Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzüldüm sizin adınıza da. Geçmiş olsun umarım iyi insanlarla karşılaşırsınız bundan sonraBu benimde basima gelmisti kuzum. Hic canini sikma. Ustelik benim babamda acayip kati biridir. Bende yanliz yasiyorum. Telefonda babama neler neler demisti, kiziniz soyle, boyle sunu bunu yapiyor diye. 1 ay biraz babamlar beni azarladilar sonrada unuttular hepsini.
Ailenin sakinlesmesini bekle. Hrrgun bu turk erkeklerinden daha cok nefret eder oldum. Lanet olsun. Sen uzulme zamanla duzelecek hersey. Sen kendini biliyorsun Allah biliyor. Sakin olmaya calis ve zamana ver. Ailen seni srviyor bakma oyle yaptiklarina. Zamanla yumusayacaklar. Sonra da sakincr konusursunMerhaba kızlar.. ağlamaktan gözlerim kanayacak hale geldi. Ben Urfa’ya atanmış bir öğretmenim, ailem ve 1 yıldır görüştüğüm ‘eski’ erkek arkadaşım İstanbul’da yaşıyor.
Şu an urfadayım. Dün öğleden sonra eski erkek arkadaşıma ilişkide gelecek göremediğim için ayrılmak istediğimi söyledim. geçici işlerde çalışıyor, canı istediğinde işten çıkıyor diye ve kendisi 36 yaşında. Ben 27 yaşındayım. Artık çok da sevmediğimi fark ettim ayrıca. Ve Urfa’da herhangi bir erkekle münasebetim hiç olmadı 2 yıldır.
O kadar çirkinleşti ki size anlatamam küfür kıyamet yok o telefonu açacaksın yoksa bi yerine…/ sen tam bir o. orada birini buldun onla kırıstırıyorsun/ gidip babana söyleyeceğim namusuna sahip çıksın/ üniversite okumuş kızla konuşulur mu zaten hepsi o…
Kız kardeşimin (daha 16 yaşında) instagramına ulaşıp ablan Urfa’da çalışıyor mu sanıyorsun o….luk yapıyor. Eve her gün birini atıyor. Ve daha yazamadığım bir sürü çirkin laflar iftiralar.
Dün akşam beni arayıp su an evinize gidiyorum dedi. Yapma etme diye yalvardım yine aynı lafları duydum. Neymiş babamla konuşacakmış namusuna sahip çıksınmış. Ailem yemekteyken kapıya dayanmış. Ben kızınızın erkek arkadaşıyım aşagı inin konuşmamız gerekiyor demiş, bunları kardeşim anlatıyor. Babam da katı biridir bunlara gelemez. Kavga küfür kıyamet en son bıçakla kovalamış adamı. Darp vs yok allahtan. Tüm apartman ayağa kalkmış. Herkes duydu rezaleti.
ne babam ne annem telefon açtı bana, sadece kardeşim çok sinirli olduklarını herkese rezil olduğumuzu bu eve nasıl döneceksin gibi şeyler söyledi. O kadar sinirliyim ve mutsuzum ki, şimdi hastaneye gidiyorum üzüntüden baygınlık geçirdim ve yanımda hiç kimsem yok. Tek başımayım kızlar aşırı çaresizim
Saol canim hepimiz insallahÇok üzüldüm sizin adınıza da. Geçmiş olsun umarım iyi insanlarla karşılaşırsınız bundan sonra
Teşekkür ederimAy şoktayım. Başımdan kaynar su döküldü. O kadar üzüldüm ki size anlatamam. Bu aralar bu tehdit olayları ile çok karşılaşıyoruz. Zaman her şeyin ilacı emin olun geçecek. 16 yaşında ki kız çocuğuna yazdıklarına bak.. umarım yakında Urfa ya da gelmez uzaklaştırma kararı aldırın.. 36 yaşında kocaman adam yazıklar olsun
Sakın peşini bırakmayın. Hem şikayetçi olun hem de uzaklaştırma kararı alın. Dik durun. Kuyruğunu kistirip kaçacak delik artacaktır.Teşekkür ederimburaya gelmesinden korkuyorum pazartesi şikayetçi olacağım
Evini bilmiyordur inşallahTeşekkür ederimburaya gelmesinden korkuyorum pazartesi şikayetçi olacağım
Branşınız ne çok merak ettim. Son atamalarla mı gittiniz UrfayaEvet umrumda değil ama insan etkileniyor. Şu düştüğüm hallere bakın kendim ettim kendim buldum takıldığın tipe bak
Zaten sizin değil onların sizi araması lazım. Çok şükür ki bu pisliğin gerçek yüzünü görmüşsünüz. Benim de başıma benzer bir olay gelmişti. Ayrıldığım için tehdit ve şantaj yapmaya başladı. Sana dünyayı zehir ederim dedi. Elinden geleni yap dedim. Polise gittim şikayetçi oldum. Ailem de işin içine girdi. Beni uzaklaştırıp, bir akrabamın yanına gönderdiler bir müddet. Bana hiç bir yerden ulaşamadı. Sonra duydum ki koronadan geberip gitmiş. Allah böyle sapık insanların belasını versin.Ailem kızacak ama dediğiniz gibi asıp kesecek halleri yok. Ama ben o kadar utanıyorum ki, arayıp konuşmaya bile çekiniyorum. Biraz dinleneyim şikayetçi olacağım