Cinsellik falan yok aramızda hiçbişey olmadi öyle olsa niye geldi tekrarAcı ama gerçek seni sevmiyor ve kullanmak istiyor çantada kekliksin onun gozunde ona kapıları sonsuza kadar kapatmanın zamanı gelmisde geçiyor yazık etme kendine
Bende salaklık safım kandım iste demekki hiç sevmemiş bana o gözle bakmış ama cinsellik yok aramızda hiç niye döndü o zamanDüzelmez. Tamamen zaman israfı, düzgün biri hayatına girince anlarsın. Düzgün birimin hayatına girmesi için buna tekmeyi basman lazım . Tekmeyi bas, aşırı iyi hissedip kendi güvenini yerine getirir.
Senin ona zaafın olduğunu anladı ve herşeyi yaşamak için geldi işi bitince yine gidecek kendini seviyorsan ondan uzaklaş kendinden cok onu seviyorsan istediğini yap anı yaşayınCinsellik falan yok aramızda hiçbişey olmadi öyle olsa niye geldi tekrar
Valla yoruldum o yokken daha mutluydum inan hislerim bile yoktu o geldi aklımı kaybettim resmen işkence başladı onunla son kez konuşmayı düşünüyorum nerden başlasam bilemedim kafam allak bullakYa yarat biz böyle yaratmayıp altan aldıkça tepemize çıkayıp coğalıyor bunlar. Onlar zaten kıramaz kötü tepki veremez diye böyle yapıyor. Sonra oturur biz düşünürüz. Uzak tut ne olcak ,hadi oradan yanlış kapı desen. En fazla bir iki ay üzülürsün adam değil dersin. Ne olacak bu insanları hayatımız da tutup. Ne işe yarıyacak. Onu yaptı bunu yaptı deyip bizi üzmekten başka bu kadar değersiz miyiz biz.
işte gelip gelip yokluyo bi iş çıkar mı diye.engelle gitsin ne oynatıyorsun kendinleCinsellik yok aramizda
Bence hiç yumuşak olma net ol. Bir mesajla ben oynancak insan değilim uğurlar olsun de. Yolla o düşünsün nerden çıktı bu ne iş ne oluyor diye . Onun psikolojisi bozulsun. Küfür dahi etse cevap verme. Bırakın onlar sürünsün ya. Zaten hayatı zehir ediyorlar bize.Valla yoruldum o yokken daha mutluydum inan hislerim bile yoktu o geldi aklımı kaybettim resmen işkence başladı onunla son kez konuşmayı düşünüyorum nerden başlasam bilemedim kafam allak bullak
Ayrılmıştık iste 1 ay sonra yazdı bende salak gibi miçmıç oldum onunla iyice degersizlesmis gibiyim şuanZamana bırakma bitir . Hiç olmazsa tekmeyi sen basmış olursun .
Aynen oyle gibi çıktığımız 2 ay da evine çağırmıştı gitmedim kimseye güvenim kalmadı ya sevdiğini sanmistim sonradan gösterdi gerçek yüzünü soğudum iyiceişte gelip gelip yokluyo bi iş çıkar mı diye.engelle gitsin ne oynatıyorsun kendinle
Ayrildigimizda sert yaptım hep taviz vermiştim sonra döndü tekrar ama yine ayni beni sevdiğini sanmistim yalanmış be güvenim kalmadı kimseye .Bence hiç yumuşak olma net ol. Bir mesajla ben oynancak insan değilim uğurlar olsun de. Yolla o düşünsün nerden çıktı bu ne iş ne oluyor diye . Onun psikolojisi bozulsun. Küfür dahi etse cevap verme. Bırakın onlar sürünsün ya. Zaten hayatı zehir ediyorlar bize.
olmasını istiyor işte böyle devam ederse sen onu kendine bağlamak için yakınlaşacaksın seviyor sanacaksı sonucu seks e dönecek. bu arada yaş kaç ?Cinsellik yok aramizda
ben seks dedim ama öyle bişe yok dediAnı yaşamak... ummmmm bu sözün açıklamasını diger arkadaslar yaparlar. Cook kötü bi laf ama bil istedim
Nereye cekersen cek. Seks,ellesmek koklasmak gezmek tozmak. Sonuc itibariyle ciddiyet yok bence. Haksiz miyim benmi art niyetliyim anlamadımben seks dedim ama öyle bişe yok dedi
Tamamen bırakın zamana bırakmayın.Belirsizlik yaşatmıştı ilgisiz soğuktu psikolojim bozuk diyordu. Sıkıldım senden dedi 2 ay ara verdik düzelmedi hala öyleydi neyiz diyorum bilmiyorum diyor zamana birakalim dedi bende istemedim neyse 1 ay ayrı kaldık. mesaj attı . Ama değişen birşey yok soğuk ilgisiz değil ama sanki bana karşı ciddi değil benden özür dilemesini beklerdim bende ağırlığımı koyamadım tabi hemen atladım . Anı yasayalim diyor ama ben onun beni sevdigine inanmiyorum bu yasananlardan sonra ona guvenemiyorum sanki flörtlesiyor gibiyiz sizce ne yapayım ya zamanami birakayim
Yumruğunu masaya vur de ki ya evleneceğiz yada defol git hayatından !!!Belirsizlik yaşatmıştı ilgisiz soğuktu psikolojim bozuk diyordu. Sıkıldım senden dedi 2 ay ara verdik düzelmedi hala öyleydi neyiz diyorum bilmiyorum diyor zamana birakalim dedi bende istemedim neyse 1 ay ayrı kaldık. mesaj attı . Ama değişen birşey yok soğuk ilgisiz değil ama sanki bana karşı ciddi değil benden özür dilemesini beklerdim bende ağırlığımı koyamadım tabi hemen atladım . Anı yasayalim diyor ama ben onun beni sevdigine inanmiyorum bu yasananlardan sonra ona guvenemiyorum sanki flörtlesiyor gibiyiz sizce ne yapayım ya zamanami birakayim
ay yok canım değilsin de genç sanırım arkadaşımız daha bilmiyor erkeklerin çakallıklarınıNereye cekersen cek. Seks,ellesmek koklasmak gezmek tozmak. Sonuc itibariyle ciddiyet yok bence. Haksiz miyim benmi art niyetliyim anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?