Eski sevgilim döndü amacı ne anlamıyorum

Acı ama gerçek seni sevmiyor ve kullanmak istiyor çantada kekliksin onun gozunde ona kapıları sonsuza kadar kapatmanın zamanı gelmisde geçiyor yazık etme kendine
Cinsellik falan yok aramızda hiçbişey olmadi öyle olsa niye geldi tekrar

Düzelmez. Tamamen zaman israfı, düzgün biri hayatına girince anlarsın. Düzgün birimin hayatına girmesi için buna tekmeyi basman lazım . Tekmeyi bas, aşırı iyi hissedip kendi güvenini yerine getirir.
Bende salaklık safım kandım iste demekki hiç sevmemiş bana o gözle bakmış ama cinsellik yok aramızda hiç niye döndü o zaman

Cinsellik falan yok aramızda hiçbişey olmadi öyle olsa niye geldi tekrar
Senin ona zaafın olduğunu anladı ve herşeyi yaşamak için geldi işi bitince yine gidecek kendini seviyorsan ondan uzaklaş kendinden cok onu seviyorsan istediğini yap anı yaşayın

Valla yoruldum o yokken daha mutluydum inan hislerim bile yoktu o geldi aklımı kaybettim resmen işkence başladı onunla son kez konuşmayı düşünüyorum nerden başlasam bilemedim kafam allak bullak

Valla yoruldum o yokken daha mutluydum inan hislerim bile yoktu o geldi aklımı kaybettim resmen işkence başladı onunla son kez konuşmayı düşünüyorum nerden başlasam bilemedim kafam allak bullak
Bence hiç yumuşak olma net ol. Bir mesajla ben oynancak insan değilim uğurlar olsun de. Yolla o düşünsün nerden çıktı bu ne iş ne oluyor diye . Onun psikolojisi bozulsun. Küfür dahi etse cevap verme. Bırakın onlar sürünsün ya. Zaten hayatı zehir ediyorlar bize.

işte gelip gelip yokluyo bi iş çıkar mı diye.engelle gitsin ne oynatıyorsun kendinle
Aynen oyle gibi çıktığımız 2 ay da evine çağırmıştı gitmedim kimseye güvenim kalmadı ya sevdiğini sanmistim sonradan gösterdi gerçek yüzünü soğudum iyice

Ayrildigimizda sert yaptım hep taviz vermiştim sonra döndü tekrar ama yine ayni beni sevdiğini sanmistim yalanmış be güvenim kalmadı kimseye .

Tamamen bırakın zamana bırakmayın.
Beyefendi aradığını bulamadikca size dönmüş bulduğu ilk an sizi tamamen bırakacak

Yumruğunu masaya vur de ki ya evleneceğiz yada defol git hayatından !!!

Kadinlar sevildigini ya da sevilmedigini hisseder. Belli ki artik sizi sevmiyor. Sevginin de olmadigi yerde bence isiniz olmasin.

Adam niyetini açıkça söylemiş sana ,Anı yaşayalım , Zaten bir ay ayrılmış bırakmış seni ,yeni ilişkilere yelken açmıştır büyük ihtimalle veya senden daha cazip biri vardı o an için biraz onunla anı yaşadı, o kişiyle anları bitti senin zaafını huyunu bildiği için sana geldi sende atladın hemen ,şimdi güvenmiyorum ona falan diyorsun ,elle tutulur yanımı varki adamın her yerden fiyasko ,ya onun istediği zamanlarda beraber anı yaşayacaksın takmayacaksın ,ya da azıcık gururlu olacak ,kendini böyle bir parazite kullandırmayacaksın bu kadar basit ,

Canımcım zamana falan bırakma, zamanla olgunlaşan tek şey armuttur. Hiç bir insan zamanla değişmez, nasıl geldiyse öyle gider. Evine çağırmış işte daha nasıl istesin. Kaç kurtar kendini, bak karşına neler çıkacak. Sonra kaybettiğin bu zamana çok üzülürsün.

adam dolanıp geliyo istediğini bulamıyo seni yerinde bulacağını biliyo cidden bu güveni nasıl veriyosun ya kendine hiç mi saygın yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…