eski sevgilim ölmüs:S

Ben hakkımı helal ettım, haddıme degıl ama affettım hıc bır kırgınlıgım kızgınlıgım yok ona.. ınsan halı..oldu bıttı hersey..

ALLAhımmda affetsın günahlarını..

Onun burcu neydi canım?

birşey merak ettim acaba nickinin esmerimsin olmasının sebebi o mu

okurken içim cız etti ne olursa olsun genç bir insan o ölüm çok acı bişey çok üzüldüm Allah rahmet eylesin

Seninki yerine benimki öleydi inan içim cız etmezdi. Öyle katı ve gaddarım Ahımı aldı. Tabi ölüm acıdır sen onu daha iyi bilirsin hakkını helal et varsa içinde rahat olsun. Ölüm şuna buna bakmaz rızık yazılıdır belli bir noktadan sonra zaten hepimiz öleceğiz.

ınan bana senınde ıcın cız ederdı, hatta benım gıbı hıckıra hıckıra aglardın düsüncelerle, anılarla yalnız kaldıgında.. yürüdügünüz, büyüdügünüz sokakları gördügünde, bır zamanlar huzur buldugun kollarının, gögsünün sıcaklagını hıssetmek ıstedıgınde.. ama sımdı o beden cansız ve buz gıbı..bunları düsünmek cok cok acıı anlatılmaz.. kötü günler kadar cokda güzel günlerımız oldu onunla..

herseyden önce ılk askımdı.. ılk elını tuttugum erkek, ılk öptügüm erkek.. eger allah bana ömür verırse yıllar gecse bıle hıc unutmıcam onu..herzaman benımle olcak.. ask sevgı degıl bu bambaska bırsey. merhamet..gıbı bırsey.. ..?? hakkım helal ona.. dualarımda herzaman onunla..

Canım her şeyde bir hayır vardır. Onun ölümü hak ezelden değişmezdi. Eğer ayrılmamış olup beraber olsaydınız eminim bu ölüm çok çok fazla etkileyecekti. Ayrılığı ölümden önce yaşamışsın en azından daha kolay atlatmanı sağlamış. Yani o sana aslında senle ayrılarak son bir iyilik yapmış Sen güzel şeyler yaşamışsın ama ben aynı şeyleri benden ayrılan kişi için söyleyemiyorum. O yüzden ölse içim cız etmez buna eminim

kolay atlatmak? kolay? kendımı bıldım bılelı vardı o hayatımda.. aynı mahallenın cocuklarıydık.. hep hayatımın bır kösesınde durdu sonra tam merkezıne gectı hayatımın..sonra yenıden kösesıne gectı ve hep orda kalcak..ben ölene kadar..

ıcın cız etsın veya etmesın ınsallah sen yasamassın bu durumu..

Ölüm kolay değildir elbette. Ama beraberlik yasıyor olsaydınız o nişanlanmamış olsaydı çok çok daha zor gelirdi.

gözyaşlarıma hakim olamadm okurken..neolursa olsun insan kızgın oldugunda ölsün gebersın der beddualar eder bu birçoğumuzun yaptığı şeyler canım kendini suçlama..ömrü okadarmış arkasından bol bol oku dua et

aynısını yazacaktım. Ölümüne sebep, en azından sadece kendi ölümüne sebep...

Seni üzüp mahvederken ettiğin beddualar, alkollü direksiyon başına geçmesinin sebebi olamaz, hiç böyle düşünme bir kere... Başına bir kaza gelse ya da sağlık probleminden dolayı kaybetsen, bir derece düşünür insan belki, ama bu durum seni ondan soğutan etmenlerin devamı niteliğinde, yanlış kararlar ve hareketler sonucu başına gelen bir durum olmuş gibi. İçinin cız etmesi çok normal, sonuçta o da birinin evladı, onu hayatının merkezine koyan insanlar var, sırf seni üzdü diye ölmeyi hakedecek hali yok, kendi sorumsuz davranışı yüzünden olmuş ve ne yazık ki hayatta bazı hatalar bir kere yapılıyor, telafisi yok...
Allah taksiratını affetsin...

Öldüğüne bu kadar üzüleceksen ayrılmasaydın belki hayatında olsaydın alkollün araç kullanmasını engellerdin

kendımı suclamıyorum ama vıcdanım da rahat degıl.. son konusmamız cok fazla kırıcıydı..keske böyle olmasaydı dıye dövünmek bosuna bılıyorum.. dua hep edıyorum..

tskler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…