- 24 Mart 2012
- 256
- 125
- 303
- 64
- Konu Sahibi Aglayankekcik
-
Herseyi sildim, simdide surekli dertli sarkilar felan paylasiyor. Ya bana gonderme yada esiyle arasi bozuk, bilemedim. Ama esi herseyin farkinda degilmi? Salak mi karisi?[/
herseyi sildim diyorsun ama sarki paylastigininda bal gibi farkindaysan ben seninde eski erkek arkadasin kadar durust olmadigini dusunuyorum belliki ilgilisin hala
Kizmiyorum sana.. haklisinKonuyu uzatmaya siratla yazmaya gerek yok neticede yuz ustu birakilip terkedilen ve evlenmis adami hala takip eden ve umudu olan bir sen var. Hic birsey bu gercegi degistirmiyor. Bana kizmanda bu sorunu cozmuyor. Kendine durust ol acini yasa dön arkani kendi hayatina bak. O bosanmis bosanmamis seni ilgilendirmemeli bosansa hemn senmi evlencen. Kendini bu kadar acizmi goruyorsun. Yapma kendine yani
esi beni instagramdan engellemis. bi sure gectikten sonra yeni instagram hesabi actim ve ayni hafta icinde yeni instagram hesabimi da engellemis. sonuc: karisi beni bi hayli takip etmekte..
Siz bu adam ne yaparsa yapsın ona bir daha bulaşmayın , yani boşansa kapınızda yatsa bile. Hiç sağlam karakterli biri değilMerhaba arkadaslar, yaklaşık 1,5 sene önce gorustugum biri evlendi. Aslinda biz evlenicektik, ailesiyle felan tanismistim ama ailevi sorunlar cikinca benden vazgecip 2,5 ay sonra baskasiyla dugun yapti. Bana hic bitti demedi. Birden hop diye baskasiyla evlendi. Fakat baskasiyla evlenmesine ragmen hala beni baska fake hesaplardan takip ediyor. 5 ay evliyken birden bana arkadasi bana instagramdan msj atti. X bosaniyor biliyor musun? Bende umursamadim. Bunun uzerine o soylediklerinden iki ay sonra ayni arkadasi beni uzmek icin esinin benim eski sevgilimle paylastigi fotografin ss'sini bana yollatirmisti (esini ben takip etmiyorum cunku). Evli oldugu halde benim gittigim mekanlara gidiyor, yer bildirimi yapiyor. Hatta bir keresinde karsilastik ve benimle konusmaya calisti bende konusmak istemedigimi soyledim bunu uzerine o: beni ve esimi rahatsiz etme dedi. Halbuki ben onlari rahatsiz etmiyorum. Kiz kardesime'de evli oldugu halde aslinda ben onun duygulariyla oynadigimi soylemis. Bi kac defa instagramdan bilmedigim insanlardan mesaj aldim. Bu insanlarda eski sevgilimi takip eden insanlar. Yani bence o onlarin hesaplarindan bana mesaj atiyor.. Sizce suclu benmiyim burda?
bu duruma nasil dayandiniz yaaaMerhaba arkadaslar, yaklaşık 1,5 sene önce gorustugum biri evlendi. Aslinda biz evlenicektik, ailesiyle felan tanismistim ama ailevi sorunlar cikinca benden vazgecip 2,5 ay sonra baskasiyla dugun yapti.
nasil anladin...Siz bu adam ne yaparsa yapsın ona bir daha bulaşmayın , yani boşansa kapınızda yatsa bile. Hiç sağlam karakterli biri değil
her gun aglayarak :)bu duruma nasil dayandiniz yaaa
Sizden ayrılmış 2,5 ay sonra evlenmiş , bi kere birinci karaktersizlik bu . Sizden ne zaman vazgeçti de başkasına kapıldı ? Kapılmadıysa neden evlendi !!nasil anladin...
Cok dogru..Adam hala senin duygularinla oynuyor. Seni parmağında oynatiyor. Ve yazık ki sende de hala bir umut...
Bundan ne köy olur ne kasaba...
Sen onun gibi baskasini severken evlenebilirmiydin acaba başkasını dusunebilirliydin o seni senin sevdiğin gibi sevseydi baskasi ile evlenmeyi dahi düşünmezdi önce o duygularını yitirmiş yada gerçek değilmiş Gerçek olsaymış ne yapıp ne eder dönerdi devam etmezdi evliliğine.Bosansa bile kendi kararına bile sahip çıkamayan dengesiz biri sana nasıl sahip çıkar seni de bırakır sıkılınca. Olmadı birde onu deneyeyim adamdaki mantık bu.Sen olmasanda onun için farketmezmis demek ki Belki de sen onun için bir alternatiftin ya da bir oyuncak .O da ş.refsizin teki olmaya devam etmiş daha hala da devam ediyor gibi. O senden duygularını bitirme konusunda 1_0 önde ve senin duygularınla kolayca oynamaya devam ediyor bu arada da başka bir kadına kocalık etmeyi de ihmal etmiyor.Üzüldüğüne değmez ona en iyi ceza unutmak olur hatırlayarak bile onun egosunu tatmin etmeye devam ediyorsun Bırak ne hali varsa görsün...nasil anladin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?