Hem mesaj atıyor hem istemem yan cebime koy diyor. İlginç direk söyliyim egolu bir manyak. Zamanında sevmiş bile olsan uzak dur. Bu tür adamlarla baş edilmiyor. Herkes peşimde koşsun diyen insanlardan. Kendini tatmin etöeye çalışır bu insanlar bu şekilde. Ne seninle ne sensiz durumu değil bu. Biz fazla duygusalız hep böyşe yorumluyoruz. Sonra güzeş hareket yaparlar seviyor dersin sonra döner ilgilenmez. Bilgiğin tap diye yaparlar. Bizde oturue düşünürüz sonra seviyor öyle gözüküyor neden böyle yapıyor. Ayrılır neden neden diye sorgulatan insam türüdür. Uzak durup iletişimi kesincede ya bu kız bana tapıyordu ne oldu siye geri dönüş yapar. Ego tatmin eder. Yol ver genel yazdım . Engelle hayatından cıkarBelirsizlik yaşatmıştı ilgisiz soğuktu psikolojim bozuk diyordu. Sıkıldım senden dedi 2 ay ara verdik düzelmedi hala öyleydi neyiz diyorum bilmiyorum diyor zamana birakalim dedi bende istemedim neyse 1 ay ayrı kaldık. mesaj attı . Ama değişen birşey yok soğuk ilgisiz değil ama sanki bana karşı ciddi değil benden özür dilemesini beklerdim bende ağırlığımı koyamadım tabi hemen atladım . Anı yasayalim diyor ama ben onun beni sevdigine inanmiyorum bu yasananlardan sonra ona guvenemiyorum sanki flörtlesiyor gibiyiz sizce ne yapayım ya zamanami birakayim
Aynen oyle diyince bende iyice güvensizlik oluştu konuşmak istiyorum amaAnı yasayalım yani yapacagımızı yapalım takılalım herşeyi yaşayalım sonra ben sevdigim birini bulunca yine terk ederim seni
Ya yarat biz böyle yaratmayıp altan aldıkça tepemize çıkayıp coğalıyor bunlar. Onlar zaten kıramaz kötü tepki veremez diye böyle yapıyor. Sonra oturur biz düşünürüz. Uzak tut ne olcak ,hadi oradan yanlış kapı desen. En fazla bir iki ay üzülürsün adam değil dersin. Ne olacak bu insanları hayatımız da tutup. Ne işe yarıyacak. Onu yaptı bunu yaptı deyip bizi üzmekten başka bu kadar değersiz miyiz biz.Aynen oyle diyince bende iyice güvensizlik oluştu konuşmak istiyorum ama
Gerginlik yaratmakta istemiyorum ya daha kötü olursa diye sevdiğimi biliyor ondanmi cesaret alıyor anlamadim ben napsam ya
Cinsellik yok aramizdaseks ?
Adamin niyeti belli ani yasayalim anımı neselendir o kadar baska bisey bekleme demek istiyor bence uzak dur bundan sana koca olmazBelirsizlik yaşatmıştı ilgisiz soğuktu psikolojim bozuk diyordu. Sıkıldım senden dedi 2 ay ara verdik düzelmedi hala öyleydi neyiz diyorum bilmiyorum diyor zamana birakalim dedi bende istemedim neyse 1 ay ayrı kaldık. mesaj attı . Ama değişen birşey yok soğuk ilgisiz değil ama sanki bana karşı ciddi değil benden özür dilemesini beklerdim bende ağırlığımı koyamadım tabi hemen atladım . Anı yasayalim diyor ama ben onun beni sevdigine inanmiyorum bu yasananlardan sonra ona guvenemiyorum sanki flörtlesiyor gibiyiz sizce ne yapayım ya zamanami birakayim
Bende ne istediğine karar verip pişmansa özür dilemesini daha dikkatli ilgili sevdiğini belli etmesini falan isterdim hayal kırıklığı olduBiraz zaman geçsin yine gidecektir umduğunu bulamayınca yine geri dönecektir. Bu döngü hep böyle devam eder.
E what are u?Cinsellik yok aramizda
Aynen oyle gibi silip atamiyorumda belki düzelir birşeyler diye nolcak bilmiyorumAdamin niyeti belli ani yasayalim anımı neselendir o kadar baska bisey bekleme demek istiyor bence uzak dur bundan sana koca olmaz
Daha kötü ne olabilir ki yine terk edilirsin :)Aynen oyle diyince bende iyice güvensizlik oluştu konuşmak istiyorum ama
Gerginlik yaratmakta istemiyorum ya daha kötü olursa diye sevdiğimi biliyor ondanmi cesaret alıyor anlamadim ben napsam ya
Düzelmez. Tamamen zaman israfı, düzgün biri hayatına girince anlarsın. Düzgün birimin hayatına girmesi için buna tekmeyi basman lazım . Tekmeyi bas, aşırı iyi hissedip kendi güvenini yerine getirir.Aynen oyle gibi silip atamiyorumda belki düzelir birşeyler diye nolcak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?