Ayrılma sebebi neydi
Aldatan adamla barısmak isterken kendine uzulup kızmıyor musun?. Kızım nerde senın gururun alt tarafı ayrıl barıs sacma bir ılıskı idi kendısı de serefsız ciktı ne barısmak istemesi diye kendi kendine konusmuyor musun?
Yeni hesaptan senı engellememıs cunku, umursamamıs aklına gelmemissin.
Yeni hesap yeni maceralar yanı.
Ilk ayriliginizin sebebi neydigeçenki ayrılığımızda eski sevgilisiyle görüştüğünü söyledi kaldıramadım ayrıldım çok üzülüyorum ama
Yaz ozaman.haklısınız ama söz geçiremiyorum kendime işte
Ilk ayriliginizin sebebi neydi
Yaz ozaman.
Reddetsın o sekılde bakarsın onune
Bazısı illa ezilmek istiyor reddedilmek Kucuk dusmek istiyor onune bakmak ıcın, elden bısey gelmez.
ailevi sebepler ama sonra aşıldı ne yapmaya çalışıyor sizce
Sana bısey gonderdıgı yok.unutamıyorum sürekli bana göndermeli tweet atıyor twitterda duygularım da hala taze olduğu için kötü hissediyorum işte
En fazla bi ay üzülürsün ömür boyu üzülmekten iyidirgeçenki ayrılığımızda eski sevgilisiyle görüştüğünü söyledi kaldıramadım ayrıldım çok üzülüyorum ama
Merak etme yeni sevgili yaptıktan sonra senlede gorüsmeye başlargeçenki ayrılığımızda eski sevgilisiyle görüştüğünü söyledi kaldıramadım ayrıldım çok üzülüyorum ama
Kontrol ediyor her katil öldürdüğü kişi tam ölmüş mü diye kontrol eder.iyi akşamlar kızlar kafamı kurcalayan bir konu var ve gerçekten ne yapmaya çalıştığını anlamadım eski sevgilimin. ayrılalı 2 hafta oluyor bir yıllık ayrıl barış bir ilişkiydi ama 2 hafta önce tamamiyle bitirdik ayrıyken eski sevgilisiyle görüştüğü için. ben de onu unutamıyorum artık alışkanlık mı oldu nedir. wpdan engelledim o da beni bikaç gün sonra instagramdan engellemişti. 1 gün kaldırıp tekrar engelledi. bugün de yeni instagram hesabı açmış orda engelli değilim. barışmak istiyorum duygularıma söz geçiremiyorum ama ne yapmaya çalıştığını anlamadım hiç umut yok mu
Adam seni engellemis ve eski sevgilisi ile gorusuyor. Ne yamak istedigi gayet acik degil mi?
haklısınız ama söz geçiremiyorum kendime işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?