- 10 Ekim 2014
- 32.978
- 148.642
- 798
Gözümün önünde bu şekilde bir kiz canlandi kahkaha atıyorum şuan![]()
14-15 yasimdayken annem biseye izin vermeyince ben boyle deliriyordum ordan biliyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözümün önünde bu şekilde bir kiz canlandi kahkaha atıyorum şuan![]()
Şu an paylaşabileceği bir hayatı yokmuş, evlenirse eşiyle paylaşabileceği bir hayatı olurmuş.Inanilmaz sacma boyle seylet kaldimiya cidden ortak hesap nedir arkadas. Benim kendi ozel alanim olamicakmi. Kocamin gobekli arkadaslarinin storysini gormek zorundamiyim. Yada kendi fotigrafimi atsam kocamin arkadaslari gorucek hep igrenc birsey. Ya da benim arkadaslarimin storuylerini benim kocam niye gorsun ya. Cidden inanilmaz sacma lutfen tek bedenmis gibi davraniyolar ya boyle bisey olamaz şok oldum.
Konu sahibi böyle haşin ve yırtıcı erkekleri seviyorsa demekKonu sahibi senin işini yapmanı bile "o.....luk" olarak nitelendiren biri için mi bu kadar tantana?
Peesss.
Konu sahibi böyle haşin ve yırtıcı erkekleri seviyorsa demek![]()
Ders çalış en büyük motivasyonun bu olabilir şu durumda, sosyalleşemeyeceğine göre çünkü böyle gidersen ne okulu bitirebileceksin ne tus kazanacaksın,Instagram bana çirkin geliyor onun inadına açmıştım ama sildim kendime yeminim var evlendiğim zaman esimle beraber acacagim
Umarım önüme başkaları çıkar ama şuan tam 1.5 ay evdeyim kafayı yememek için ne yapacagim inanun bilmiyorum
Kendimi çok soyutlamışım herşeyden hicbir şey yapmak istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum bu psikolojiden nasıl çıkarım bunu da bilmiyorum
Gerçekten 200 kişilik amfide tek bir arkadaşın yok mu, ya da staj gruplarında. Sen tıp okuduğuna emin misin??Sorun instagrama bir şey olmasi değil benim instagrama paylasack bie hayatım olmaması benim instagrama takip edebileceğim arkadaşlarımın olmaması evet eşimle acarım çünkü eşim olduğu zaman hayatımda paylasabilecegim bie şeylerim olmuş demektir
Doktor dediğin hızlı düşünür, analitiktir, çözüm odaklıdır. Ne düşünebiliyorsun, ne alatiksin ne de çözüm üretebiliyorsun, önerilen çözümlere de kapalısın. hala hayatını birine bağımlı sürdürmeyi düşünüyorsun kocan olunca onla instagram açacakmış, önce ben olmayı öğrenmelisin, söylediğin her şey senden şüphe ettiriyor üzgünümSen benim doktorluguma kurban ol
Mesleğim hakkında en ufak laf söylemek size düşmez mesleğinde çok iyiyimdir özel hayat ile meslegi asla karıştırmayın
Çünkü benim benim instagramda paylasacak bir hayatım yok benim instagramda takip edebileceğim arkadaşlarımın yok eşimle acarım çünkü eşim olduğu zaman hayatımda paylasabilecegim bir şeylerim olmuş demektir
Doktor dediğin hızlı düşünür, analitiktir, çözüm odaklıdır. Ne düşünebiliyorsun, ne alatiksin ne de çözüm üretebiliyorsun, önerilen çözümlere de kapalısın. hala hayatını birine bağımlı sürdürmeyi düşünüyorsun kocan olunca onla instagram açacakmış, önce ben olmayı öğrenmelisin, söylediğin her şey senden şüphe ettiriyor üzgünüm
Ders çalış en büyük motivasyonun bu olabilir şu durumda, sosyalleşemeyeceğine göre çünkü böyle gidersen ne okulu bitirebileceksin ne tus kazanacaksın,
ders çalışmaya çalışıyorum ama odaklanamıyorum sadece çok üzgünüm
Siz de ne kadar sosyal medya varsa hepsinde hesap açın, onun da gözüne sokun madem. Ne diyeyim ki şimdi? Ne de olsa fena takmışsınız.Kızlar çok kötüyüm instagram açmış. Bizim 2 senedir ınstagramimiz yoktu. Acar açmaz bundan hoşlanan eski kızları takip etmeye başlamış. Seni tamamen sildim seni görmek bile midemi bulandırıyor dedi bana
anneme de yeni sevgilim var kızınıza söyleyin bir daha bana ulaşmaya çalışmasın yazmış. Beynimden vurulmuşa döndüm kendimi öldürmek istiyorum çok kötüyüm
Her saniye takipçi sayısına bakıyorum sürekli artıyor. Daha yeni ayrıldık inanın kaldıramıyorum normal bir şey mi bu nasıl atlatıcam ben bunu
Önceki konularının birinde film, dizi, kitapla meşgul et kendini, onu düşünme yazmıştım. Dinleyen yok. Ne denebilir ki başka?Annene bunu dedıgıne göre bu çocuk sen ona ulaşmaya mı çalıştın
Bu arada kendini öldürsen bile değişmez bu durum ya hanı annen falan üzülür
Ama çocuk aynı hayatına devam eder yani
aldatma yok bir şey yok
Ne bu kadınlardaki kendimi öldürecem kaldıramıyorum tavırları ya
Memleketteki adamlar mı bitti
Sanki evlisinde 5 çocukla senı terk etmiş havaları
Bizim 2 senedir instagramamız yok ne demek siz kolonimisiniz
Çocukla hiççç suç yokkkk
Sen bilirsin
yeni bir diziye başladımÖnceki konularının birinde film, dizi, kitapla meşgul et kendini, onu düşünme yazmıştım. Dinleyen yok. Ne denebilir ki başka?
öyle hissediyorum çünkü o 2 sene boyunca bana böyle hissettirdiKız aman bee yazarken Dünya da başka erkek kalmadı efekti vermeye çalışmışsın ama olmamış.
Biraz özgüven yahu