eski sevgilim ölmüs:S

allah rahmet eylesin canim.

senin icin zor bir durum fakat kendini suclu hissetme. belki beddua etmen vs. güzel birsey degildi ama eski sevgilinde seni (kusura bakma ama) kullanmasaydi. seni paran icin seviyorsa, seni mahalleye rezil ediyorsa seni gercekten sevmis olamazdi bence.

acikcasi ben öldügüne üzülmedim cünkü sarhos halde otomobil kullanan ve kaza yapip ölenlere acimiyorum. kendi etti kendi buldu diyorum.

cok sükür baska birine zarar gelmemis.

belki bu sözlerim seni teselli etmicek. adam gibi adam olsaydi da yapmasaydi senin bu söylediklerini.....

Öncelikle başınız sağolsun..
Ben "çok sevmenin - ve beddua etmenin" yanyana olmasını kabul edemiyorum..

sorunlari vardi psikolojik ondandir bu sacma haraketleri.. sevdi veya sevmedi bilemiyorum acickasi pekte umrumda degil..

üzülmem demek kolay, inan bana kabullenmesi ölümü cok zor..hele bu sekilde.. yapilmamasi gereken bir haraketten dolayi böyle pisi pisine gitmek ..hemde kaninda alkolle.. allah yardimcisi olsun.. elden dua etmekten baska bir care gelmiyor... bize konusmasi kolay da anasi yürüyen ceset resmen.. allah sabir versin..

Öncelikle başınız sağolsun..
Ben "çok sevmenin - ve beddua etmenin" yanyana olmasını kabul edemiyorum..

Sagol..
ben beddua ederken, aci cekmesini, ölmesini dilerken cok sevmiyordum hatta nefret ediyordum..

insan cok sevdiginin kötülügünü istemez..

artik o öldü ve birden masumlasti gözümde..keske ölmeseydi dedim keske böyle olmasaydi!!

hayatım belki daha kötü olacaktı.. Belki sana ciddi zararlar verecekti. Allah biliyor en iyisini tabi.. Bir an evvel kendini toparla ve hayatında bereketle yaşa Başın sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…