Konuşma, rahatsız ederse de git savcılığa şikayet et. Bu erkekleri böyle arsız ediyorsunuz sonra herkese bulaşıyor haddini bildirmiyorsunuz.Aradı beni iletişimlik durum yoktu ki kendisi dedi hatta düşman değiliz diye en son
Sen de açık kapı bırakıyorsun ama :) sonra da küfür edince işine gelmiyor. Yeni biri varsa her yerden engelli ise niye eskisi bir yerden açık diye sorgularım ben :) yenisi duymasın ayrılır bakİnstagrmadan engelliydi wptan da engellemiştim mesaj attım. Zaten aradı beni aramadan engelli değildi
Seni savcılığa sikayet ederim sakin beni bir daha rahatsiz etme diyin engeli basin yani haksizsiniz diyemem ama kimsenin bozuk psikolojisini kafaniza takmayin baksin hayatinaSöylemedi işte dedim ne yaptığımı söyle. Diyoki ben olayı anlattım herkese herkes biri yapmıştır dedi sadece bunh dedi ama olayı söylemedi hakaretler edip durdu
Hiçbir şey anlamadım. Wpdan engellemiştim mesaj attım ne demek? Ayrıca arama değil mesajlaşmışsınız işte neden kaldırdın engeli onu merak ettim.İnstagrmadan engelliydi wptan da engellemiştim mesaj attım. Zaten aradı beni aramadan engelli değildi
Sadece konuştum bu kadar son ayrılıktan sonra. Beni büyü yapmakla suçladıAdamı rahat bırakmadığına emin misin ?
Tamamda hakaret ederek mi konuşacak. Zaten hayatımda biri var da dedim buna bile inanmadı en sonunda mesajı attım ssYalan soyluyo bence,sevgilisinden ayrılmış size olta atmış sırf konuşmak için.
Ya o beni aradı. Telefonu açar açmaz küfürler bağrmalara başladı. Sonra ben yüzüne kapattım. Wptan mesajı ss atmak için engeli kaldırıp sevgilimle olan mesajı gönderdim. Çocuk hayatımda biri olduğuna inansın diye yalan söylediğimi düşündüHiçbir şey anlamadım. Wpdan engellemiştim mesaj attım ne demek? Ayrıca arama değil mesajlaşmışsınız işte neden kaldırdın engeli onu merak ettim.
Beni büyü ve ritüel yapmakla suçladı. Güya ben ayırmışım etmişim bişeyler yapmışım ondan kimseyle olamıyomuşSeni savcılığa sikayet ederim sakin beni bir daha rahatsiz etme diyin engeli basin yani haksizsiniz diyemem ama kimsenin bozuk psikolojisini kafaniza takmayin baksin hayatina
Engellesem ne olur okulda görüyorum gelip yine konuşurdu benimle öyle bi manyakNeden bukadar uzatmasına müsade ediyorsun?
Engelle heryerden arayamaz.
Baktın başka numarayla arıyo ses onun direk bas engeli. Nereye kadar başka numaradan yazacak?
Baktın hala devam şikayetçi ol.
bu abla arabasız sevgili istemiyorum diyen ablamuydıSen bunu en son engelledim demiştin burda. Nasıl yazıyor sana? neden kaldırdın engeli?
Evet açtı çeksin istedim ama yemin ederim ki bakin yemin ediyorum hiç bi şey yapmadımÖnceden acı çeksin istiyorum diye konu açıp tavsiye istiyordunuz. Belki de acı çektirecek bir şey bulup yaptınız. Şimdiki sevgilinizi zaten sevmiyorsunuz, parası yok diye. Bunun size yaptığını siz de ona yapıyorsunuz. Azıcık bırakın sevgili işlerini, psikolojik destek alın hatta biz bile bunaldık.
Okula gelicem ben onunla konuşucam diye beni zorluyo o daNumarasını atma sakın.
Zaten çocuğu sevip sevmediğin belli değil uğraştırma boş işlerle. Eski sevgilini de engellle
Engellesem ne olur okulda görüyorum gelip yine konuşurdu benimle öyle bi manyak
Olayı biliyo yenisiSen de açık kapı bırakıyorsun ama :) sonra da küfür edince işine gelmiyor. Yeni biri varsa her yerden engelli ise niye eskisi bir yerden açık diye sorgularım ben :) yenisi duymasın ayrılır bak
Keşke ses kaydı alabilseydim söylediklerini şok oldum gerçekten.E şikayet et polis çağır.
Bana bu zamana kadar böyle kafa tutanların ne hale geldiğini görsen zaten bana böyle konuşmazdın. Ben sana uyarımı yaptım pis işlerle uğraşma. Sen o cici güzel ilişkinle devaö et tamam mı , hayatına almışsın birini devam et büyü medyum işleri. Eğer yapmadıysan Allah benim belamı yaptıysan da senin belanı versin tamam mıHangi rezil şeylermis söylemedi mi?
Son mesajı bu: Bana bu zamana kadar böyle kafa tutanların ne hale geldiğini görsen zaten bana böyle konuşmazdın. Ben sana uyarımı yaptım pis işlerle uğraşma. Sen o cici güzel ilişkinle devaö et tamam mı , hayatına almışsın birini devam et büyü medyum işleri. Eğer yapmadıysan Allah benim belamı yaptıysan da senin belanı versin tamam mıE şikayet et polis çağır.
Son mesajı bu:Hiçbir şey anlamadım. Wpdan engellemiştim mesaj attım ne demek? Ayrıca arama değil mesajlaşmışsınız işte neden kaldırdın engeli onu merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?