Neden terapi almiyorsunuz?
Intihari dusunuyorum dedigi anda bir insan, hayatindaki her seyi ikinci plana koyup kendini iyilestirmenin yolunu aramalidir.
Ki doktorsunuz, bunu daha iyi biliyorsunuzdur.
Akil sagligi kadar onemlisi var mi?
Hic cekinmeyin ve de ertelemeyin.
Aslinda alabilirim. Araştırmaya başladım. Benim cidden bir şeyleri oturup konuşabileceğim uzman bir kişiye ihtiyacım var. Bunu kabullenmiş olmak bile insanı bir nebze rahatlatıyor.
Canım vallahi tamamen kendini üzdüğünde kalırsın madem sensiz mutlu biraz öyle kalsın sana tek tavsiyem var şakın bir daha profiline bakma bırak ne yaparsa yapsın yoksa sürekli için içini yer
Nedense bu hesabın fake olduğunu düşünüyorum. Diğer konularda tıp öğrencisi olduğunu yazmış. Zira bir tıp öğrencisi böyle saçma şeylere takılmaz . Çünkü daha önemli işleri vardır.
Aslinda alabilirim. Araştırmaya başladım. Benim cidden bir şeyleri oturup konuşabileceğim uzman bir kişiye ihtiyacım var. Bunu kabullenmiş olmak bile insanı bir nebze rahatlatıyor.
tabi ki,
insanin onceligi kendisi olmali, iyilesebilecekken neden boyle hayatinizi heba edesiniz ki.
Elinizde imkanlar var, kullanin,
ileride cok mutlu oldugunuzda bugunleri hatirlamazsiniz bile.
Nedense bu hesabın fake olduğunu düşünüyorum. Diğer konularda tıp öğrencisi olduğunu yazmış. Zira bir tıp öğrencisi böyle saçma şeylere takılmaz . Çünkü daha önemli işleri vardır.