Hayatta kimseyle dalga gecmem ama bu tur "namus" konularindan dem vuran erkekleri trolluyorum. Oyle bir imada bile bulunsalar, o tarzda imali bir soru bile sorsalar cok abartili, sacma cevaplar vermeye basliyorum. Mesela "senin kac sevgilin oldu?" gibi bisey sormustu denyonun teki, "sevgili olaraaaaaak, dusunmem lazim, tek gecelikler veya takilmalar da dahil mi? Of hic bilmiyorum ya" filan diyorum (ki, dogru yani, gercekten, cetele mi tutucam?). Yuzumde de boyle "oglum sen hela borusu, tuvalet terligi gibi biseysin" dercesine kucumser bi ifade oluyor. Yani hayatimda da bunu cok soran olmadi gerci.
Bu yuzden "oynak" lafini ciddiye aliiiiip, bunu soyleyen yaratiga "namusuma dil uzatti" diye bileniiiiip, sonra "senin ablan da 30 yasinda bosanmis, erkeklerle geziyor, tiktokta dans ediyor naber, namussa o da namussuz?" diyiiip, ona ayni dilden cevap vermek??? Benim aklima gelen sey olur: ha, demek ki ablasi yolunda gitmeyen evliligini cesaretle bitiren, flort eden, neseli bi insan, ama oglan boyle beyinsiz cikmis. Gidip de ayni dilden, ayni mantaliteden cevap vermek bana cok abes geldi konu sahibi. Sinirlenmekte haklisin adama, ama muhattap alacagin biri degil bence.