- 17 Ocak 2020
- 28.143
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.894
- 598
Çok normal herkes doğar büyür aşık olur evlenir .Mart ayında ayrıldığım eski sevgilim nisanlanmis gönderilerine baktım kıza çiçek yollamis benle sevgiliyken bir kere bile yollamadi aramadı sormadı iki gün üst üste yazmadığı olurdu o sebepten ayrılmstm bende.. çok özel şeyler yasamistik onunlaşu an benimde hayatımda biri var ama yinede nişanlandığıni görünce bir kötü oldum sana aşık oldum diyodu bana yalanmış demekki çok moralim bozuldu burda paylasmak istedim
Değer vermeyene değer vermeyeceksin canımMart ayında ayrıldığım eski sevgilim nisanlanmis gönderilerine baktım kıza çiçek yollamis benle sevgiliyken bir kere bile yollamadi aramadı sormadı iki gün üst üste yazmadığı olurdu o sebepten ayrılmstm bende.. çok özel şeyler yasamistik onunlaşu an benimde hayatımda biri var ama yinede nişanlandığıni görünce bir kötü oldum sana aşık oldum diyodu bana yalanmış demekki çok moralim bozuldu burda paylasmak istedim
Geçen ki konun karnım da gururtu var kanser miyim paniğin vardı bugün eski sevgilim nişanlamış diyorsun yine.panik hakkaten isminin hakkini veriyorsun bu kadar telaş enerji düşüklüğü iyi değil gerçekten iyi değil sevgilin var ne.guzel cik dışarı tut elinden gezin tozun hayatım tadını çıkarınÇok mutsuzum artık insanlar hep mutlu istedikleri oluyor benim şansım hiç gulmiyo
Evrene bu enerji yaydığından olabilir miÇok mutsuzum artık insanlar hep mutlu istedikleri oluyor benim şansım hiç gulmiyo
şuan hayatında olan kişi adına üzüldüm nedenseÇok mutsuzum artık insanlar hep mutlu istedikleri oluyor benim şansım hiç gulmiyo
Seninde istediklerin oluyordur illa kiÇok mutsuzum artık insanlar hep mutlu istedikleri oluyor benim şansım hiç gulmiyo
Erkekler evlilik için doğru hatunu değil doğru zamanı bekler. Sen yanlış zamanda karşısına çıkmışsın sadece. Nişanlısı senden iyi olduğu için veya seni daha az sevdiği için değil evlenme zamanı olarak hazır hissettiği için başkasıyla birlkte.Mart ayında ayrıldığım eski sevgilim nisanlanmis gönderilerine baktım kıza çiçek yollamis benle sevgiliyken bir kere bile yollamadi aramadı sormadı iki gün üst üste yazmadığı olurdu o sebepten ayrılmstm bende.. çok özel şeyler yasamistik onunlaşu an benimde hayatımda biri var ama yinede nişanlandığıni görünce bir kötü oldum sana aşık oldum diyodu bana yalanmış demekki çok moralim bozuldu burda paylasmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?