eski sevgilim beni seviyor mu, affetmeli miyim yardım edin üzülmekten yürek kalmadı..

sheewolfff

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
13
7
33
Önce sevgilimin eski olma nedenini anlatıyım, ben ayrıldım ondan. Bunun bir kızla birbirlerine aşkım bebeğim sen benimsin gibi aşırı samimi konuşmalarını gördüm, kim dediğimde o kız benim kardeşim öz bacım bir kere bile o gözle bakmadım haklısın gören sevgili sanırdı öyle davrandık ama dedi hatta kanıtlamak için kızı benimle konuşturdu ama kabullenemem, bunu bana yapmayacaktın dedim yalnız hala bittiğini anlamıyor cevap bile vermiyorum arayınca açmıyorum yinede rüyama giriyorsun diyor bütün derslerden kalmış üzülmekten falan. ben senden vazgeçmem kimi istersen hayatımdan çıkarırım senin için diyor ve o kardeşim dediği kızla bütün bağlarını kopardı benim için ama iş işten geçti.. Onu değil seni umursuyorum görmüyo musun falan dedi seni kimseyle bir tutmadım seni kazanmak için uğraşmasam bunu o kızla konuşurdum haklısın hata ettim düşünemedim bir daha olmaz dedi ama.. seven hiç böyle yapar mı sizce? kaldıramadım yediremiyorum ben başkasına sırf o var diye canım bile demezken haksızlık bana üzülmekten yürek kalmadı bende.. bir yandan seven ihanet etmez diyorum bir yandan sevmeyen neden peşimi bırakmasın neden o kızı direk silsin diyorum..

Siz çocuğa güvenebilirseniz tekrar deneyin ama yok olma asla diyorsaniz engelleyin her yerden kafanızi karistiramasin

Eğer seviyorsaniz, sizi bu kadar seven bir erkek varken neden direniyorsunuz? Ki bence ortada "ayrilacak kadar" büyük bir hata yok. Sadece rahatsiz oldugunuzu soyleyebilirdiniz..

Sevgilinizin de kardeşim dediği birini sadece sizin sözünüzle hayatindan çikarmasi da garip ve saçma.

Kendinizi harap edeceğinize bir şans daha verin, bir şey kaybetmezsiniz. Bir dahakine de sorunlarinizi direk ayrilarak değil, konuşarak ve karşinizdakine güvenerek halletmeye çalişin bence..

güvenebilecek misin tekrar? yoksa hic kendini de onu da yorma. yaptigi hic hos degil. öz kardesim gibi dedigi kizla öyle yazismasi felan,bence akilli adim at bacim,unutmaya bak. haaa benim sevgim cok buyuk ben affederim diyorsan da orasi ayri konu.

Çoğu zaman herkes ikinci bir şansı hak eder .. Körkütük pişman erkek her zaman denenmeye değer, dene bakalım..

Önce sevgilimin eski olma nedenini anlatıyım, ben ayrıldım ondan. Bunun bir kızla birbirlerine aşkım bebeğim sen benimsin gibi aşırı samimi konuşmalarını gördüm, kim dediğimde o kız benim kardeşim öz bacım bir kere bile o gözle bakmadım haklısın gören sevgili sanırdı öyle davrandık ama dedi hatta kanıtlamak için kızı benimle konuşturdu ama kabullenemem, bunu bana yapmayacaktın dedim yalnız hala bittiğini anlamıyor cevap bile vermiyorum arayınca açmıyorum yinede rüyama giriyorsun diyor bütün derslerden kalmış üzülmekten falan. ben senden vazgeçmem kimi istersen hayatımdan çıkarırım senin için diyor ve o kardeşim dediği kızla bütün bağlarını kopardı benim için ama iş işten geçti.. Onu değil seni umursuyorum görmüyo musun falan dedi seni kimseyle bir tutmadım seni kazanmak için uğraşmasam bunu o kızla konuşurdum haklısın hata ettim düşünemedim bir daha olmaz dedi ama.. seven hiç böyle yapar mı sizce? kaldıramadım yediremiyorum ben başkasına sırf o var diye canım bile demezken haksızlık bana üzülmekten yürek kalmadı bende.. bir yandan seven ihanet etmez diyorum bir yandan sevmeyen neden peşimi bırakmasın neden o kızı direk silsin diyorum..
Amma sallamış, aşkım, sen benimsin diyor kıza, sana da kardeşim gibi diyor. Saf yurduna koyuyor resmen. Kız da konuşur tabi. Benim kaynımın da var öyle bir tane. Başkasını sevdiğini bile bile onunla birlikte oluyor... Watsapp mesajlarında kanka kanka konuşuyorlardı. Kaynım sevgilisinin onu aldattığından bahsediyordu. Hatta kız da daha önce ayrıldıklarında barışmaları için sevgilisiyle konuşmuştu. 2 gün sonra bir baktım kanka takıldığı kızlarla seks mesajları falan. Salak, silmemiş de... Ne kızlar var sırf erkek onunla olsun diye sevgilisiyle bile konuşuyorlar. Bence o çocuğa güvenme sen. Resmen aldatmış seni. Bu gün affetsen yarın yine yapar...

Böyle bi durumda ben olsaydım ya o ya ben derdim,beni seçip o kızla tamamen bağlarını kopartırsada sorun olmazdı.Bence bi şans daha verilebilir.Eğer ilişkinizin devam eden zamanlarında o kızla en ufak bi bağları tekrar olursa,o zaman herkes yoluna.Sanki bu şekilde daha mantıklı yani.

Tabii ki affetmemelisiniz; tabii ki o kızla aralarında bir kardeş ilişkisi yok. "Sen benimsin" dediği kızdan "O benim öz kardeşim" diye bahsetmek ne demek; ne kadar korkunç, ensest çağrışımlı bir ifade. Bu kadar korkunç biriyle ne işiniz var? Sadece tavırları değil, dili de bozuk. Affetmeyin lütfen.

güvenebilecek misin tekrar? yoksa hic kendini de onu da yorma. yaptigi hic hos degil. öz kardesim gibi dedigi kizla öyle yazismasi felan,bence akilli adim at bacim,unutmaya bak. haaa benim sevgim cok buyuk ben affederim diyorsan da orasi ayri konu.
Tekrar güvenirsem bu enayilik olur diye düşünüyorum bir kere sarsıldı ya.. Aslında İkimizde sadece beni yorduğumuz için sorun yok alıştım çok seviyorum ama özlemimden öleceğimi bilsem kabullenemem bunu

Öz kardeşe bile Aşkım demenin abes ve gereksiz karşılandığı bi devirde elin kızına sen benimsin,aşkım diyor.bas tekmeyi.heryerdende engelle.üzülmeye bile değmez:KK20:

Amma sallamış, aşkım, sen benimsin diyor kıza, sana da kardeşim gibi diyor. Saf yurduna koyuyor resmen. Kız da konuşur tabi. Benim kaynımın da var öyle bir tane. Başkasını sevdiğini bile bile onunla birlikte oluyor... Watsapp mesajlarında kanka kanka konuşuyorlardı. Kaynım sevgilisinin onu aldattığından bahsediyordu. Hatta kız da daha önce ayrıldıklarında barışmaları için sevgilisiyle konuşmuştu. 2 gün sonra bir baktım kanka takıldığı kızlarla seks mesajları falan. Salak, silmemiş de... Ne kızlar var sırf erkek onunla olsun diye sevgilisiyle bile konuşuyorlar. Bence o çocuğa güvenme sen. Resmen aldatmış seni. Bu gün affetsen yarın yine yapar...
Haklısın onuda düşündüm en çok şüphelendiğim şeydi bu. Her şeyi beklerim o kızdan sinsi ve iki yüzlü bunu kinimden söylemiyorum ama sevgilime aşkım hayatım bana sizli bizli aşırı resmi konuşuyor hatta sevgilime şort giydiğini ve eve gelen işçilerin ona baktığını bile anlatmış

Eski sevgiliniz nasil birisi bayanlara karsi?
Rahat ve konuskan birisimidir?
Askim diyecek kadr rahatmidir?

Bence burdan bakinca cok pis atiyor eski sevgiliniz.
Ama azinlik olsa bile bazi erkekler gerckten askimli canimli konusabiliyorm her kiz arkadasiyla.

Eski sevgiliniz nasil birisi bayanlara karsi?
Rahat ve konuskan birisimidir?
Askim diyecek kadr rahatmidir?

Bence burdan bakinca cok pis atiyor eski sevgiliniz.
Ama azinlik olsa bile bazi erkekler gerckten askimli canimli konusabiliyorm her kiz arkadasiyla.
Aşkımlı konuşuyor olsun diyelim ama, "sen benimsin" ne demek ya? Ben ki çok geniş insanımdır; bence bile hiçbir açıklaması olamaz bu lafın. Öyle diyorlarmış kızla birbirlerine.

Aşkımlı konuşuyor olsun diyelim ama, "sen benimsin" ne demek ya? Ben ki çok geniş insanımdır; bence bile hiçbir açıklaması olamaz bu lafın. Öyle diyorlarmış kızla birbirlerine.
Sadece aşkım kelimesi olsaydı, ona bile razıydım kim bilir daha neler demişlerdir okusam, dayanamadım ama biraz bakıp kapattım garip gelen şifresini verdi mesajı silmeden verdi bunlar normal değil ya

X