Yok asla atmadım öyle bir talebi olmadısiz rahat olursanız erkekler zaten rahat olur toplum da erkeğin geçmişini önemsemeyen kadınlar la dolu sizde sorun geçmişini ? ayrıca bakirelik le ne alakası var kaldıki bakire olan birisi bile iş arkadaşının arabasına biner umarım çıplak fotoğraf atmamışsınızdır birgün internete de düşebilir.
Sürekli ablasını eleştiriyorsunuz farkında mısınız?Hemcinsim olarak bakmadım ailesinden biri olarak gördüm. Hiçte tutucu değiller ablası hergün erkeklerle geziyor tutuculuğu bana millete kesilir bu tiplerin
Ya bazen gerekmiyor mu sasyy ?o size kotu bir sey dedi diye hemen ablasini mi ortaya atmaniz lazim? size ne? tencere kapak iste.
Siz yazdiklarinizin farkında değilsiniz o zaman , kin ve öfke sizin mesajlarınızdan akıyor.Ben hala sorun etmedim doğulu olmasını? Ne bu kin öfke?
Kendinize güvenmiyor musunuzBanane derken?
Ya kızların çoğu sana hakvermemiş haksız olduğun yerlerde var ama bence tam hakkettiği karşılığı vereceksin böylesine.
Merhaba bir ilişkim olmuştu kültür farkları vardı o doğulu ben laz ama bunu sorun etmedim onu sevmiştim halada vardı bir şeyler ve benim bakire olmadığımıda biliyordu sorun etmedi konusunuda açmadı her neyse ayrılalı oldu baya benim hakkımda ortak bir erkek arkadaşımıza bu lafı etmiş sebebi ise normal bir erkek arkadaşımın arabasına bindiğim için onun demesi değil başkasıda dese çok ağrıma gider! Çok öfkeliyim bunu dediğinde iş kıyafetleri varmış ve ben onun eski müşterisiyim öyle tanıştık arayıp şikayet edesim var yada ablası 30 yaşında anne olan biri ama evlenip Ayrılmış bekar yani tiktokta dansöz elbisesiyle dans ediyor ben anne değilim bir şey değilim istediğimi yaparım benim namusuma laf ediyor ablasının videosu elimde bir gün gördüğümde arkadaşım kaydet sana lazım olur demişti ama ben dalga geçmek için kaydettim illa kendine attırıp yüzüne vurdurtucak ama yapmak istemiyorum. Bu lafın altında kalmakta istemiyorum nefret ettim ondan ben ondan ayrılmışım ona ne benim namusumdan erkekler böyle rahat olmamalı!!!
Ya bazen gerekmiyor mu sasyy ?
Ya bıraak akışına o öyle dedi diye öyle nisin?bence çocuk bir yem attı senle iletişime geçmek istiyor. Bas engeelli saallla.doğulu aileler önce kendi aile terbiyesine baksın. Hepsini kastetmiyorum.Merhaba bir ilişkim olmuştu kültür farkları vardı o doğulu ben laz ama bunu sorun etmedim onu sevmiştim halada vardı bir şeyler ve benim bakire olmadığımıda biliyordu sorun etmedi konusunuda açmadı her neyse ayrılalı oldu baya benim hakkımda ortak bir erkek arkadaşımıza bu lafı etmiş sebebi ise normal bir erkek arkadaşımın arabasına bindiğim için onun demesi değil başkasıda dese çok ağrıma gider! Çok öfkeliyim bunu dediğinde iş kıyafetleri varmış ve ben onun eski müşterisiyim öyle tanıştık arayıp şikayet edesim var yada ablası 30 yaşında anne olan biri ama evlenip Ayrılmış bekar yani tiktokta dansöz elbisesiyle dans ediyor ben anne değilim bir şey değilim istediğimi yaparım benim namusuma laf ediyor ablasının videosu elimde bir gün gördüğümde arkadaşım kaydet sana lazım olur demişti ama ben dalga geçmek için kaydettim illa kendine attırıp yüzüne vurdurtucak ama yapmak istemiyorum. Bu lafın altında kalmakta istemiyorum nefret ettim ondan ben ondan ayrılmışım ona ne benim namusumdan erkekler böyle rahat olmamalı!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?