- 19 Şubat 2018
- 1.475
- 5.433
- 158
Hak ettiğinin karşılığını konudan bağımsız başka bir insan mı veriyor?Ya kızların çoğu sana hakvermemiş haksız olduğun yerlerde var ama bence tam hakkettiği karşılığı vereceksin böylesine.
Konu sahibi daha önce defalarca yazdığı gibi çok aktif cinsel hayata sahip genç bir kız. Ki bunda hiçbir sorun yok, kendi hayatı kendi bileceği iş.Ya kızların çoğu sana hakvermemiş haksız olduğun yerlerde var ama bence tam hakkettiği karşılığı vereceksin böylesine.
Ablasını ortaya atmanız itici bi durum. Yazık gerçekten böyle birşey yaparsanız eğer çünkü sizi alakadar etmiyor ablasınım me yaptığıKonu dans etmesi “oynak” dedi dans eden ablası işte... :)
Ablası ne alaka kız?Boşver konuşsun konuşsun dursun.Senın çocukla derdın var hem demişte soylede boylede konuşssun dursun.Herkes konuşuo.Ama ablasının ne yaptıgı bence kımseyı ılgılemdırmez.Ayrıladabılır cocuguda olabılır.Dansız kıyafetı de gıyer ısterse gıymez kime ne?Merhaba bir ilişkim olmuştu kültür farkları vardı o doğulu ben laz ama bunu sorun etmedim onu sevmiştim halada vardı bir şeyler ve benim bakire olmadığımıda biliyordu sorun etmedi konusunuda açmadı her neyse ayrılalı oldu baya benim hakkımda ortak bir erkek arkadaşımıza bu lafı etmiş sebebi ise normal bir erkek arkadaşımın arabasına bindiğim için onun demesi değil başkasıda dese çok ağrıma gider! Çok öfkeliyim bunu dediğinde iş kıyafetleri varmış ve ben onun eski müşterisiyim öyle tanıştık arayıp şikayet edesim var yada ablası 30 yaşında anne olan biri ama evlenip Ayrılmış bekar yani tiktokta dansöz elbisesiyle dans ediyor ben anne değilim bir şey değilim istediğimi yaparım benim namusuma laf ediyor ablasının videosu elimde bir gün gördüğümde arkadaşım kaydet sana lazım olur demişti ama ben dalga geçmek için kaydettim illa kendine attırıp yüzüne vurdurtucak ama yapmak istemiyorum. Bu lafın altında kalmakta istemiyorum nefret ettim ondan ben ondan ayrılmışım ona ne benim namusumdan erkekler böyle rahat olmamalı!!!
Ne demek ablan oynak derdim. Oynayan insanlar oynak mi oluyor? Oynaktan kastedilen şey oyun oynuyor olması değil kaba tabir ile erkeklere pas atana,önüne gelen erkekle birlikte olana denir. Dans eden kadın neden oynak olsun.Yerinde olsam al bak oynak ben değilim oynamayı bilmiyorum ama ablan gayet oynak derdim...
Şu kadının arkasından konuşan erkeklerden nefret ediyorum.
Bu kız bakire değil diye niye oynak olsun peki?Ne demek ablan oynak derdim. Oynayan insanlar oynak mi oluyor? Oynaktan kastedilen şey oyun oynuyor olması değil kaba tabir ile erkeklere pas atana,önüne gelen erkekle birlikte olana denir. Dans eden kadın neden oynak olsun.
Onu ilgilendiren ablası, ben değilim demişsiniz de yok öyle dünya. Ablanın, annenin namusu yalnızca kendilerine aittir, ailenin erkek üyelerine değil. Size de laf edemez, ablasına da laf edemez. Herkes kendi yaşadıklarından sorumludur. Kardesime herhangi bir konuda sinir olan birisi beni mi öne sürecek?? Rezil ederim onu vallahi.Tabi ki hayır ama önce kendisine baksın. Onu ilgilendiren ablası ben değilim bir erkeğe bunu demesi çok ayıp resmen adımı çıkartıyor
Ama konu ile ilgili olmayan ablanın arkasından atılıp tutulabilir. Cünkü kadını vurmak her zaman daha kolay :)Bu kız bakire değil diye niye oynak olsun peki?
Kimse kimsenin arkasından atıp tutamaz
Konu dans etmesi “oynak” dedi dans eden ablası işte... :)
Ben öyle demedim o bir anne olmasına rağmen dans edip arabalara biniyorsa ben neden yapmayayım?Boşanmış olmak anne olmak demek kenarda kuytuda oturmak zorunda olmak demek. Enteresan. Kadın kadını böyle ezer işte. Erkekte kadını öyle!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?