eski sevgilim neden böyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

boskoyya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2025
1
0
1
21
aslında anlatmaya da utanıyorum biraz ama düşünmekten de kafayi yicem sanırım

sevgilimle 2.5 yıllık bi ilişkimiz vardi ve 2 kere ayrıldık 1 ay olucak 3. ye ayrıldık

ayrilma nedenimiz de yok eskisi gibi hissetmiyormus bana sevgisi bitmiş istemiyomus heveslenmiyormus vs

bende tabi yapma falan dedim dugusallikla sonra bi baktim her yerden engellemiş

bi kaç gün sonra ablası ayrıldığımız bilmediği için bana bisey sordu onunla ilgili sonra bende onun bilmesi gerek diye kardeşimin telefonundan mesaj attım mesajı atar atmaz engellemiş sinirlendim aradim senin icin aradim dedim peşimi bırak istemiyorum dedi bende barismak değil bjsj söyleyecektim dedim o da umrumda degil konuyu biliyorum bana bi daha ulaşma ben yeni bi hayata atildim dedi

cok utandim

sonrasinda geçenlerde bj bakim instasina diye girdim

en az 10 15 kiz eklemis bi tanesi de eskiden takıldığı hatta eski sevgilisi onla da takiplesiyolar o kadar cok moralim bozuludki onu görünce kac gundur Kendime gelemiyorum yemek yiyemedim içime oturdu

cok nefret dolu ve hic sevmemiş gibiydi oysa 2 bucuk yıllık ilişkimdi cok kotu hissediyorum napabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…