- 30 Temmuz 2013
- 3.083
- 3.701
- 248
- Konu Sahibi Aglayankekcik
-
Stalk yapıyorsun baya bir anlaşılan... Sende de suç var bu durumda. Benim hiç bir fikrim yok eski sevgililerimden herhangi biri hayatta mı değil mi... Hiç umurumda değil çünkü. Sen nerden biliyorsun onun hala dertli şarkı paylaştığını eşinin seni engellediğini...esi beni instagramdan engellemis. bi sure gectikten sonra yeni instagram hesabi actim ve ayni hafta icinde yeni instagram hesabimi da engellemis. sonuc: karisi beni bi hayli takip etmekte..
haklisiniz...Stalk yapıyorsun baya bir anlaşılan... Sende de suç var bu durumda. Benim hiç bir fikrim yok eski sevgililerimden herhangi biri hayatta mı değil mi... Hiç umurumda değil çünkü. Sen nerden biliyorsun onun hala dertli şarkı paylaştığını eşinin seni engellediğini...
neden benden bilinir ben ona git bosan mi diormEski sevgilinizin hayatindan bu kadar haberdar oldugunuza gore sizinde bir beklentiniz var herhalde ,acaba bosanmasinimi bekliyorsunuz.Fazla alakadar olmussunuz evli barkli sizi birakip aniden baskasiyla evlenen adamla ,uzak durun bosanirsa sizden bilinir.
E nerden biliyorsunuz sizi engellediginiiste bende orasini anlamadim. ben karisini rahatsiz etmiyorum ki.. bence ben yuz vermedigim icin konuyu degistirdi.
Stalk yapıyorsun baya bir anlaşılan... Sende de suç var bu durumda. Benim hiç bir fikrim yok eski sevgililerimden herhangi biri hayatta mı değil mi... Hiç umurumda değil çünkü. Sen nerden biliyorsun onun hala dertli şarkı paylaştığını eşinin seni engellediğini...
nasil rahatsiz ediyorum soylermisin? kadina hic bir mesaj atmismiyim, hic bir istek atmismiyimE nerden biliyorsunuz sizi engelledigini
Tabiki hesap acip ona baktiniz. Bakmazsan bilemezsin. Hep bakip hem umutlanip hemde adama kiziyorsunuz. O dahada suclu ama sende uzak dur bi zahmet. Kontrol edip durma sosyal medyada. Bakmazsan gormezsin. Seni niye ilgilendirsin nereye gittikleri bitmis gecmis. Anliyorum unutmamissin ve rahatsizda ediuorsunki kadinda engelledi
Ben olsam bende rahatsız olurum. Başkalarıyla haber yollamış boşanacaklar diye " rahatsız ediyorsun huzurlarını bozuyorsun" anlamında, anlamamış. Sonra "mutluyuz" pozuyla uzaklaştırmaya çalışmış oda işe yaramamış. Engelledikçe yeni hesap açmış.evet, takip ettiğiniz belli. niye takip ediyorsunuz ki? burada söylememişsiniz ama adamı ve karısını rahatsız etmişsiniz anlaşılan "senin yüzünden boşanıyor" dediğine göre birileri.
Burdaki rahatsizlik stalklaman olabilir mi..nasil rahatsiz ediyorum soylermisin? kadina hic bir mesaj atmismiyim, hic bir istek atmismiyim
hmm sence amaclari omuyduBen olsam bende rahatsız olurum. Başkalarıyla haber yollamış boşanacaklar diye " rahatsız ediyorsun huzurlarını bozuyorsun" anlamında, anlamamış. Sonra "mutluyuz" pozuyla uzaklaştırmaya çalışmış oda işe yaramamış. Engelledikçe yeni hesap açmış.
Hala diyor ki neden benden bilinecek?
Neden acaba?
beni oyuna getirmek icin bir oyun muydu sence? ozaman neden 3/4 tane arkadasi bosanicaklarini soyluyor ve netteki evlilik resimleri silindi?Ben olsam bende rahatsız olurum. Başkalarıyla haber yollamış boşanacaklar diye " rahatsız ediyorsun huzurlarını bozuyorsun" anlamında, anlamamış. Sonra "mutluyuz" pozuyla uzaklaştırmaya çalışmış oda işe yaramamış. Engelledikçe yeni hesap açmış.
Hala diyor ki neden benden bilinecek?
Neden acaba?
Eski sevgiliniz sizi bosanma sebebi gosterebilir .Paylastigi muzikten bile haberiniz var.Siz de unutamamissiniz ki takip ediyorsunuz.Sizinle konusmak istemeside normal degil .O da sizi takip ediyor . Karsilikli bir seyler bitmemis ,evliligi istedigi gibi olmadiysa ,yarim kalan askina kaldigi yerden devam etmek istiyor,yani sizi kullanabilir .haklisiniz...
neden benden bilinir ben ona git bosan mi diorm
e o bunu nerden bilebilir?Burdaki rahatsizlik stalklaman olabilir mi..
Ben kadını takdir ettim mazinize hürmeten ve eşinin yaptığı yanlışı bildiği için direk ulaşıp cazgıra bağlamamış. Edebince engellemiş bakma takip etme stalklama diye. Haber yollamış gururunuzu incitmeden.hmm sence amaclari omuydu
Benim hesabımda sürekli beni dikizleyen nazarla bakan insan olduğunu bilsem bende silerim.beni oyuna getirmek icin bir oyun muydu sence? ozaman neden 3/4 tane arkadasi bosanicaklarini soyluyor ve netteki evlilik resimleri silindi?
Ben sizi kirmak icin soylemiyorum ama sizi yari yolda birakmis onemsememis bir insan var karsinizda olabildigince uzak durun ki tekrar sizin caniniz yanmasin.Ayrica o haber veren arkadaslarda hic iyi niyetli gelmedi bana onlara ne size haber getirip duruyorlar.Eski sevgiliniz sizi bosanma sebebi gosterebilir .Paylastigi muzikten bile haberiniz var.Siz de unutamamissiniz ki takip ediyorsunuz.Sizinle konusmak istemeside normal degil .O da sizi takip ediyor . Karsilikli bir seyler bitmemis ,evliligi istedigi gibi olmadiysa ,yarim kalan askina kaldigi yerden devam etmek istiyor,yani sizi kullanabilir .
özele gelirmisnizBen sizi kirmak icin soylemiyorum ama sizi yari yolda birakmis onemsememis bir insan var karsinizda olabildigince uzak durun ki tekrar sizin caniniz yanmasin.Ayrica o haber veren arkadaslarda hic iyi niyetli gelmedi bana onlara ne size haber getirip duruyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?