Eski sevgilim bosanicagina dair haber veriyor?

esi beni instagramdan engellemis. bi sure gectikten sonra yeni instagram hesabi actim ve ayni hafta icinde yeni instagram hesabimi da engellemis. sonuc: karisi beni bi hayli takip etmekte..
Stalk yapıyorsun baya bir anlaşılan... Sende de suç var bu durumda. Benim hiç bir fikrim yok eski sevgililerimden herhangi biri hayatta mı değil mi... Hiç umurumda değil çünkü. Sen nerden biliyorsun onun hala dertli şarkı paylaştığını eşinin seni engellediğini...

Eski sevgilinizin hayatindan bu kadar haberdar oldugunuza gore sizinde bir beklentiniz var herhalde ,acaba bosanmasinimi bekliyorsunuz.Fazla alakadar olmussunuz evli barkli sizi birakip aniden baskasiyla evlenen adamla ,uzak durun bosanirsa sizden bilinir.

haklisiniz...
neden benden bilinir ben ona git bosan mi diorm

iste bende orasini anlamadim. ben karisini rahatsiz etmiyorum ki.. bence ben yuz vermedigim icin konuyu degistirdi.
E nerden biliyorsunuz sizi engelledigini
Tabiki hesap acip ona baktiniz. Bakmazsan bilemezsin. Hep bakip hem umutlanip hemde adama kiziyorsunuz. O dahada suclu ama sende uzak dur bi zahmet. Kontrol edip durma sosyal medyada. Bakmazsan gormezsin. Seni niye ilgilendirsin nereye gittikleri bitmis gecmis. Anliyorum unutmamissin ve rahatsizda ediuorsunki kadinda engelledi

katılıyorum bu yoruma.
evet, takip ettiğiniz belli. niye takip ediyorsunuz ki? burada söylememişsiniz ama adamı ve karısını rahatsız etmişsiniz anlaşılan "senin yüzünden boşanıyor" dediğine göre birileri.

Son düzenleme:
nasil rahatsiz ediyorum soylermisin? kadina hic bir mesaj atmismiyim, hic bir istek atmismiyim

evet, takip ettiğiniz belli. niye takip ediyorsunuz ki? burada söylememişsiniz ama adamı ve karısını rahatsız etmişsiniz anlaşılan "senin yüzünden boşanıyor" dediğine göre birileri.
Ben olsam bende rahatsız olurum. Başkalarıyla haber yollamış boşanacaklar diye " rahatsız ediyorsun huzurlarını bozuyorsun" anlamında, anlamamış. Sonra "mutluyuz" pozuyla uzaklaştırmaya çalışmış oda işe yaramamış. Engelledikçe yeni hesap açmış.

Hala diyor ki neden benden bilinecek?

Neden acaba?

hmm sence amaclari omuydu

beni oyuna getirmek icin bir oyun muydu sence? ozaman neden 3/4 tane arkadasi bosanicaklarini soyluyor ve netteki evlilik resimleri silindi?

haklisiniz...

neden benden bilinir ben ona git bosan mi diorm
Eski sevgiliniz sizi bosanma sebebi gosterebilir .Paylastigi muzikten bile haberiniz var.Siz de unutamamissiniz ki takip ediyorsunuz.Sizinle konusmak istemeside normal degil .O da sizi takip ediyor . Karsilikli bir seyler bitmemis ,evliligi istedigi gibi olmadiysa ,yarim kalan askina kaldigi yerden devam etmek istiyor,yani sizi kullanabilir .

hiç o yokmuş gibi davranın, takip etmeyin...

zorla yakanıza yapışacak hali yok ya...

hmm sence amaclari omuydu
Ben kadını takdir ettim mazinize hürmeten ve eşinin yaptığı yanlışı bildiği için direk ulaşıp cazgıra bağlamamış. Edebince engellemiş bakma takip etme stalklama diye. Haber yollamış gururunuzu incitmeden.

Uzak durun. Anlamı ne olursa olsun geçmişi geçmişte bırakın. Adamın paylaştığı şarkıları izlemeyin, adamı takip etmeyin. Ortak arkadaşları listeden çıkarın.
Onlar bir yuva kurmuş artık, sizde kendi hayatınıza bakın.

Ben sizi kirmak icin soylemiyorum ama sizi yari yolda birakmis onemsememis bir insan var karsinizda olabildigince uzak durun ki tekrar sizin caniniz yanmasin.Ayrica o haber veren arkadaslarda hic iyi niyetli gelmedi bana onlara ne size haber getirip duruyorlar.

özele gelirmisniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…