Eski sevgilim arkamdan “oynak” demiş!!

Ablası mi yollu demiş sanki burada illa yok tiktok'a attıysa herkes görüyordur boşver göster diyorlar. Adamı ne bağlar ablası? Ona ne, size ne? Siz böyle düşünüyorken bir erkeğin ee o da bakire değilmiş onla bunla düşmüş kalkmış demesine takilmayacaksiniz o zaman. Ki "ablası zaten her gün başkası ile geziyor" demek aynı kapıya çıkar. Hayır iki tuhaf insan sevgili oluyor, ayrılıyor saygısız davranıyor. Kk'da ablanın konusu dönüyor. Çok tuhaf gerçekten

Ya kızların çoğu sana hakvermemiş haksız olduğun yerlerde var ama bence tam hakkettiği karşılığı vereceksin böylesine.
Hak ettiğinin karşılığını konudan bağımsız başka bir insan mı veriyor?
İyi katilin babasını keselim, sapığın anasını taşlayalım o zaman.
Gidip adam ablasını öldürse içiniz soğur artık.
Ayrıca konu sahibi her gün başka erkeklerle gezince ne oluyormuş? Siz de ahlak bekçiliği yapıyorsanız size oynak denmesine de ağlamayın. Neticede toplumun bir kesimine göre de siz ahlaksızsınız.

Ya kızların çoğu sana hakvermemiş haksız olduğun yerlerde var ama bence tam hakkettiği karşılığı vereceksin böylesine.
Konu sahibi daha önce defalarca yazdığı gibi çok aktif cinsel hayata sahip genç bir kız. Ki bunda hiçbir sorun yok, kendi hayatı kendi bileceği iş.
Ama yarın öbür gün kendi abisi yüzünden "senin kardeşin de oynak zaten kaç kişiyle takıldı" dense karşı tarafa mı hak vereceksiniz mesela?

Veya bir üye başlık açsa... "Kardeşim eski sevgilisiyle kavga edip kıza yollu demiş, kız da "sen kendi ablana bak" diye benim videomu yolladı kardeşime" dese?

Hayatta kimseyle dalga gecmem ama bu tur "namus" konularindan dem vuran erkekleri trolluyorum. Oyle bir imada bile bulunsalar, o tarzda imali bir soru bile sorsalar cok abartili, sacma cevaplar vermeye basliyorum. Mesela "senin kac sevgilin oldu?" gibi bisey sormustu denyonun teki, "sevgili olaraaaaaak, dusunmem lazim, tek gecelikler veya takilmalar da dahil mi? Of hic bilmiyorum ya" filan diyorum (ki, dogru yani, gercekten, cetele mi tutucam?). Yuzumde de boyle "oglum sen hela borusu, tuvalet terligi gibi biseysin" dercesine kucumser bi ifade oluyor. Yani hayatimda da bunu cok soran olmadi gerci.

Bu yuzden "oynak" lafini ciddiye aliiiiip, bunu soyleyen yaratiga "namusuma dil uzatti" diye bileniiiiip, sonra "senin ablan da 30 yasinda bosanmis, erkeklerle geziyor, tiktokta dans ediyor naber, namussa o da namussuz?" diyiiip, ona ayni dilden cevap vermek??? Benim aklima gelen sey olur: ha, demek ki ablasi yolunda gitmeyen evliligini cesaretle bitiren, flort eden, neseli bi insan, ama oglan boyle beyinsiz cikmis. Gidip de ayni dilden, ayni mantaliteden cevap vermek bana cok abes geldi konu sahibi. Sinirlenmekte haklisin adama, ama muhattap alacagin biri degil bence.

Kadını yine bir kadın mı ezecek Allah aşkına.. ablasından size ne, bize ne? Boşanmış anne olmuş ama dansöz kıyafetiyle video çekiyormuş asıl oynak oymuş. Bu nasıl bel altı vurmaktır böyle. Lütfen kendinize gelin, burada tüm mesele eski öküz erkek arkadaşınıza gereken cevabı bizzat suratına tüküre tüküre vermeniz gerektiğidir. Ailesini işe karıştırmayın...

Ablası ne alaka kız?Boşver konuşsun konuşsun dursun.Senın çocukla derdın var hem demişte soylede boylede konuşssun dursun.Herkes konuşuo.Ama ablasının ne yaptıgı bence kımseyı ılgılemdırmez.Ayrıladabılır cocuguda olabılır.Dansız kıyafetı de gıyer ısterse gıymez kime ne?

Yerinde olsam al bak oynak ben değilim oynamayı bilmiyorum ama ablan gayet oynak derdim...

Şu kadının arkasından konuşan erkeklerden nefret ediyorum.
Ne demek ablan oynak derdim. Oynayan insanlar oynak mi oluyor? Oynaktan kastedilen şey oyun oynuyor olması değil kaba tabir ile erkeklere pas atana,önüne gelen erkekle birlikte olana denir. Dans eden kadın neden oynak olsun.

Ne demek ablan oynak derdim. Oynayan insanlar oynak mi oluyor? Oynaktan kastedilen şey oyun oynuyor olması değil kaba tabir ile erkeklere pas atana,önüne gelen erkekle birlikte olana denir. Dans eden kadın neden oynak olsun.
Bu kız bakire değil diye niye oynak olsun peki?
Kimse kimsenin arkasından atıp tutamaz

Tabi ki hayır ama önce kendisine baksın. Onu ilgilendiren ablası ben değilim bir erkeğe bunu demesi çok ayıp resmen adımı çıkartıyor
Onu ilgilendiren ablası, ben değilim demişsiniz de yok öyle dünya. Ablanın, annenin namusu yalnızca kendilerine aittir, ailenin erkek üyelerine değil. Size de laf edemez, ablasına da laf edemez. Herkes kendi yaşadıklarından sorumludur. Kardesime herhangi bir konuda sinir olan birisi beni mi öne sürecek?? Rezil ederim onu vallahi.
Onun dısında sinirlenmekte çok haklısınız. Kendilerine yüz vermeyen kızlara bile; bosver kanki zaten oynaktı, gibi les les laflar ediyorlar. Çoğu kişi, karşısındakiyle anlasamayınca cirkinlesip bel altı vurmaya calısıyor. Siz kendinizi biliyorsanız, çevreniz sizi biliyorsa, dışarıya yansıttıgınız imajınız da olmak istediginiz kisi dogrultusundaysa onun gibilere ancak bi seyleri yemek düşer.

Konu dans etmesi “oynak” dedi dans eden ablası işte... :)

Kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez ,ablası 30 yaşında kimse karışamaz ,kaldı ki o videoyu görüp ablasına birşey yapsa sevinecek misiniz ?

Belki o demedi OYNAK lafını nerden biliyorsunuz ya da dese bile eski sevgilinizle halletmelisiniz,sizin canınız yandı diye başka bir kadının canını neden yakmak istiyorsunuz ?

Boşanmış olmak anne olmak demek kenarda kuytuda oturmak zorunda olmak demek. Enteresan. Kadın kadını böyle ezer işte. Erkekte kadını öyle!
Ben öyle demedim o bir anne olmasına rağmen dans edip arabalara biniyorsa ben neden yapmayayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…