- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi berfuaydogan88
-
Neden diye sormaktan vazgeç ,bitti gitti !Hanimlar coo sinirlerim bozuk oglen yemekte yemek zehir oldu...
Malum sahis beni tel rehberine eklemis , 2 ay once silmistim anladim donmez diye, gecen ekledim kandil gunu whatsap profil resmi cikio.Neyse ben napmaya calisio die dusunuordum ki, bugun yemekte karsi masama oturdu karsilikli sonra kalkti arkasini dondu oturdu.
6 ay olmus napmaya calisio, benim yuzumu mu gormemek icin yapti?
Zaten agladim 6 ay once birakma diyr yinede gitmisti.
Napmaya caliosio
Tel rehberine neden ekledi
Gozum onunde 39 yasinsa kadinla flort ederken neden hanimlar ???
Ne yapıyor yada yapmıyor bilememde 3. Sınıf dizi tarzında olaylarEvet olabilir yani 39 yaşında kadınla flörtü belki nispet ama diğerlerini çözemedim
Peltektir belki y ve r harflerini kullanamıyordur:)))))
Tm cnm ama neden 4 ay sonra beni tel rehberine ekledi neden?Sizce icinde biseyler kalmis olsa arkasini donup otururmuydu ?
Konu ile alakasız olacak ama profil resminiz ile uyarınız çok uyumlu olmuş bayıldım
Konuya gelecek olursak siz hala içinizde bişeyleri bitirtmemişsiniz her hareketini üstünüze alınıyorsunuz. Whatsapp da siz telefon numarasını kaydettiğinizde herkesin resmi çıkıyor zaten... Size değer vermeyen insan için kafanızı yormayın, elbet sizi sevecek ve size hak ettiğiniz değeri verecek biri çıkar karşınıza.
Neden önemli bu kadar ?Test ettim bana acmis canim
Ya nedenini biriniz soyleyin kafayi yicrm neden? Ekledi
Ne yapıyor yada yapmıyor bilememde 3. Sınıf dizi tarzında olaylar
Konu sahibinin yerinde olsam bu tarz bir olayı kendine hakaret sayar kendime kızardım
Neden önemli bu kadar ?
Senin bu kadar basit birine neden bu kadar anlam yüklediğini anlamadımArkasini donmesini mi anlamadim
Yoksa terketmesini mi
Yel rehberine engelimi acmasini mi
Neden diye sormaktan vazgeç ,bitti gitti !
Geri dön diye ağlamak da nedir ? Totosunu kaldirmissin kaf dağına ,bekle döner ..
Yani adamin niyetinide karakterinide en iyi sen bilirsin ama sadece sunu soliyim insanlar bazen meraktanda bakabiliyor.burdada arkadaslarim var hepizmiz nisanli sozlu evliyiz.bazilarimiz mutlu bazilarimiz mutsuz ama bi cocugumuz merak edip baksmistir eski konustuguna.bu ilka bisey oldugu anlamina gelmiyor sadece merakTm cnm ama neden 4 ay sonra beni tel rehberine ekledi neden?
Zaten kendi ayrildi
Sorum bu
Neden kendimi yedim
Bişey hissettiğini zannetmiyorum öyle olsa neden başkası ile flörtleşsin deli mı bu adam ? Belki silmemisti sadece engellemişti ve engelini kaldırdı ? Öylesine yapmıştır çok anlam yüklemek yıpratır...Degil
Sadece empati kuramiyorum size soruyorum
Neden ekledi beni teline 4 ay sonra
Ve neden madem bisi hisedio arkasini donup oturmak nedir
Bişey hissettiğini zannetmiyorum öyle olsa neden başkası ile flörtleşsin deli mı bu adam ? Belki silmemisti sadece engellemişti ve engelini kaldırdı ? Öylesine yapmıştır çok anlam yüklemek yıpratır...
Neden olacak size hala deliler gibi aşık. Eşekler gibi pişman sizi bıraktığına.... ya neden olacak kendinizi kandırmayın hiç. Ego tatmini benden vazgeçmesin,elimin altında şurda dursun, beni düşünsün dursun istiyor..bunu anlamamış olamazsınız değil mi?
O kadarını bilemem. Sana "vercen mi? Diye imalarda bulunan bir gereksizi bence önemseme hatta sen engelle bir de sadaka verTmm neden silmiyor
Bişey hissettiğini zannetmiyorum öyle olsa neden başkası ile flörtleşsin deli mı bu adam ? Belki silmemisti sadece engellemişti ve engelini kaldırdı ? Öylesine yapmıştır çok anlam yüklemek yıpratır...
O kadarını bilemem. Sana "vercen mi? Diye imalarda bulunan bir gereksizi bence önemseme hatta sen engelle bir de sadaka ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?