- 3 Eylül 2012
- 21.910
- 57.942
- 798
Sözlümün babası aradı bu gün
"Kızım sizin davanız ne? Kusura bakma ama mazeretinize inanmadım. Sırf Tatile gelmedin diye sözü atmışa benzemiyor bizimki." Diyor
Hem başkasından değil benden duy; bizimki bir rus kızla döndü, yazlığa, yanımıza yerleştirdi. Varsa senin bi kabahatin, bak onun da var. bir senelik emeğinizi atmayın çöpe, bir sefer daha görüşün diyor
Hiç bir şey diyemedim
Hiç bir şeye değil böyle kp den olduğuma ağlarım

ben bir kızın bakire olup olmamasıyla ilgilenmem isteyen sevişir isteyen kocasını bekler saygı duyuyorum kim ne isterse onu yapar
 ben bir kızın bakire olup olmamasıyla ilgilenmem isteyen sevişir isteyen kocasını bekler saygı duyuyorum kim ne isterse onu yapar  ama dürüst olmayanlara saygı duymuyorum bu kadar basit
 ama dürüst olmayanlara saygı duymuyorum bu kadar basit  

ne düşünürdün amaaann sözlüm bana çok küçücük bir detay söylemeyi unutmuş mu derdin
 ne düşünürdün amaaann sözlüm bana çok küçücük bir detay söylemeyi unutmuş mu derdin  

Valla zavallılığın bu kadarı, acınacak halde o yorumu yapan arkadaş .
 Valla zavallılığın bu kadarı, acınacak halde o yorumu yapan arkadaş . dikkate almamak lazım
 dikkate almamak lazım 

) ve 1 senedir birlikteyiz artık iş ciddiye binmiş bide sözlenmişiz
 ) ve 1 senedir birlikteyiz artık iş ciddiye binmiş bide sözlenmişiz  sonrada sözlünün artık müstehcen fotolarımı ne onuda bilmiyoruz artık sana email ile geliyor ve öğreniyorsun
 sonrada sözlünün artık müstehcen fotolarımı ne onuda bilmiyoruz artık sana email ile geliyor ve öğreniyorsun  hemen aklına beni kandırarak kafesleme çalıştığı gelirdi bence, en azından benim öyle gelirdi
 hemen aklına beni kandırarak kafesleme çalıştığı gelirdi bence, en azından benim öyle gelirdi