Eski sevgilim bosanicagina dair haber veriyor?

Sen niye takip ediyon elin evli adamını buradaki cümlenden bende bir umut sezdim, boşanmaz o boşanmaz boşuna umutlanma..karısının salak olup olmadıgıda seni ilgilendirmez ki sen kendi işine hayatına bak..
Peki arkadaslari yalan mi konusuyor bosanicak diye

Anlaşıldı derdin evet boşanacak sana yalvar yakar döncek yada bu aşamada bu kadar ilgi alakaya boşanmasada olur siz birbirinizi bulursunuz..Ee sonuç seni zamanında hiçe sayıp evlenen, evli ikende senle irtibat kurmaya çalışıp belkide karısını aldatacak olan adamın hayrını sende görürsün!!!uzak dur uzak, arkadaşlarını engelle konuşma, takip etme..

Haklisin ama aslinda kendisi benimle ugrasiyor.. Simdide benim yuzumden bosanicagini soyluyor. Eger karisiyla arasi ili olsaydi olmazdi dimi?
Sonuçta sen ona bişey yazmadın konuşmadın o kendi içinde seni unutamadığı için boşanıyordur Zaten boşansın karısınada yazık umursama konuşma

Sana zarf atiyor olabilirler.
Yada gerçekten boşanacaklardir sorunlari vardir.eski sevgilin sana bildirmeden ayrilmiş pişmanliklar olabilir ama diyorum ya bunun sebebi sen olma sen takip etme onlari engelle arkadaşlarina cevap verme.
Eski sevgilinin amaci senden onayi alip sana dönüp boşanmak olabilir bu da ihtimal dahilinde. yani bi dalı tutmadan digerini birakmak istemiyor olabilir.buna malzeme olma

esi beni instagramdan engellemis. bi sure gectikten sonra yeni instagram hesabi actim ve ayni hafta icinde yeni instagram hesabimi da engellemis. sonuc: karisi beni bi hayli takip etmekte..
Engelledi yeni hesap açıp yine takip mi ediyorsunuz? Adamı da hala takip ediyorsunuz?

Size ne? Kadını huzursuz eden sizsiniz ne diye ısrarla engellediği halde takip ediyosunuz Allah Allah

Boşansa böyle biriyle tekrar birlikte olur musun? Konunun başını okuyunca adam böyle suçluyken nasıl üste çıkıp eşimle beni rahatsız etme diyebiliyor ki diye düşündüm. Ama sanki sen de az değilsin. Gizli gizli takip edip saman altından su borusu döşeme.

Senin suçun yok.Büyük ihtimal bu çapkınlıklarını yakalamıştır eşi boşanmak istemiştirzÖbür türlü sevmese diğer sevgilileri bırakıp evlenmezdi herhalde.Suç o Ada'mın.Senle hiç alakası yok bence hiç muhatap olma.Sana iftira bile atabilir.

butun arkadaslarini sildim ve sosyal medya hesaplarimi da sildim bi sene boyunca sosyal medya kullanmiyacagim hem hersey unutulmus olur

iste bende orasini anlamadim. ben karisini rahatsiz etmiyorum ki.. bence ben yuz vermedigim icin konuyu degistirdi.

Ne kolay size ulaşması engelleyemez misiniz? Kardeşniz bile muhatap olmasa mesela. Sebebi siz değilsiniz ama boşanıp edince sizi sebep gösterir başınıza dert olur gibi geldi bana

Herseyi sildim, simdide surekli dertli sarkilar felan paylasiyor. Ya bana gonderme yada esiyle arasi bozuk, bilemedim. Ama esi herseyin farkinda degilmi? Salak mi karisi?
Sana gönderme yapması da eşiyle arasının bozuk olması da senin işine gelen ihtimaller
Karısının salak olduğunu sanmıyorum karısı olsa olsa namuslu sadık hayatına bakan milleti stalklayamayacak kadar eviyle işiyle gücüylr meşgul kocasına aşık bir kadıncağızdır
Bu konuda iki salak var biri veda bile edilmeden terkedildiği için yarası kurumamış bir zavallı
diğeri de
Sadakat sözü verdiği kadını sevsin ya da sevmesin boşamadan (eski sevgili olması hiçbirşeyi değiştirmez)başka kadınlara ümit vererek enerjisini yuvasının mutluluğuna harcamak yerine basit ilişkiler peşinde macera arayan biz hokkabaz
Kim bunlar bulun bakalım bilmece gibi oldu

Ne diyim.. aslinda dogru bir tespit :)

Herseyi sildim, simdide surekli dertli sarkilar felan paylasiyor. Ya bana gonderme yada esiyle arasi bozuk, bilemedim. Ama esi herseyin farkinda degilmi? Salak mi karisi?
Nerden paylaşıyor dertli şarkıları. Sen de onu takip etme kesinlikle. Hatta ortak arkadaş falan varsa onları da takip etme. Adam olan yapmaz zaten böyle şeyler. Böyle Adamdan da yar olmaz sana. Olabildiğince uzaklaş

Aman sakın muhatap olma. Adam karısını aldatmak istiyor muhtemelen. Sana da kafayı takmış. Boşanma falan da senin ilgini çekmek için bir hikayedir büyük ihtimal. Ne ona ne başkalarına hiç cevap verme. Senin normalde konuştuğun biri lafını açarsa hiç umurumda değil geçmiş gitmiş mesele de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…