- 16 Ekim 2016
- 204
- 16
- 13
- 37
- Konu Sahibi berfuaydogan88
-
cikio.
calisio
dusunuordum
calisio,
Siz izledikçe o daha da artistik hareketler yapacaktır,izlemeyin.caliosio
Profil resmini herkese görünür yaptıysa görünür yani seni eklemesine gerek yok. İkinci olaraktan istediği yere oturur istedigiyle flörtleşir adı üstünde "eski sevgili"
Hayatına bak ...
Siz izledikçe o daha da artistik hareketler yapacaktır,izlemeyin.
Y ve r harflerini de lütfen kullanın.
Ya bosver adi ustunde eski sevgili
Peltektir belki y ve r harflerini kullanamıyordur:)))))Siz izledikçe o daha da artistik hareketler yapacaktır,izlemeyin.
Bosvermemissin, tinlamaman lazim naparsa yapsin. Anlattiklarindan herhangi bir anlam cikmiyor cunku. Bosa dusunuyorsunYa bosverdim ama bugun tam karsimdakiyle konusuodum arkasini dondu ya, o aglarken birakma anini hatirladim
Sanki ustunmus gibi benden
İnsanlar çoğu zaman anlamak istediğini anlarNispet yapmak bu mu anlamadım...
Konu ile alakasız olacak ama profil resminiz ile uyarınız çok uyumlu olmuş bayıldımSiz izledikçe o daha da artistik hareketler yapacaktır,izlemeyin.
Evet olabilir yani 39 yaşında kadınla flörtü belki nispet ama diğerlerini çözemedimİnsanlar çoğu zaman anlamak istediğini anlar
Çoğu zaman karşı tarafa ilgi duyan biri her hareketini inceler ve anlamlar yükler
Bu güzel arkadaşımızda eski sevgiliye duyulan ilgiyi kaybetmemiş ve gereğinden fazla anlam yüklemiş
Böyle harfleri yiyerek yazanları okumak içimden gelmiyorY ve r harflerini de lütfen kullanın.
Kendinden emin ol, sen kimseyi kendinden üstün görmezsen kimse seni ezemez.Ya bosverdim ama bugun tam karsimdakiyle konusuodum arkasini dondu ya, o aglarken birakma anini hatirladim
Sanki ustunmus gibi benden
Siz izledikçe o daha da artistik hareketler yapacaktır,izlemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?