- Konu Sahibi dukanyapanvegan
-
telaş olunca gerçekten bakmıyorsun hayırlı olsun bu aradayoo okumadım ..ama ben hamileyim böyle acelesi olan bir kaç kişi bu halime aldanmadan benide metroda itip birde özür dilemeden devam etmişlerdi aklıma o geldi..
Çocuk bana bakakaldı ben oralı olmadım yazmışsın demekki isteyerek özür dilememişsin,ayrıca çocuğun sana baktığını görecek kadar zamanın varsa özür dilemek için de vardır bi özür dilemek 1 sn alır ne zamanından bahsediyorsun.telaş olunca gerçekten bakmıyorsun hayırlı olsun bu arada
o ara başka davranıyorsun işte aklıma bile gelmedi neden bakıyor galiba diye düşündüm o gülünce dank ettiÇocuk bana bakakaldı ben oralı olmadım yazmışsın demekki isteyerek özür dilememişsin,ayrıca çocuğun sana baktığını görecek kadar zamanın varsa özür dilemek için de vardır bi özür dilemek 1 sn alır ne zamanından bahsediyorsun.
Belki eski sevgilin sana gülmemiştir arkadasıyla bişey konusuyordur ona gülmüştür,birini itip geçmek komik bişey mi neden gülmüş ki.o ara başka davranıyorsun işte aklıma bile gelmedi neden bakıyor galiba diye düşündüm o gülünce dank etti
yok ona güldüğüne eminimBelki eski sevgilin sana gülmemiştir arkadasıyla bişey konusuyordur ona gülmüştür,birini itip geçmek komik bişey mi neden gülmüş ki.
Şimdi eski konuna baktım orda bahsettiğin çocuksa ne yapsan gülerdi sinir etmek için gülmüş,sen de ona gülmüşsün,seni haketmemiş,kendi kendine gülsün dursun kim takar.yok ona güldüğüne eminim
araştırmacı ruhuna hayranımŞimdi eski konuna baktım orda bahsettiğin çocuksa ne yapsan gülerdi sinir etmek için gülmüş,sen de ona gülmüşsün,seni haketmemiş,kendi kendine gülsün dursun kim takar.
zaten takılıyorum kafam dank etti sonradan iyi ayılık ettim diyeAman bakarsa baksın sen onun bakmasına değil yaptığın şeye takıl be canısı
dert değilde fazla önemsemekten çok fazla utandımacelen varmıs bırını ıteklemısın onuda eskı sevgılın görmüş.. bunamı dertlendın ya:))
ne bileyim sanki öyle sezdimkezo olmak nedir yaaa
işte ex ama utanıyor insan normalde utanırdım ama 2 kat oldu şimdiAman eski sevgili bu. Naparsa yapsin ne dusunurse dusunsun ex sonucta
Canim sag olsun de geç
yok o kadar da değilsende ona gülseydin hahahah çok komik mal deseydin olmuşken tam kezo olurdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?