- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Hmm ara, o da sana kiz isimleri siralasin.Sonradan pişman oldum ama kendini ifşa etsin diye yaptımben mi arasam acaba.

Onune bak artik bosver. Bu iliskinin oluru yok.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm ara, o da sana kiz isimleri siralasin.Sonradan pişman oldum ama kendini ifşa etsin diye yaptımben mi arasam acaba.
Ne olarakCanım sen ne kullanıyosun yaa![]()
ne dedi hatırlamıyorum bile
Hesap sordum ki hoşlanıyorum falan dedi
Hatirlamadigina emin misin?Küfür de ettim zaten ama bana numaranı bir kız arkadaşın verdi deyince merak etti
muhabbet tamamen çocukça geldiği için gülesim geldi
Baştaki konuşmaları hatırlamıyorum demek istedimHatirlamadigina emin misin?
Aşk çocuklaştırıyor iştemuhabbet tamamen çocukça geldiği için gülesim geldi![]()
Ilginc. sonradan heyecanin gitmis demek ki. Yarin ara sor ne demistin diye, aramak icin iyi bir sebepBaştaki konuşmaları hatırlamıyorum demek istedim
Sanki hepiniz eskilerden ayrılır ayrılmaz unutuyorsunuz hiç düşünmüyorsunuz falan. Kim olduğumu tahmin et dedi diye saydım bunda bi şey yok ama utandım sonradan heyecanla çok saçmaladım çok üzüldüm1 neden heyecanlandin (saplantilisin anladik)
2 hala eski hala mı eski (kabak tadi konularin) eksi
3- bi kadin olarak gece 3 de tanimadigin bi erkekle konusman eksi.
4. erkek isimleri sayman eksi arkadaslariyla seni konusturmasi ne kadar etik senihic mi hic deger vermedigini hatta ozur dileyerek hafiflestirme cabalarina girmisler (oan geyik muhabbeti bile olmus olabilirsin ) senin bundan hicbir sonuc cikarmayip heyecanlanman olaya hezeyanla süslemiş senin icin soyluyorum. Ustune aramayi dusunuyosun pasta borek olmuş.. pesss..
Ne olarak
Arkadaş benim demek istediklerimi yazmış tatlım eski sonuçta Nekadar heyecanlanabilirsin ki eski kabak tadı verir1 neden heyecanlandin (saplantilisin anladik)
2 hala eski hala mı eski (kabak tadi konularin) eksi
3- bi kadin olarak gece 3 de tanimadigin bi erkekle konusman eksi.
4. erkek isimleri sayman eksi arkadaslariyla seni konusturmasi ne kadar etik sana hic mi hic deger vermedigini gosteriyo hatta ozur dileyerek hafiflestirme cabalarina girmisler (oan geyik muhabbeti bile olmus olabilirsin ) senin bundan hicbir sonuc cikarmayip heyecanlanman olaya hezeyanla süslemiş senin icin soyluyorum. Ustune aramayi dusunuyosun pasta borek olmuş.. pesss..
Ben sevince tam severim eski kabak tadı verecekse niye sevdikArkadaş benim demek istediklerimi yazmış tatlım eski sonuçta Nekadar heyecanlanabilirsin ki eski kabak tadı verirCileklivanilinn
Sanki hepiniz eskilerden ayrılır ayrılmaz unutuyorsunuz hiç düşünmüyorsunuz falan. Kim olduğumu tahmin et dedi diye saydım bunda bi şey yok ama utandım sonradan heyecanla çok saçmaladım çok üzüldüm
Ya şöyle söyliyim başta kendisi konuştu elim ayağım tiredi ama sonradan sesi o değil gibi geldi. Yanında başka biri daha var o kim beni tanıyan o mu dedim öyle verdi. Sanırım onun sesine çok benzeyen biri vardı yanında ayırt edemedim o yüzden ben dedim. Ama erkek ismi saymam yanlış oldu keşke yapmasaydım sert davransaydım aslında hiç böyle biri değilim herkes soğuk sert olduğumu söyler o kişiden sonra da sevgilim olmadı ama heyecandan saçmalıyorum hepBende yirmili yslarin basindayim bende asik oldum ve evet ben unuttum yazdigi halde asla cevap vermedim. Senin kac tane eskin var hepsinimi unutamiyosun anlamiyorum.
Iyiligin icin soyledim kendini cok kotu durumlara dusuruyosun bir kadin olarak yasin ufakda degil cocuksu hareketleri birakip agir olmazsan buda alir baska erkekle konusturur iste boylee... ne munasebett diye bi cizgi cekmen gerekiyodu hadi diyelim unutamadim sahsim adina soyliyim genellemeyi sevmem bana x ask kisisi gece 3 de baska arkadasina verecek varya muhattabim degilsin! deyip cat diye kapatir sonsuza kadar engeller boyle ask ..... deyip unuturdum net.
Kendine gelmelisin.
Canım sevebilirsin bişey dedigimiz yok ama arkadaşla konuşturmak nedir yani unutamadıysanız tekrar başlayın bizeneeeBen sevince tam severim eski kabak tadı verecekse niye sevdik
Ya şöyle söyliyim başta kendisi konuştu elim ayağım tiredi ama sonradan sesi o değil gibi geldi. Yanında başka biri daha var o kim beni tanıyan o mu dedim öyle verdi. Sanırım onun sesine çok benzeyen biri vardı yanında ayırt edemedim o yüzden ben dedim. Ama erkek ismi saymam yanlış oldu keşke yapmasaydım sert davransaydım aslında hiç böyle biri değilim herkes soğuk sert olduğumu söyler o kişiden sonra da sevgilim olmadı ama heyecandan saçmalıyorum hep
YaniBu sizin cinsel bir şeyler yaşadığınız, bunu sağda solda hatta ailenizi tanıyan birinin yanında üstelik kafasına göre eklemeler de yaparak anlatan eski sevgiliniz değil mi??
Ne zaman görsem bu replik gelir aklıma da ne oldu? Fotosu gitti..Bu sizin cinsel bir şeyler yaşadığınız, bunu sağda solda hatta ailenizi tanıyan birinin yanında üstelik kafasına göre eklemeler de yaparak anlatan eski sevgiliniz değil mi??