ilişki napıcağımı bilmiorum şuan
bu erkeklerin hepsi mi böyle ya bizim bu çektiğimiz nedir böyle yetinmeyi bilmiyolar kesinlikle ve çok büyük dersi de hak ediyo böyleleri benimde aklımda olan şey ayrılmak ama ayrılırsam ben üzüldüğüm kendimi yıprattığımla kalıcam ama bi yol da bulamıyorum.sen de onu denemişsin ve sana gerçek yüzünü göstermiş emin ol şimdi sen söylesen ben biliyodum senin olduğunu zaten der sana...
bence biraz daha bekle eğer yine bu tarz davranışları olursa ayrılmayı düşünürsün
kusura bakma canım ben bunu shinem için yazmak istemiştim yanlışlık oldunormalde hiç böle davranışları yoktur.Yanımda ya annesi ya kuzeni ya da erkek arkadaşları arar.Facete de hep tanıdığım arkadaşları yorum yapar ama bu şekilde hemen kız görmemiş gibi atlaması çok canımı sıktı
telefonuna nezaman baksam hiçbişey bulamıyorum ne mesaj oluyo ne bişey tabi belki de siliyodur hepsini ama o kızın numarası falan var telefonunda
aklima bisey geldi ama tehliksi var
internette okumustum,eger nasil konustuklarini merak ediyosan,o kizin numarasini sil ve onun isminin altina baska bi numara yaz,yani senin numarani(bu numara sevgilinin bilmedigi bi numara olsun,yeni hat ac istersen en iyisi bu olur)
eger sevgilin o kiza bi mesaj yollarsa,butun mesajlar senin elindeki numarana gelir,boylece nasil bi tur konustugunu anlarsin
ama dedigim gibi tehlikeli bi is,eger ogrenirse sevgilin numarayi degistirdigini sonunuz ne olur blemiyorum
hakknizda hayirli canm
evet aslında bu çok mantıklı bişey ama hattın da benim üzerime olmaması lazım sonradan bunu öğrenebilir bilmediği birinin üzerine falan olması lazım riskli bi iş ama şu da var telefondan mesaj yazmayı falan pek sevmez bence onlar hala face den konuşuyolardır.şifresini falan kırsam ama bunu nası yapıcamki
evet aslında bu çok mantıklı bişey ama hattın da benim üzerime olmaması lazım sonradan bunu öğrenebilir bilmediği birinin üzerine falan olması lazım riskli bi iş ama şu da var telefondan mesaj yazmayı falan pek sevmez bence onlar hala face den konuşuyolardır.şifresini falan kırsam ama bunu nası yapıcamki
bıtmış gtmış bı ılşkının numarasını telefonunda tutması bıle çoook saçma byle bışey yok. sen buna neden ızın verdın canım? baştan bazı şeylerde bı esneklık olmuş sanırım. yaa ben kesınlıkle kabullenemezdm ben eskı sevgılının ısmıne bıle tahammul edemem olması gereken de bu aynı şeyı sen yapsan sevgılın senı çoktan bıtırmıştı. bence aralarında bışey dönüyo olabılır onun annesınden sevgılıne ne?
yani çocuğu diil tabi seviyosan bu durumu salla gitsin.inan bana erkegin yapacagı varsa her şekilde yapar.böle kendi kendini yeme sana yazık oluyo.inan bana insanın kendine verdiği zararı ordu toplanıp verse veremez.relaxs ol herşeyi oluruna bırak ama aptal yerine de koydurma kendini.kimse vazgeçilmez diil sonuçta.yani bi süre beklemede kal olmadı bu sefer çocuğu salla gitsin.bence yanii :)
burda konuşmaların hepsini yazmadım ama mesela bayramda msj atmış kıza anneciğinin ellerinden öp bende öpücem senin yerine diye beni resmen gerizekalı yerine koyuyo bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?