eski sevgilim ölmüs:S

ailesı benı bılıyordu ama oturup konusmuslugumuz yok sonucta ortada resmı bırsey yoktu.. aramızda sorunlar olmasaydı gecen eylül sözlenmeyı planlıyorduk ayrılmadan önce yanı yaz aylarının basında.. ablası ablam gıbıydı.. ama bız kötü bır sekılde ayrıldık, düsman olduk bırbırımıze .. bu ayın basındada nısanlanmıstı..

o halde siz yapacağınız duaları evinizde yapın.
bir kaç gün sonrada eğer varsa ablasının numarası arayıp baş sağlığını dilersiniz..
vefadır insanlıktır diyerek..

çok haklısın cnnm.benmde babam sarhoş ve ehliyetsiz bir sürücü yüzünden öldü

esmerimsin seni yazılarından hatırlıyorum. İşte hayat neler neler getiriyor. İnsanın ömrü ne zaman biteceği belli olmuyor.

Nefret bütün duygulardan güçlüdür.Aşkında önüne geçer büyüklüğü sevgininde.
Ama nefret edilen biride ölse ölümü kimseye yakıştıramayız...
Allah rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin.Ne kadar insan nefret etsede ÖLÜM lafı insanı üzüyor.hatta tanımadığınız birinin bie ölüm haberi sizi etkileyebiliyor cnm

Nefret bütün duygulardan güçlüdür.Aşkında önüne geçer büyüklüğü sevgininde.
Ama nefret edilen biride ölse ölümü kimseye yakıştıramayız...
Allah rahmet eylesin.

evet kesınlıkle öyle.. ölümü ona hıc ama hıc yakıstıramıyorum.. herseyden önce cok genctı.. cokk cokk genc..

yıne yaptı yapıcanı.. akradasındakı herkesı ezerek, yıkarak cektı gıttı..

Allah günahlarını affetsin.............

ha bide içki kötülüklerin anasıdır diye boşuna denmemiş

Eski konunu biliyorum okumuştum.
Eski sevgilinin seni karşı karşıya bıraktığı o durum çok çirkindi gerçekten.
Ama ne olursa olsun, o da bir insandı ne olursa olsun ölüm kimseye yakışmıyor.
Allah rahmet eylesin...

o halde siz yapacağınız duaları evinizde yapın.
bir kaç gün sonrada eğer varsa ablasının numarası arayıp baş sağlığını dilersiniz..
vefadır insanlıktır diyerek..

basin sag olsun..
iyiki onun nisanlisinin yerinde degilsin her iste bir hayir vardir. Sen nefret ettigin halde bu kadar uzulmussun ya cok sevdigin nisanlin olsaydi belki bu aciyi kaldiramazdin burdaki hyir da bu :)Ayrica arkadasima katiliyorum bi kac gun gectikten sonra ablasini ararsin ama ablasinin bir arkadasi olarak ara eskisevgilinin eski sevgilisi olarak degil !

Allah rahmet eylesin.
Başın sağolsun.
Üzüldüm, sonuçta eski de olsa zamanında bişeyler yaşamışsınız, insan üzülmeden duramaz, Allah ailesine sabır versin.

Allah sevenlerine ve ailesine sabir versin. senin de basin sagolsun...

ben bile inanamadim.. konusurduk ondan terapi grubunda.. hayat ne ilginc..

ne seni ne de eski sevgilini tanıyorum ama okuyunca bile içim cız etti nedense, terapi grubunda yazdıklarını hayal meyal hatırlıyorum çok canını yakmıştı ama zamanında paylaşılmış duygular vardı. ne denir ki başın sağolsun, Allah sevenlerine sabır versin. ölümü kimseye yakıştıramıyoruz, konduramıyoruz hele ki genç yaşlarda ölüm daha fazla can yakıyor sanki ölümün yaşı varmış gibi ya da hangisinin geç ya da erken olduğunu bilebilirmişiz gibi.

alkollü trafiğe çıkmak hem kişiye hem de diğer insanlara maalesef telafisi mümkün olmayan zararlar veriyor. keşke biraz önlem alınsa ama şu saatten sonra söylenecek söz de yok. tekrar başın sağolsun esmerimsin. nasıl bir insanmışım ben de deme sakın, sen sadece çok öfkeliydin, öfken de sevginin yoğunluğundandı. ne senin bedduaların ne de nefretin bu sonuca yol açar herkese ne kadar ömür biçildiyse onu yaşar, zamanı gelince de göçüp gider işte.

ne sıfatla giderim diye de düşünme zamanında bir paylaşımınız olmuş. kimsenin bunu sorgulayacağını sanmıyorum içinden ne geliyorsa onu yap. sıfatları düşünme.

Son düzenleme:
yanlış hatırlamıyorsam yeni nişanlanmıştı
o mu?

allah günahlarını affetsin demekten başka birşey düşmek bize

canım kendini suçlama.ağzına geleni söylemişsin iyi etmişsin.hakkını haram etmişsin.çok iyi etmişsin.yaptıklarından sonra ne yapacaktın.konunu bilmiyorum.bilsemde hatırlıyamıyorum kusuruma bakma şimdi ama mesajının başında okuduklarımdan sonra başka birşey yapmanı şahsen bekliyemem.sadece bir laf vardır ya kör ölür badem gözlü olur.mahremet ve vicdan muhasebesi yapıyorsun.üzgün ve şokta olduğundan kendini suçlu görüyorsun.olayları iyice anlamadan karar vermem.belki iyidi.dünyanın bin türlü hali var sonuçta.genede o an onları söyleyecek durumların olmuş demek.içinden ne geliyorsa ona göre davran.aynen vine mi gitmek istiyorsun eşyalarına dokunmak mı,mezarına gitmek mi.hepsini yap derim.hem bak dr lar yas dönemini yaşayın diyor.yoksa asla o acıdan kurtulamıyormuşsun.hem ne demek hangi sıfatla .eski bir sevgilisi arkadaşı.onun hayatının bir parçasısın.öyle ya da böyle.bu arada şunuda söylemek istiyorum:elbette bende üzüldüm.

Allah rahmet etsin. bu dünya ile ilgili hesaplar senin için kapandı artık o yok. bütün kin, nefret hepsi bu dünyalık. onun için zor bir dönem başlıyor. sana yaşattıklarının hesabını verecek. Allah yardımcısı olsun..

Allah rahmet eylesin çok kötü oldum böyle bişey benim başıma gelse düşünmek bile istemiyorum
Allah affetsin

yanlış hatırlamıyorsam yeni nişanlanmıştı
o mu?

allah günahlarını affetsin demekten başka birşey düşmek bize

evet yenı nısanlanmıstı, kasım ayının basında.. cokk yakısklıydı, kara gözlerı, uzun kıvrık kıprıklerı ve esmer tenı..bembeyaz ıncı gıbı dıslerı..

ayrıldıktan kısa bır süre sonra nısanlanmasına sasırmadım cünkü bütün mahalladekı kızlar hayrandı ona.. alkole, partylere ve gece hayatına düskünde olsa ne kadar sorumsuz bır ınsanda olsa benım sevgılm, benım yanımda olsun dıyordu kızlar.. benımle bırlıkte dıye kızlar düsmandı bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…