- 30 Eylül 2017
- 34
- 18
- 3
- Konu Sahibi Aglayankekcik
-
Peki arkadaslari yalan mi konusuyor bosanicak diyeSen niye takip ediyon elin evli adamını buradaki cümlenden bende bir umut sezdim, boşanmaz o boşanmaz boşuna umutlanma..karısının salak olup olmadıgıda seni ilgilendirmez ki sen kendi işine hayatına bak..
Anlaşıldı derdin evet boşanacak sana yalvar yakar döncek yada bu aşamada bu kadar ilgi alakaya boşanmasada olur siz birbirinizi bulursunuz..Ee sonuç seni zamanında hiçe sayıp evlenen, evli ikende senle irtibat kurmaya çalışıp belkide karısını aldatacak olan adamın hayrını sende görürsün!!!uzak dur uzak, arkadaşlarını engelle konuşma, takip etme..Peki arkadaslari yalan mi konusuyor bosanicak diye
Sizi ilgilendiren bir şey mi bu? Boşanırsa tekrar sevgili olacak misiniz?Peki arkadaslari yalan mi konusuyor bosanicak diye
Sonuçta sen ona bişey yazmadın konuşmadın o kendi içinde seni unutamadığı için boşanıyordur Zaten boşansın karısınada yazık umursama konuşmaHaklisin ama aslinda kendisi benimle ugrasiyor.. Simdide benim yuzumden bosanicagini soyluyor. Eger karisiyla arasi ili olsaydi olmazdi dimi?
Yahu boşansın sen mi alacaksın niye dertlendin bu kadar?Peki arkadaslari yalan mi konusuyor bosanicak diye
Sana zarf atiyor olabilirler.Peki arkadaslari yalan mi konusuyor bosanicak diye
Karısıyla arasındaki münasebet sizi ilgilendirmesin. Hesabınızı gizliye alın herkes mesaj atamaz.Haklisin ama aslinda kendisi benimle ugrasiyor.. Simdide benim yuzumden bosanicagini soyluyor. Eger karisiyla arasi ili olsaydi olmazdi dimi?
Engelledi yeni hesap açıp yine takip mi ediyorsunuz? Adamı da hala takip ediyorsunuz?esi beni instagramdan engellemis. bi sure gectikten sonra yeni instagram hesabi actim ve ayni hafta icinde yeni instagram hesabimi da engellemis. sonuc: karisi beni bi hayli takip etmekte..
Boşansa böyle biriyle tekrar birlikte olur musun? Konunun başını okuyunca adam böyle suçluyken nasıl üste çıkıp eşimle beni rahatsız etme diyebiliyor ki diye düşündüm. Ama sanki sen de az değilsin. Gizli gizli takip edip saman altından su borusu döşeme.Peki arkadaslari yalan mi konusuyor bosanicak diye
butun arkadaslarini sildim ve sosyal medya hesaplarimi da sildim bi sene boyunca sosyal medya kullanmiyacagim hem hersey unutulmus olurAnlaşıldı derdin evet boşanacak sana yalvar yakar döncek yada bu aşamada bu kadar ilgi alakaya boşanmasada olur siz birbirinizi bulursunuz..Ee sonuç seni zamanında hiçe sayıp evlenen, evli ikende senle irtibat kurmaya çalışıp belkide karısını aldatacak olan adamın hayrını sende görürsün!!!uzak dur uzak, arkadaşlarını engelle konuşma, takip etme..
iste bende orasini anlamadim. ben karisini rahatsiz etmiyorum ki.. bence ben yuz vermedigim icin konuyu degistirdi.Boşansa böyle biriyle tekrar birlikte olur musun? Konunun başını okuyunca adam böyle suçluyken nasıl üste çıkıp eşimle beni rahatsız etme diyebiliyor ki diye düşündüm. Ama sanki sen de az değilsin. Gizli gizli takip edip saman altından su borusu döşeme.
Esini çok seven adam bunlaei yapmaz bosanmayacak belki kismi dogru olabilirBen bir Umur bi sevinç sezdim sizde ...sanki içten içe hoşunuza gidiyor bu durum ..
Ne olursa olsun ortada bi yuva var ve bir kadın var ... size zarf atıyor da olabilir belki de boşanmayacak ve eşini çok seviyor ...
Sana gönderme yapması da eşiyle arasının bozuk olması da senin işine gelen ihtimallerHerseyi sildim, simdide surekli dertli sarkilar felan paylasiyor. Ya bana gonderme yada esiyle arasi bozuk, bilemedim. Ama esi herseyin farkinda degilmi? Salak mi karisi?
Ne diyim.. aslinda dogru bir tespit :)Sana gönderme yapması da eşiyle arasının bozuk olması da senin işine gelen ihtimaller
Karısının salak olduğunu sanmıyorum karısı olsa olsa namuslu sadık hayatına bakan milleti stalklayamayacak kadar eviyle işiyle gücüylr meşgul kocasına aşık bir kadıncağızdır
Bu konuda iki salak var biri veda bile edilmeden terkedildiği için yarası kurumamış bir zavallı
diğeri de
Sadakat sözü verdiği kadını sevsin ya da sevmesin boşamadan (eski sevgili olması hiçbirşeyi değiştirmez)başka kadınlara ümit vererek enerjisini yuvasının mutluluğuna harcamak yerine basit ilişkiler peşinde macera arayan biz hokkabaz
Kim bunlar bulun bakalım bilmece gibi oldu
Nerden paylaşıyor dertli şarkıları. Sen de onu takip etme kesinlikle. Hatta ortak arkadaş falan varsa onları da takip etme. Adam olan yapmaz zaten böyle şeyler. Böyle Adamdan da yar olmaz sana. Olabildiğince uzaklaşHerseyi sildim, simdide surekli dertli sarkilar felan paylasiyor. Ya bana gonderme yada esiyle arasi bozuk, bilemedim. Ama esi herseyin farkinda degilmi? Salak mi karisi?
Aman sakın muhatap olma. Adam karısını aldatmak istiyor muhtemelen. Sana da kafayı takmış. Boşanma falan da senin ilgini çekmek için bir hikayedir büyük ihtimal. Ne ona ne başkalarına hiç cevap verme. Senin normalde konuştuğun biri lafını açarsa hiç umurumda değil geçmiş gitmiş mesele de.Merhaba arkadaslar, yaklaşık 1,5 sene önce gorustugum biri evlendi. Aslinda biz evlenicektik, ailesiyle felan tanismistim ama ailevi sorunlar cikinca benden vazgecip 2,5 ay sonra baskasiyla dugun yapti. Bana hic bitti demedi. Birden hop diye baskasiyla evlendi. Fakat baskasiyla evlenmesine ragmen hala beni baska fake hesaplardan takip ediyor. 5 ay evliyken birden bana arkadasi bana instagramdan msj atti. X bosaniyor biliyor musun? Bende umursamadim. Bunun uzerine o soylediklerinden iki ay sonra ayni arkadasi beni uzmek icin esinin benim eski sevgilimle paylastigi fotografin ss'sini bana yollatirmisti (esini ben takip etmiyorum cunku). Evli oldugu halde benim gittigim mekanlara gidiyor, yer bildirimi yapiyor. Hatta bir keresinde karsilastik ve benimle konusmaya calisti bende konusmak istemedigimi soyledim bunu uzerine o: beni ve esimi rahatsiz etme dedi. Halbuki ben onlari rahatsiz etmiyorum. Kiz kardesime'de evli oldugu halde aslinda ben onun duygulariyla oynadigimi soylemis. Bi kac defa instagramdan bilmedigim insanlardan mesaj aldim. Bu insanlarda eski sevgilimi takip eden insanlar. Yani bence o onlarin hesaplarindan bana mesaj atiyor.. Sizce suclu benmiyim burda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?