sevgili Panikkız,her şeye ama her şeye takıyorsun... neden biraz rahat yaşamaya çalışmıyorsun? daha geçen mide kanseriyim diye paniklemiştin de zor sakinleştirmiştik seni.Mart ayında ayrıldığım eski sevgilim nisanlanmis gönderilerine baktım kıza çiçek yollamis benle sevgiliyken bir kere bile yollamadi aramadı sormadı iki gün üst üste yazmadığı olurdu o sebepten ayrılmstm bende.. çok özel şeyler yasamistik onunlaşu an benimde hayatımda biri var ama yinede nişanlandığıni görünce bir kötü oldum sana aşık oldum diyodu bana yalanmış demekki çok moralim bozuldu burda paylasmak istedim
Geçen sene marttaBelki sadecs göz boyamaya çalışıyordur kiza karşı
Martta derken bu martta mi ayrıldınız?
Ne ara ayriligi atlatıp nisanlanacak aşamaya gelmis erkekleri de anlamak mümkün değilGeçen sene martta
Ya ben onu çok sevmiştim çok başka sevmiştim bu sevgilimi de seviyorum ama yinede çok üzüldümSenin de sevgilin var şimdi sevgilin varken eski sevgiliye üzülmek neyin nesi
Eski sevgilimi üç günde unutup, ayrılığı atlatıp kocamla birlikteliğe başlamıştım. Bazen bir şeyler daha erken biter, ilişkinin bitmesi gecikir.Ne ara ayriligi atlatıp nisanlanacak aşamaya gelmis erkekleri de anlamak mümkün değil
Tamam da bir sene geçmiş halen eski sevgilinizi mi takip ediyorsunuz da görüyorsunuz nişanlandığını yapmayın bakmayın kendi hayatınıza bakinYa ben onu çok sevmiştim çok başka sevmiştim bu sevgilimi de seviyorum ama yinede çok üzüldüm
Evet o da olabilir biraz da nasip tabii ama ben erkeklern kadinlar kadar kararlı olduğunu düşünmüyorumEski sevgilimi üç günde unutup, ayrılığı atlatıp kocamla birlikteliğe başlamıştım. Bazen bir şeyler daha erken biter, ilişkinin bitmesi gecikir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?