Eski sevgilim instagram acmis

Bence gayet normal . Senin böyle delirdini hissedip keyiften dört köşe olduğunuda eminim arkadaşın lütfen onu özgür bırak canı ne istiyorsa onu yapsın sakın biryerlerden ulaşma ona çocuk çoluk olduğunu hissettir olgun olanın sen olduğunu göster

Bence sende bi güzel instagram aç.Ayrıca bu takıntı niye?Millet 50 yıllık kocasından ayrılıyor.Ayrıca karşıdaki kesin ve ney şekilde ıfade etmıs.Bence engelleyın yolunuza devam edin.

Bence önce siz instayı kapatın ...en azından aynı ortamda bulunmamış gibi olursunuz...sonrada bi zahmet profili değiştirin...yazasım kaçtı ,gözüme gözüme sokuluyor...

ben bu kendini ifade edemeyen, bir erkege karsi 'sen benim işime karisamazsin' dahi diyemeyen, sonra bu adama karsi takintili davranan, kendi sorunlarini cozememis insanlarin bizim sorunlarimizi nasil cozebilecegi konusunda cok endiseliyim.. gecen bir doktor daha vardi esinin asagilamasina karsi sesini cikarmadan cay koyan. bu kadar egitim, bu kadar ogretim neden sizleri hic gelistirmiyor? neden ozguven ve ozsaygi kazanamiyorsunuz? hayir ozel hayatimda görüştüğüm her doktor kadin boyle. tabi her kadin doktor boyledir diyemem ama benim tanidiklarimin hepsi ozguvensiz.

Inanilmaz sacma boyle seylet kaldimiya cidden ortak hesap nedir arkadas. Benim kendi ozel alanim olamicakmi. Kocamin gobekli arkadaslarinin storysini gormek zorundamiyim. Yada kendi fotigrafimi atsam kocamin arkadaslari gorucek hep igrenc birsey. Ya da benim arkadaslarimin storuylerini benim kocam niye gorsun ya. Cidden inanilmaz sacma lutfen tek bedenmis gibi davraniyolar ya boyle bisey olamaz şok oldum.
Şu an paylaşabileceği bir hayatı yokmuş, evlenirse eşiyle paylaşabileceği bir hayatı olurmuş. 🤣 Hayatımda duyduğum en saçma önerme. Bu zekaya sahip biri değil tıp okumak, hayatını idame ettirebilecek yaşamsal fonksiyonları doğru düzgün kullanabilsin yeter.

Fakeliğin de bir edebi var ya. Biraz destekli sallanmalı.

Instagram bana çirkin geliyor onun inadına açmıştım ama sildim kendime yeminim var evlendiğim zaman esimle beraber acacagim
Umarım önüme başkaları çıkar ama şuan tam 1.5 ay evdeyim kafayı yememek için ne yapacagim inanun bilmiyorum
Kendimi çok soyutlamışım herşeyden hicbir şey yapmak istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum bu psikolojiden nasıl çıkarım bunu da bilmiyorum
Ders çalış en büyük motivasyonun bu olabilir şu durumda, sosyalleşemeyeceğine göre çünkü böyle gidersen ne okulu bitirebileceksin ne tus kazanacaksın,

Sorun instagrama bir şey olmasi değil benim instagrama paylasack bie hayatım olmaması benim instagrama takip edebileceğim arkadaşlarımın olmaması evet eşimle acarım çünkü eşim olduğu zaman hayatımda paylasabilecegim bie şeylerim olmuş demektir
Gerçekten 200 kişilik amfide tek bir arkadaşın yok mu, ya da staj gruplarında. Sen tıp okuduğuna emin misin??

Sen benim doktorluguma kurban ol
Mesleğim hakkında en ufak laf söylemek size düşmez mesleğinde çok iyiyimdir özel hayat ile meslegi asla karıştırmayın
Doktor dediğin hızlı düşünür, analitiktir, çözüm odaklıdır. Ne düşünebiliyorsun, ne alatiksin ne de çözüm üretebiliyorsun, önerilen çözümlere de kapalısın. hala hayatını birine bağımlı sürdürmeyi düşünüyorsun kocan olunca onla instagram açacakmış, önce ben olmayı öğrenmelisin, söylediğin her şey senden şüphe ettiriyor üzgünüm

Çünkü benim benim instagramda paylasacak bir hayatım yok benim instagramda takip edebileceğim arkadaşlarımın yok eşimle acarım çünkü eşim olduğu zaman hayatımda paylasabilecegim bir şeylerim olmuş demektir

Bakın ilişkilerde iki insan da ortaya birşey koyar. Sizin karşınızdaki insana gösterebileceğiniz güzellikler hayatına katacağınız yenilikler renkler yoksa kim niye hayatına alsın eşi yapsın sizi? Hayatım yok diyorsanız acilen kendinize yeni bir hayat edinmekle başlayın işe. Üniversite mezunu çalışan bir insanın hayatında bir çevrenin olmamasına imkan yok birkere. Açın bir instagram işyerindekileri, üniversiteden tanıdıklarınızı, rehberinizi, hatta lise ilkokul arkadaşlarınızı ekleyin. İnanın kimse hakkınızda kötü birşey düşünmez bunu yaptınız diye. Aksine aslında ne kadar insanla iletişimde olabileceğinizi görürsünüz. Sonrasında insanların neleri paylaştığına bakıp sizin hayatınızda da paylaşılacak şeyler olduğunu anlarsınız zaten.

Doktor dediğin hızlı düşünür, analitiktir, çözüm odaklıdır. Ne düşünebiliyorsun, ne alatiksin ne de çözüm üretebiliyorsun, önerilen çözümlere de kapalısın. hala hayatını birine bağımlı sürdürmeyi düşünüyorsun kocan olunca onla instagram açacakmış, önce ben olmayı öğrenmelisin, söylediğin her şey senden şüphe ettiriyor üzgünüm

Iq ve eq farkli seyler. Iliskilerde iq dan ziyade eq onemli

Ders çalış en büyük motivasyonun bu olabilir şu durumda, sosyalleşemeyeceğine göre çünkü böyle gidersen ne okulu bitirebileceksin ne tus kazanacaksın,

ders çalışmaya çalışıyorum ama odaklanamıyorum sadece çok üzgünüm

Kızlar çok kötüyüm instagram açmış. Bizim 2 senedir ınstagramimiz yoktu. Acar açmaz bundan hoşlanan eski kızları takip etmeye başlamış. Seni tamamen sildim seni görmek bile midemi bulandırıyor dedi bana
anneme de yeni sevgilim var kızınıza söyleyin bir daha bana ulaşmaya çalışmasın yazmış. Beynimden vurulmuşa döndüm kendimi öldürmek istiyorum çok kötüyüm
Her saniye takipçi sayısına bakıyorum sürekli artıyor. Daha yeni ayrıldık inanın kaldıramıyorum normal bir şey mi bu nasıl atlatıcam ben bunu
Siz de ne kadar sosyal medya varsa hepsinde hesap açın, onun da gözüne sokun madem. Ne diyeyim ki şimdi? Ne de olsa fena takmışsınız.

Annene bunu dedıgıne göre bu çocuk sen ona ulaşmaya mı çalıştın
Bu arada kendini öldürsen bile değişmez bu durum ya hanı annen falan üzülür
Ama çocuk aynı hayatına devam eder yani

aldatma yok bir şey yok
Ne bu kadınlardaki kendimi öldürecem kaldıramıyorum tavırları ya
Memleketteki adamlar mı bitti

Sanki evlisinde 5 çocukla senı terk etmiş havaları
Bizim 2 senedir instagramamız yok ne demek siz kolonimisiniz

Çocukla hiççç suç yokkkk
Sen bilirsin
Önceki konularının birinde film, dizi, kitapla meşgul et kendini, onu düşünme yazmıştım. Dinleyen yok. Ne denebilir ki başka?

Önceki konularının birinde film, dizi, kitapla meşgul et kendini, onu düşünme yazmıştım. Dinleyen yok. Ne denebilir ki başka?
yeni bir diziye başladım
ders çalışmaya çalışıyorum
az önce saatlerce ağladım tüm içimi döktüm kendimi çok daha huzurlu hissediyorum

Kız aman bee yazarken Dünya da başka erkek kalmadı efekti vermeye çalışmışsın ama olmamış.
Biraz özgüven yahu
öyle hissediyorum çünkü o 2 sene boyunca bana böyle hissettirdi
şuan biraz daha iyiyim çok şükür kafamı toparladım
yeni bir hayatım olacak hem de çok güzel bir hayatım olacak

Back
X