- Konu Sahibi eSmerimSin
-
etraflıcıa düşünün... ailesi sizi biliyordu ise ve sizden sonra kimse hayatına giremediyse bence son olarak bu vazifeyi yerine getirin.
sıfat falan düşünmeyin, şu an da kimsenin sizin ne sıfatla orada olduğunuza bakacağını düşünmüyorum..
Acı haber bu...
tabi ki sizin bileceğiniz bir durum..
dualar evden de ulaşır, yanı başından da...
ailesı benı bılıyordu ama oturup konusmuslugumuz yok sonucta ortada resmı bırsey yoktu.. aramızda sorunlar olmasaydı gecen eylül sözlenmeyı planlıyorduk ayrılmadan önce yanı yaz aylarının basında.. ablası ablam gıbıydı.. ama bız kötü bır sekılde ayrıldık, düsman olduk bırbırımıze .. bu ayın basındada nısanlanmıstı..
belki canice gelicek ama.....
sarhoş olana kadar içip söför koltuğunu oturup başka insanların, hayatını hiçe sayan insanların ölüm haberi üzmüyor beni..
nitekim benim kuzenim 12 yaşında sarhoş bir sürücü yüzünden öldü..
ne diyeyim allah ailesine dayanma gücü versin..
Nefret bütün duygulardan güçlüdür.Aşkında önüne geçer büyüklüğü sevgininde.
Ama nefret edilen biride ölse ölümü kimseye yakıştıramayız...
Allah rahmet eylesin.
esmerimsin seni yazılarından hatırlıyorum. İşte hayat neler neler getiriyor. İnsanın ömrü ne zaman biteceği belli olmuyor.
o halde siz yapacağınız duaları evinizde yapın.
bir kaç gün sonrada eğer varsa ablasının numarası arayıp baş sağlığını dilersiniz..
vefadır insanlıktır diyerek..
onun ıcın dua edıyorum, etmeyede devam edıcem..hakkında bundan gayrı kötü bır söz veya düsünce gecmıcek ıcımden..ama bılmıyorum tarıf edemem suan kı duygularımı, durumumu, halımı..
ne kadar yanlıs yapsada bır ınsan, öldügünde masumlasıyor.. nasıl anlatılır bılmıyorum sankı zavallıymıs gıbı..acıyorsun ona.. ve sımdı ıyı bır durumda olmasını dılıyorsun..
yanlış hatırlamıyorsam yeni nişanlanmıştı
o mu?
allah günahlarını affetsin demekten başka birşey düşmek bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?