Eski sevgilim instagram acmis

sarscov2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
353
256
18
29
Kızlar çok kötüyüm instagram açmış. Bizim 2 senedir ınstagramimiz yoktu. Acar açmaz bundan hoşlanan eski kızları takip etmeye başlamış. Seni tamamen sildim seni görmek bile midemi bulandırıyor dedi bana
anneme de yeni sevgilim var kızınıza söyleyin bir daha bana ulaşmaya çalışmasın yazmış. Beynimden vurulmuşa döndüm kendimi öldürmek istiyorum çok kötüyüm
Her saniye takipçi sayısına bakıyorum sürekli artıyor. Daha yeni ayrıldık inanın kaldıramıyorum normal bir şey mi bu nasıl atlatıcam ben bunu

Ayrılmışsınız farkındaysanız bu takıntı neden yani böyle takipler falan eski sevgililerinin seceresini ne biliyorsunuz da onları ekliyor diyorsunus ne farkeder hem artık biraz gururlu olun bitmiş gitmiş elalemin adamı yüzünden ölmek falan ne dertlerle uğraşıyoruz derdinize bakın ya

Annene bunu dedıgıne göre bu çocuk sen ona ulaşmaya mı çalıştın
Bu arada kendini öldürsen bile değişmez bu durum ya hanı annen falan üzülür
Ama çocuk aynı hayatına devam eder yani

aldatma yok bir şey yok
Ne bu kadınlardaki kendimi öldürecem kaldıramıyorum tavırları ya
Memleketteki adamlar mı bitti

Sanki evlisinde 5 çocukla senı terk etmiş havaları
Bizim 2 senedir instagramamız yok ne demek siz kolonimisiniz

Çocukla hiççç suç yokkkk
Sen bilirsin

Bırakın ne hali varsa görsün ya annenize neden öyle konuşuyor sizin için bi tarafalarını çok kaldırmışsınız yapmayın böyle sizi küçük düşürmesine izin vermeyin.

Kuzum afedersin de hala onu mu düşünüyorsun ? Bırak ne halt yerse yesin benimkide beni aldatıp terketmişti hiç onu takip etmedim arayıp sormadım stalklamadım sonra o benim peşimde köpek gibi sürünmeye başladı. Senin yaptığın şey ne? Lütfen gururlu ol saçmalama sosyal medyanın kapat başedemezsin bu durumla telefondan uzaklaş kendinle ilgilen sana saygısı yokmuş bari senin olsun kendine saygın onu görmezden gel.

sosyal medya acarsam arkamdan o...pu der maalesef o yüzden asla açmam ;(
onun için yeni biriyle konuşmak eşittir o..puluk
hastanede çalışırken mecburen asistanlarla muhatap olmak zorunda kalıyorduk iş veriyorlardı buna bile o....puluk diyordu kendisi hala aklıma geldikçe deliriyorum
Konu sahibi senin işini yapmanı bile "o.....luk" olarak nitelendiren biri için mi bu kadar tantana?
Peesss.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…