Eski sevgilim arkamdan “oynak” demiş!!

siz rahat olursanız erkekler zaten rahat olur toplum da erkeğin geçmişini önemsemeyen kadınlar la dolu sizde sorun geçmişini ? ayrıca bakirelik le ne alakası var kaldıki bakire olan birisi bile iş arkadaşının arabasına biner umarım çıplak fotoğraf atmamışsınızdır birgün internete de düşebilir.

Yok asla atmadım öyle bir talebi olmadı

Sizin gibi kendi doğrulariyla yaşayan, istediğimi yaparim kimse karisamaz diyen biri isine gelince nasil da ablanin yaptiklarina laf edip bir erkegi ustune saliyor ama.

Butun özgürlükçü tavriniz sadece kendi özgürlüğünüz icinmis demek. Isinize gelince hemen baska kadinin alanina giriveriyorsunuz.

Hemcinsim olarak bakmadım ailesinden biri olarak gördüm. Hiçte tutucu değiller ablası hergün erkeklerle geziyor tutuculuğu bana millete kesilir bu tiplerin
Sürekli ablasını eleştiriyorsunuz farkında mısınız?
Konunun başından beri.
Özgürüm söyleyim böyleyim diyorsunuz da arkadaşınızin videoyu kaydet demesinden, sizin kaydetmenizden, bunu dalga malzemesi yapmak istemenizden belli değil mi kafa yapınız? Burada bir sürü konuda atip tutuyorsunuz birde nereden baksan tutarsızlik.

Son düzenleme:
Abla tiktok a dans videosunu koyduysa ,gorulmesinden de cekinmiyor demektir.Tamam kadin kadini vurmasin ama
Bu erkeklerin pis etiketleri hep yanina mı kalsin.Konu sahibi cok uzgünum sanirım ben de atardim.Cunku kadin zaten aleni paylaşmış.

Ya kızların çoğu sana hakvermemiş haksız olduğun yerlerde var ama bence tam hakkettiği karşılığı vereceksin böylesine.

Neyin haketmisligi? Bu adam gidip ablasini döverse kim neyi hak ediyor? Kadin kadinin en büyük düsmani oldugu bu tür yorumlari gösteriyor.

Benim burada anlamadığım; tiktok kullanmıyorum ama bildiğim kadarı ile bu program zaten millet görsün diye video atılın bir yer değil mi? Buraya o videoyu atan zaten herkese dağılabilme ihtimalini bilerek atıyordur . Konu sahibine neden kadının gizli kamera görüntülerini çekmiş, paylaşacakmış gibi yorumlar yapılmış ki? Ablası zaten zor durumda kalacağını düşündüğü birşey olarak görmemiş atmış. Ben böyle adamların yaptıklarının yüzüne vurulması taraftarıyım. En azından bir defa rezil olursa hayatına giren başka insanların namusu hakkında atıp tutarken bir defa daha düşünür.

siz de davranış şekli olarak çok farklı değilsiniz.
lafı getirenin doğru söylediğini ne biliyorsunuz da hemen ablasını lekeliyorsunuz ?
gerçekten bu lafı etmişse çirkin ama sizin cevap verme şekliniz de daha güzel değil .

burada kendinizi haklı çıkarmak için ablasının anneliğinden, taktığı renklerden, erkeklerle gezmesinden bahsedip duruyorsunuz. siz zaten adamın sözü karşısında haklısınız, böyle belden aşağı vurmaya çalışarak kendinizi aşağı çekiyorsunuz farkında mısınız? suçun bireyselliği diye birşey var biliyorsunuz değil mi? sizin adama edecek sözünüz varsa edin, ablasının suçu ne.
birde bakire olmadığımı biliyordu, kabul etmişti diyorsunuz. bu bakış açınızı değiştirin kabul edilecek bir durum yok ortada. bu sizin açıklama yapmanız gereken bir durum değil. siz onun bekaretini sorguluyor musunuz da kendinizi izah etme gereği duyuyorsunuz?

Ya bazen gerekmiyor mu sasyy ?

bilemiyorum ki hani eger ablasi da benim arkamdan oyle konusmus olsa belki bir ihtimal onun hakkinda konusurum. ama ablayla ilgili hicbir sey yok ki. tamamen adamin karaktersizligi. yani adam sonucta ablasinin bekcisi degil ki.

Ya bıraak akışına o öyle dedi diye öyle nisin?bence çocuk bir yem attı senle iletişime geçmek istiyor. Bas engeelli saallla.doğulu aileler önce kendi aile terbiyesine baksın. Hepsini kastetmiyorum.

Siz zaten tencere kapakmıssınız ki neden ayrıldınız çok uyumlu bir çiftmişsiniz kültür gerekse yaşam tarzı aynısınız

bence birleşin
Kk nin genel sorunu ımı ıblısı ımı kırdışı ısıl ıynık ınlır kındısını bıksın

bu da işte bir insanın kendini tatmin etme yolu
Bundan tatmin olanların da hayatta çok da başarısı oldugunu düşünmüyorum

Oynak demiş desin çok mu önemlii yoo anne olmayanlar her şeyi yapabilir ama anne olanlar zinhar asla yapamaz çünkü çocuğa zimmetli dimi hemen sizi alakadar etmeyen şeylere saldırıp tatmin olmalısınız

Kişi kendinden bilir işi

Konu sahibine hak verenler, siz abinizin/erkek kardeşinizin/babanizin/kocanızın/sevgilinizin sizin sorumlunuz, efendiniz olduğunu falan mi düşünüyorsunuz?
Ne demek ablasına sahip çıksın, oynak görsün bilmem ne.
O kadin ayri bir birey.
Kardeşi ayrı.
Abla bir şey yapmamış ki, konu sahibi sinsi bir şekilde kadının videosunu kaydedip yarın obur gun kullanırım diye saklamış.
Şimdi de ayrılmış bitmiş ilişkinin ardından zamanı gelmiş diye kullanacak.
Ya ayrıldığım karaktersiz oynak dese ne, demese ne. Inanan kimse onun problemi.
Bence en az eski sevgiliniz kadar kötüsünüz.
Bir kadına namussuz damgası yapıştırmak için bekliyorsunuz.
Sürekli 'anne' vurgusu yapmaniz da ayri terbiyesizlik.
Malûm zihniyetin beteri sizde.
Aynen devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…