- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Allah rahmet etsin. bu dünya ile ilgili hesaplar senin için kapandı artık o yok. bütün kin, nefret hepsi bu dünyalık. onun için zor bir dönem başlıyor. sana yaşattıklarının hesabını verecek. Allah yardımcısı olsun..
evet yenı nısanlanmıstı, kasım ayının basında.. cokk yakısklıydı, kara gözlerı, uzun kıvrık kıprıklerı ve esmer tenı..bembeyaz ıncı gıbı dıslerı..
ayrıldıktan kısa bır süre sonra nısanlanmasına sasırmadım cünkü bütün mahalladekı kızlar hayrandı ona.. alkole, partylere ve gece hayatına düskünde olsa ne kadar sorumsuz bır ınsanda olsa benım sevgılm, benım yanımda olsun dıyordu kızlar.. benımle bırlıkte dıye kızlar düsmandı bana..
Onun burcu neydi canım?
Allah rahmet eylesin çok kötü oldum böyle bişey benim başıma gelse düşünmek bile istemiyorum
Allah affetsin
Seninki yerine benimki öleydi inan içim cız etmezdi. Öyle katı ve gaddarımAhımı aldı. Tabi ölüm acıdır sen onu daha iyi bilirsin hakkını helal et varsa içinde rahat olsun. Ölüm şuna buna bakmaz rızık yazılıdır belli bir noktadan sonra zaten hepimiz öleceğiz.
birşey merak ettim acaba nickinin esmerimsin olmasının sebebi o mu
ınan bana senınde ıcın cız ederdı, hatta benım gıbı hıckıra hıckıra aglardın düsüncelerle, anılarla yalnız kaldıgında.. yürüdügünüz, büyüdügünüz sokakları gördügünde, bır zamanlar huzur buldugun kollarının, gögsünün sıcaklagını hıssetmek ıstedıgınde.. ama sımdı o beden cansız ve buz gıbı..bunları düsünmek cok cok acıı anlatılmaz.. kötü günler kadar cokda güzel günlerımız oldu onunla..
herseyden önce ılk askımdı.. ılk elını tuttugum erkek, ılk öptügüm erkek.. eger allah bana ömür verırse yıllar gecse bıle hıc unutmıcam onu..herzaman benımle olcak.. ask sevgı degıl bu bambaska bırsey. merhamet..gıbı bırsey.. ..?? hakkım helal ona.. dualarımda herzaman onunla..
Canım her şeyde bir hayır vardır. Onun ölümü hak ezelden değişmezdi. Eğer ayrılmamış olup beraber olsaydınız eminim bu ölüm çok çok fazla etkileyecekti. Ayrılığı ölümden önce yaşamışsın en azından daha kolay atlatmanı sağlamış. Yani o sana aslında senle ayrılarak son bir iyilik yapmışSen güzel şeyler yaşamışsın ama ben aynı şeyleri benden ayrılan kişi için söyleyemiyorum. O yüzden ölse içim cız etmez buna eminim
kolay atlatmak? kolay? kendımı bıldım bılelı vardı o hayatımda.. aynı mahallenın cocuklarıydık.. hep hayatımın bır kösesınde durdu sonra tam merkezıne gectı hayatımın..sonra yenıden kösesıne gectı ve hep orda kalcak..ben ölene kadar..
ıcın cız etsın veya etmesın ınsallah sen yasamassın bu durumu..
aynısını yazacaktım. Ölümüne sebep, en azından sadece kendi ölümüne sebep...belki canice gelicek ama.....
sarhoş olana kadar içip söför koltuğunu oturup başka insanların, hayatını hiçe sayan insanların ölüm haberi üzmüyor beni..
nitekim benim kuzenim 12 yaşında sarhoş bir sürücü yüzünden öldü..
ne diyeyim allah ailesine dayanma gücü versin..
Öldüğüne bu kadar üzüleceksen ayrılmasaydın belki hayatında olsaydın alkollün araç kullanmasını engellerdin
Seni üzüp mahvederken ettiğin beddualar, alkollü direksiyon başına geçmesinin sebebi olamaz, hiç böyle düşünme bir kere... Başına bir kaza gelse ya da sağlık probleminden dolayı kaybetsen, bir derece düşünür insan belki, ama bu durum seni ondan soğutan etmenlerin devamı niteliğinde, yanlış kararlar ve hareketler sonucu başına gelen bir durum olmuş gibi. İçinin cız etmesi çok normal, sonuçta o da birinin evladı, onu hayatının merkezine koyan insanlar var, sırf seni üzdü diye ölmeyi hakedecek hali yok, kendi sorumsuz davranışı yüzünden olmuş ve ne yazık ki hayatta bazı hatalar bir kere yapılıyor, telafisi yok...
Allah taksiratını affetsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?