Eski sevgilim nispet yapio

Neden diye sormaktan vazgeç ,bitti gitti !
Geri dön diye ağlamak da nedir ? Totosunu kaldirmissin kaf dağına ,bekle döner ..

Evet olabilir yani 39 yaşında kadınla flörtü belki nispet ama diğerlerini çözemedim
Ne yapıyor yada yapmıyor bilememde 3. Sınıf dizi tarzında olaylar
Konu sahibinin yerinde olsam bu tarz bir olayı kendine hakaret sayar kendime kızardım

Hayir
Arkadaslrim denedi onlarda resim cikmiyor
2 ay once bende de cikmiyordu
Donmez dedim bitirdim bacim
Ama eklemis gel gor ki
Ben bunu anlamaya calisiom
Ne okur bu yrm yap
Tarafsiz

Tm cnm ama neden 4 ay sonra beni tel rehberine ekledi neden?
Zaten kendi ayrildi
Sorum bu
Neden kendimi yedim
Yani adamin niyetinide karakterinide en iyi sen bilirsin ama sadece sunu soliyim insanlar bazen meraktanda bakabiliyor.burdada arkadaslarim var hepizmiz nisanli sozlu evliyiz.bazilarimiz mutlu bazilarimiz mutsuz ama bi cocugumuz merak edip baksmistir eski konustuguna.bu ilka bisey oldugu anlamina gelmiyor sadece merak

Degil
Sadece empati kuramiyorum size soruyorum
Neden ekledi beni teline 4 ay sonra
Ve neden madem bisi hisedio arkasini donup oturmak nedir
Bişey hissettiğini zannetmiyorum öyle olsa neden başkası ile flörtleşsin deli mı bu adam ? Belki silmemisti sadece engellemişti ve engelini kaldırdı ? Öylesine yapmıştır çok anlam yüklemek yıpratır...

Neden olacak size hala deliler gibi aşık. Eşekler gibi pişman sizi bıraktığına.... ya neden olacak kendinizi kandırmayın hiç. Ego tatmini benden vazgeçmesin,elimin altında şurda dursun, beni düşünsün dursun istiyor..bunu anlamamış olamazsınız değil mi?

Hah aynen burdaki ortak taniyanlarda aynini dedi
O kadin kendinden buyuk ciktigi herbyerde birlikteler mola vs

Bunu bildigim halde neden beni aylar sonra engelimi acti ve silmedi
Sevmedigi kiz icin ne egosu anlamiyorum acar msn nolurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…