Eski Sevgilim Karısını Aldatıyor

Bana arkadaşım söylemedi ayrıca onun haberi bile yok.
Neden öğrenmesini istemeyeyim siz aldatılsanız öğrenmek istemez misiniz?

canım ne yapmak istiyosun peki, gidip kadına kocan seni aldatıyomu diceksin elinde resim ses kaydı video vs falan var mı, ki bunlar olsa bile kadının sana ters tepki göstermesi ihtimali yüksek durumun yüzünden

çok dikkatli hareket etmek gerek.
bu durumdan huzursuz olman gayet güzel ama anlatman lehine mi olur aleyhine mi iyi düşünmen lazım

arkadaslar kusura bakmayın ama sölemeden edemicem.burda hemen hemen herkes aynı seyi söylüyor.
kadınların aldatıldıgını bilmeye hakkı var deniyor.peki bildigi zaman kadınlar ne yapıyor???
hemen sölim.terkediyor... bölemi sonuc??? kocaman bi HAYIRRR cevabı.
ben egerki sonuc hayır olacaksa bilmeme taraftarıyım acıkcası.terkedecekse bilsin.
cünkü eger sonuc hayır olacaksa evlillik yada ilişki devam edecekse bence bu kafayla bu yasanmıslıkla nasıl devam edebilirki???
devamlı bir iç huzursuzlugu... heleki harasmıydı adı hatırlamıyorum su an böle düşünen insanlar kadınlar varken erkeklerin bazen yaptıkları az bile geliyor bana.
erkek sucsuz ilan ediliyor.damga kadına vuruluyor.kardeşim neden kadın suclu?? iki tarafta aynı durumda bence.
GÜNAHI SADECE KADINAMI VERİYOR ALLAH??????????
NE OLURSUNUZ BİLİNÇLİ OLUN BİRAZ YA...ALLAH RIZASI İÇİN DÜŞÜNEREK KONUSUN......NOKTA.

aklıma ne geldi biliyormusunuz kemal sunalın bir filmi var ya ''kapıcı'' binadaki biri sürekli karısını dövüp kapıcıyı yolluyorlar binadakiler rahatsız oluyoruz diye,dayak yiyen kadın bağıra bağıra sizene ayol kocam değilmi döverde severde diyor, karısını döven adam kapıcıyı dövüyor suratına kapıyı kapatıyorlar.şikayet edenler nerde, hepsi evinde olan kapıcıya oldu.bu kadar aşkları ayan beyan yaşayan birisinin bu durumu karısının kulağına gitmesi an meselesi.kardeşi bilmiyor diyorsunuz ya yanılıyorsunuz ben kardeşimin ne yaptığını bilirim evli de olsam,oda evli olsa, bilmiyor ayağına yatıyordur.kusura bakmayın siz bu durumda dış kapının dış mandalı oluyorsunuz,ayrıca kaşınıyorsunuz gibi geldi bana huzurunuzu kaçırmak açısından

Son düzenleme:
merak ettiğim bi konu daha var.kimse kusuruma bakmasın lütfen.
size neden böle bi haber veriliyor? konuya ilgi duyacagınızı düşünmüş olabilirmi söleyen kişi?
eger öleyse amacına ulasmıs bu bir.
ikinciside sizin kulagınıza gelen konu baskalarının kulagına gitmiyormudur?
size söleyen herkese söler sadece sizi ilgilendirdigini düşünmediyse.
bu durumda bu konu karısının kulagına kadar gitmiştir.

Bu eski sevgililere de kıymet geldi.
Herkes evleniyor çocugu oluyor ama eski sevgilisinden de haberler almaya devam ediyor.
Bitmiş gitmiş adı üstünde eski size ne, karısına yardım edecek en son kişi sizsiniz canınız sıkıldı macera arıyorsunuz galiba.
Hem sizin nerden haberiniz oluyor bundan. Millet eski sevgilisinin peşine dedektif takıyor galiba.
Eski sevgilimin babası ölmüş, hemen numarasını bul başsağlığı dile
Eski sevgilim karısını aldatıyor, hemen karısının numarasını bul haber ver keriz yerine konmasın kadın.
Ne kadar duyarlı bir milletmişiz biz bravoooo

Son düzenleme:

Eski sevgilim umrumda olsaydı onla evlenirdim dimi.Ben ondan haber almaya çalışmıyorum hala olayın eski sevgilim olduğunu sanıyorsunuz.Aldatılan sizde olabilirdiniz biraz empati kurmayı deneyin.

Bence sevgilinin karısına mutlaka söyle boşansın, sen de kocandan boşan ve sevgilinle evlen.

Yıllar önce yarım kalmış bir aşk hikayesi neden mutlu bir yuvayla sonuçlanmasın? Baksana adam karısına bağlı değil demek ki bir şeyler eksik... Belki de hala senin gibi birisini arıyor, bilemezsin. Sen de hala köfteci amca sayesinde bir şekilde bağlantını koparamamışın... Neden bu gurur, neden bu suskunluk? Aşk bu kadar ucuz olmamalı, git sahip çık eski aşkına, küllerinizden yeniden doğun. Yeni bir umuda, yeni bir yuvaya yelken açın. Artık bitsin bu ızdırap...

Bu arada yeni sayfa açarken eski defterlerin sıkı sıkıya kapandığından emin ol. Sevgilinin dostu adama yapışır bırakmaz sorun olur sonra. Ben böyle kadınlara çok kızıyorum... Elin adamından ne istiyorsunuz? Tertemiz insanların kafalarını karıştırıyorlar. Halbuki böyle kadınlar erkeklere pas vermese gerçek aşklar hayat bulacak...

Nasıl sinirlendim bak...

bence hiç birşekilde karışmayın bu olaya kendi yuvanızın bozulmamaıs için. Allah korusun senin eşinin kulağına gitse sen zor durumda kalırsın. biliyorum eski sevgilinin karısı için çok üzücü bir olay bilmeye kesinlikle hakkı var ama sen karışacaksan bile kesinlikle kendini deşifre etmeden bunu yapmalısın. fake hesap açıp ona mail atabilirsin. yada bir telefon kulubesinden arayip söyleyip kapatabilirsin. fitili ateşle ve geri çekil.... ama kendini ortaya çıkarma kesinlikle

Bana arkadaşım söylemedi ayrıca onun haberi bile yok.
Neden öğrenmesini istemeyeyim siz aldatılsanız öğrenmek istemez misiniz?

ben aldatılsam bunun eşimin eski sevgilisi tarafından bana bildirilmesinin ardında yığınla şey arardım o kadın da ilk senden şüphelenecek asla inandıramazsın. ispatın olsa bile kadın sırf bunu ona sen söylediğin için sana inat olsun diye kocasını boşamaz boşayacağı varsa bile

hem ne malum belki dedikodudan ibarettir köfteci amcaya mı kalmış elalemin ne yaptığı

Son düzenleme:

Seni gibi biriyle laf dalaşına girmeyeceğim!

Bu kk kadınları ne yapıp edip olayı konu sahibinin aleyhine çeviriyorlar ya pes diyorum yaa..
Hala iyi niyetli insanların olduğunu unutmayın.

şimdi düşüncenizin yanlış olduğunu söyleyenler galiba bu durumda kötü oldu çok ayıp gerçekten.ben bu konuda kötü olmaya razıyım tabi dinlersiniz dinlemezsiniz o ayrı mesele.iyi niyetli olabilirsin ama karşındakiler ve eşin senin kadar iyi niyetli olabilirmi acaba? yada şöyle düşün aynısını eşin yapsa sende duysan açacağın konu başlığını ben bile düşünemiyorum birazda sen empati kursan olmaz mı?

Son düzenleme:

Adamın başına silah dayamış da ev tutturmuş değil mi!Adam ben evliyim karım var yapmam demiş o zorla tecavüz etmiştir kesin

Konu sahibi yapacağın pek bir şey yok gibi.. kadının mailini biliyorsan sahte mail al,her şeyi yaz.. ama daha fazlası zor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…