- 26 Nisan 2015
- 13
- 7
- 33
- Konu Sahibi sheewolfff
Önce sevgilimin eski olma nedenini anlatıyım, ben ayrıldım ondan. Bunun bir kızla birbirlerine aşkım bebeğim sen benimsin gibi aşırı samimi konuşmalarını gördüm, kim dediğimde o kız benim kardeşim öz bacım bir kere bile o gözle bakmadım haklısın gören sevgili sanırdı öyle davrandık ama dedi hatta kanıtlamak için kızı benimle konuşturdu ama kabullenemem, bunu bana yapmayacaktın dedim yalnız hala bittiğini anlamıyor cevap bile vermiyorum arayınca açmıyorum yinede rüyama giriyorsun diyor bütün derslerden kalmış üzülmekten falan. ben senden vazgeçmem kimi istersen hayatımdan çıkarırım senin için diyor ve o kardeşim dediği kızla bütün bağlarını kopardı benim için ama iş işten geçti.. Onu değil seni umursuyorum görmüyo musun falan dedi seni kimseyle bir tutmadım seni kazanmak için uğraşmasam bunu o kızla konuşurdum haklısın hata ettim düşünemedim bir daha olmaz dedi ama.. seven hiç böyle yapar mı sizce? kaldıramadım yediremiyorum ben başkasına sırf o var diye canım bile demezken haksızlık bana üzülmekten yürek kalmadı bende.. bir yandan seven ihanet etmez diyorum bir yandan sevmeyen neden peşimi bırakmasın neden o kızı direk silsin diyorum..