Eski sevgilim nisanlanmis

Çok normal herkes doğar büyür aşık olur evlenir .
Ne varki bunda

E benim bi arkadaşımda bir kızla konuşuyordu 3 yıl boyunca uzak mesafe ilişkisiydi sonra kızla ayrıldılar ayrıldıktan 3 ay sonrasında arkadaşım yeni bir kız arkadaşı olduğunu çok aşık olduğunu ve nişanlanacağını söyledi. 7 ay içinde nişan düğün yaptılar. Düşün arkadaşım ekimde evlendi, eski sevgilisi de haziranda evlendi. Bu işler kısmet gerçekten çok kafa yormayın. Nerden ne geleceği belli olmaz. Hem sevgiliniz varmış ve başkası için üzüldüğünüzü bilse ne kadar kırılır..

Değer vermeyene değer vermeyeceksin canım

Çok mutsuzum artık insanlar hep mutlu istedikleri oluyor benim şansım hiç gulmiyo
Geçen ki konun karnım da gururtu var kanser miyim paniğin vardı bugün eski sevgilim nişanlamış diyorsun yine.panik hakkaten isminin hakkini veriyorsun bu kadar telaş enerji düşüklüğü iyi değil gerçekten iyi değil sevgilin var ne.guzel cik dışarı tut elinden gezin tozun hayatım tadını çıkarın

Ayrılmissiniz, hayatiniza yeni birini almışsınız. Hala neden eski sevgiliniz için üzülüyorsunuz ki? Tabii ki zamanında sizi çok sevmiştir, tabii ki o özel anlarda o da sizin gibi çok mutludur.
İnsan dünyada bir kere mı mutlu olur? Şimdiki kızla da çok mutlu olduğu için onunla nisanlanmistir. Onu kaybetmek istemediği için çiçekler yollamistir. İnşallah o da , siz de mutlu olursunuz.
Beraber mutsuz olup ayrıldığıniza göre mesele yok. Yasanan geçmiş güzel anıları da 'kahretsin, kaybolan yillarim' olarak değil, 'sevdigim,sevildigim bir zaman dilimi' olarak düşünmeye çalışın. Çünkü şu anki bakış açısının yarardan çok zararı var.

Çok mutsuzum artık insanlar hep mutlu istedikleri oluyor benim şansım hiç gulmiyo
şuan hayatında olan kişi adına üzüldüm nedense
Baksana mutsuzsun!! demek hayatındaki adam seni mutlu edemiyor
Sen onunla ilişkini düşünmek yerine , çöpe attıklarını hala karıştırmakla meşgulsün
Üzgünüm ama sen mutlu olamazsın

eğer şimdi takibi bırakmazsan evlenince de devam edersin. kendı yoluna bak aynen onun baktıgı gıbı. bırde empati yap su ankı sevdıgın kısı aynı senın gıbı eskı sevgılısıne bunları hıssetseydı ne yapardın

Ben de mi bir gariplik var acaba? Hiç böyle duygusal takılamadim. Anlasamamissiniz ve ayrilmissiniz. Siz birini bulmuşsunuz; o birini bulmuş. Ne yapacakti ki? Sizin peşinizden ayrilmayacak miydi? E o da normal değil. Benim de hoşlandığım çocuk gözümün önünde evlendi. Ertesi sene eşimle tanıştım. Şimdi görsem tanır mıyım ondan bile emin değilim. Hiç böyle drama baglamadim. E adamın kafasındaki kadın farklıysa ne yapayım? Bu ne beni kötü ve yetersiz yapar ne de onu. İyi ki de o eşiyle ben eşimle evlenmisim. Yapmayın şunu kendinize artık. Herkesin istediği kişi ve kriterleri farklıdır. Siz herkesle arkadaş olabiliyor musunuz? Bu da onun gibi işte.

Erkekler evlilik için doğru hatunu değil doğru zamanı bekler. Sen yanlış zamanda karşısına çıkmışsın sadece. Nişanlısı senden iyi olduğu için veya seni daha az sevdiği için değil evlenme zamanı olarak hazır hissettiği için başkasıyla birlkte.

Haklısınız arkadaşlar ben biraz takıntıliyim galiba sonuçta geçmişte güzel şeyler yasamistik bu ara hep aklıma geliyordu bakıyim dedim profiline öyle öğrendim

Uzerinden cok vakit gecmis, coktan sizi unutmus, nisanlanmis 1 yabanciyi takip etmeniz aslinda sizin kendi iliskinizde mutsuz oldugunuzun sinyalini veriyor sanki. Bence siz, kendi birlikteliginiz ile ilgilenip mutlu olup olmadiginizi degerlendirmelisiniz.

sevgili olduğunuz kişi dürüst değil ise sizinle evlilik düşündüğünü bilemezsiniz ki günümüzde gönül eylendirmek için ilişkiler kuruluyor

Sevgiliniz var hala eski sevgililerin yeni aşklarını dert ediyosunuz. Sizinle empati yapamam saygı da duyamam

Sevgilin varsa mutluysan neden bakıyorsun hala profiline.... Demekki sende bulamadığı bişeyleri başkasında buldu kafa yapısı,duygu, düşünce o kızda buldu ve evlenmek istedi boşver sen ilişkin bak.. Onu staklamaya devam edersen kendini mutsuz hissedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…