Eski sevgilim özelden aradı -ten uyumu olan-

Ahahda o ne ayol ben kaçırmışım onu.

Arkadaşlarınıza söyleyin bence artık size haber taşımasınlar.
Zaten hayatınızda bir şekilde devamlı eski sevgililerinizle ilgili bir şeyler oluyor, sizin de aklınız devamlı takılı kalıyor, artık böyle şeyleri anlatmasınlar size. "Bir şey duymak istemiyorum" deyin.

İki eski sevgiliniz de birbirinden beter çünkü.
Geçen bir konuya yorum yazmıştı da.

Çisi gelmiş. Şirket asansörüne işemiş.

Bazı arkadaşlar da haklı olarak tepki gösterdi. Hatta bir arkadaş yazmış ki çocuklarımız yerleri elliyor ya da yere düşen bi şeyi alıp ağızlarına sokuyorlar filan dedi.

Bu arkadaş da dedi ki endişeye mahal yok. Benim cişim çok saglikli. Yani sağlıklı ve hijyenik besleniyorum. O sebepten herhangi bir sorun olmazmış.

Abartmaya gerek yokmuş.

Yani sen de bunu okuyunca abartma lütfen. 🙄🙄🙄

Bizi şoka uğrattı. Sonradan anladım ki insanların aklı ile dalga geçiyor.

Bazı arkadaşlar da haklı olarak tepki gösterdi. Hatta bir arkadaş yazmış ki çocuklarımız yerleri elliyor ya da yere düşen bi şeyi alıp ağızlarına sokuyorlar filan dedi.

Bu arkadaş da dedi ki endişeye mahal yok. Benim cişim çok saglikli. Yani sağlıklı ve hijyenik besleniyorum. O sebepten herhangi bir sorun olmazmış.

Abartmaya gerek yokmuş.

Yok daha neler :D
Neyse konuyu şaapmayalım şimdi, bilgilendirme için teşekkürler :D :D

10 yaşındaydım gülen surat çizdim falan dedim neyi anlamıyorsunuz
E onu görmedim ben başta şaka mı yapıyorsunuz diye kac tane msj attılar
-
hayır cok ciddiyim, gibi cumleler kurarak sağlıklı besleniyorum benim cisim pis degildir vs dediniz kac msjinza baktım şoklar içinde.
Gelen tepkiler sizi buna itmiş olabilir mi?

-
hayır cok ciddiyim, gibi cumleler kurarak sağlıklı besleniyorum benim cisim pis degildir vs dediniz kac msjinza baktım şoklar içinde.
Bu yaşta yaptığımı düşüneceğiniz ihtimali aklıma bile gelmedi

Abartmaya gerek yokmuş.

Birde asansöre iseyip sonuçta çiş büyük abdest değil ben sağlıklı beslenirim. Benden sonra asansörü yikadilar mesajindan😄😄
-
Konuyu saptırmayayım ama baktım şimdi, okudum o mesajları.
Gece gece böyle oldum :eek:
Hele bir de o ciddiyeti, yaptığını gayet normal lanse etmesi... Ahahdah neyse, konu sahibinin ortamı her şeyi kaldırır bence. Valla nasıl bir şehirde yaşıyorlarsa çok sürreal bir ortam yani. Kavak Yelleri tadı alıyorum ben oradan.

nufüs müdürü değilim kimsen kimsin banane de kapat.

kırımınal incelem müdürümüsün.

ya da eskıcımısın habıre hurdalarla uğraşıyon.

Ten uyumu olan diye niye altını çiziyorsun anlamadım
Zaten sevgiliysen o ten uyumu olmalı ki sevgili olasın
Konuların çok ilginç
Çok gençsin belli
Ne bu telaşın ?
Okuluna işine gücüne kendine odaklansana biraz
Adamlar dalga geçmiş işte

Ten uyumundan bahsettiğinize göre o kişiyle bir şeyler yaşadınız doğru mu anlıyorum? Bu durumdan arkadaşına bahsetmediğini nereden biliyorsunuz? Sizi sevmiş olsaydı kendi aramaz mıydı? Üstelik gece 3 te aramak nedir üzüldüm sizin adınıza kendinizi çok kaptırmışsınız. Derslerinize odaklansanız daha iyi olmaz mı?

Back
X