Eski sevgilim nispet yapio

berfuaydogan88

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2016
204
16
13
37
Hanimlar coo sinirlerim bozuk oglen yemekte yemek zehir oldu...

Malum sahis beni tel rehberine eklemis , 2 ay once silmistim anladim donmez diye, gecen ekledim kandil gunu whatsap profil resmi cikio.Neyse ben napmaya calisio die dusunuordum ki, bugun yemekte karsi masama oturdu karsilikli sonra kalkti arkasini dondu oturdu.

6 ay olmus napmaya calisio, benim yuzumu mu gormemek icin yapti?
Zaten agladim 6 ay once birakma diyr yinede gitmisti.

Napmaya caliosio
Tel rehberine neden ekledi
Gozum onunde 39 yasinsa kadinla flort ederken neden hanimlar ???

Lütfen bunları düşünüp kendini boş yere yıpratma. İnan hala bu düşüncelerde olman dahi çok gereksiz. Ne yapıyorsa yapsın..

Nispet yapmak bu mu anlamadım...
İnsanlar çoğu zaman anlamak istediğini anlar
Çoğu zaman karşı tarafa ilgi duyan biri her hareketini inceler ve anlamlar yükler
Bu güzel arkadaşımızda eski sevgiliye duyulan ilgiyi kaybetmemiş ve gereğinden fazla anlam yüklemiş

Siz izledikçe o daha da artistik hareketler yapacaktır,izlemeyin.
Y ve r harflerini de lütfen kullanın.
Konu ile alakasız olacak ama profil resminiz ile uyarınız çok uyumlu olmuş bayıldım
Konuya gelecek olursak siz hala içinizde bişeyleri bitirtmemişsiniz her hareketini üstünüze alınıyorsunuz. Whatsapp da siz telefon numarasını kaydettiğinizde herkesin resmi çıkıyor zaten... Size değer vermeyen insan için kafanızı yormayın, elbet sizi sevecek ve size hak ettiğiniz değeri verecek biri çıkar karşınıza.

Evet olabilir yani 39 yaşında kadınla flörtü belki nispet ama diğerlerini çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…