- 30 Eylül 2017
- 34
- 18
- 3
- Konu Sahibi Aglayankekcik
-
Haklisin ama aslinda kendisi benimle ugrasiyor.. Simdide benim yuzumden bosanicagini soyluyor. Eger karisiyla arasi ili olsaydi olmazdi dimi?Senin bi suçun yok. Seni terkedip başkasıyla evlenen bi adam kırk takla atsa umrunda olmasın bence.
Bencede esini cok seviyor ama napmaya calisiyor?Ben bir Umur bi sevinç sezdim sizde ...sanki içten içe hoşunuza gidiyor bu durum ..
Ne olursa olsun ortada bi yuva var ve bir kadın var ... size zarf atıyor da olabilir belki de boşanmayacak ve eşini çok seviyor ...
Herseyi sildim, simdide surekli dertli sarkilar felan paylasiyor. Ya bana gonderme yada esiyle arasi bozuk, bilemedim. Ama esi herseyin farkinda degilmi? Salak mi karisi?Salak mı nedir allah aşkına ego tatmini peşinde.
Adam olsa seninle evlenirdi hadi olmayacak sana bitti demeden başkasıyla alelacele biriyle evlenmezdi.
Şimdi de sen onu hala sev peşinde ol unutma diye saçma sapan işler peşinde.
Adam değilsin yaz tüm arkadaşlarını filan engelle sana hiç ulaşamasın.
esi beni instagramdan engellemis. bi sure gectikten sonra yeni instagram hesabi actim ve ayni hafta icinde yeni instagram hesabimi da engellemis. sonuc: karisi beni bi hayli takip etmekte..Senin yerinde olsam hic bi sosyal ag kullanmazdim bir sure. Yarin birgun esi gorurse senden bilir hic sucun olmadigi halde..
Oturup onu mu düşünüyorsun anlamadım sana göndermeler yapsa ne başkasıyla evlenmiş seni sevse seninle evlenirdi ya da bu iş olmayacak diye haber verirdi.Herseyi sildim, simdide surekli dertli sarkilar felan paylasiyor. Ya bana gonderme yada esiyle arasi bozuk, bilemedim. Ama esi herseyin farkinda degilmi? Salak mi karisi?
Abowwwwwwwwesi beni instagramdan engellemis. bi sure gectikten sonra yeni instagram hesabi actim ve ayni hafta icinde yeni instagram hesabimi da engellemis. sonuc: karisi beni bi hayli takip etmekte..
Yahu sanane isterse mezdeke paylaşsın ister oynasın. Sen niye takip ediyorsun ki?Herseyi sildim, simdide surekli dertli sarkilar felan paylasiyor. Ya bana gonderme yada esiyle arasi bozuk, bilemedim. Ama esi herseyin farkinda degilmi? Salak mi karisi?
Sen niye takip ediyon elin evli adamını buradaki cümlenden bende bir umut sezdim, boşanmaz o boşanmaz boşuna umutlanma..karısının salak olup olmadıgıda seni ilgilendirmez ki sen kendi işine hayatına bak..Herseyi sildim, simdide surekli dertli sarkilar felan paylasiyor. Ya bana gonderme yada esiyle arasi bozuk, bilemedim. Ama esi herseyin farkinda degilmi? Salak mi karisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?