Eski sevgilim özelden aradı -ten uyumu olan-

Konuşan kişi erkek olduğu için kim olduğumu tahmin et dedi ben de isim saydım ayşe fatma mı diyecektim
Gece üçte erkeğin araması ne anlama geliyor bilmiyor musunuz
Uyudun mu diyor uyumadıysan şapidi şapidi diyor.
Siz de gece üçte tanımadığınız adamla muhabbet edip ten uyumu olan erkek arkadaşınızı yadettiyseniz zaten bizden akıl almaya çalışmayın, niyet belli

Sen psikoloji okuyordun sanırım. Yanlış anlama ama çok sağlıklı bir durumda görmüyorum seni. Kurduğun ilişkiler, bağlanma stilin, ruh halin... hepsi çok sağlıksız geliyor bana. Es kaza mezun olursan ve çalışmaya başlarsan alanda, senden destek almaya gelecek pek çok insana iyi hizmet veremeyebilirsin. Lütfen iyi bir uzmandan psikoterapi almaya başla ve bu sorunlarını çözmeye bak. Bu söylediğim kötü bir şey değil biliyorsun ki, ben de bir psikoterapist olarak psikoterapi alıyorum danışanlarıma daha sağlıklı hizmet verebilmek için. Ama sen bu halde ne donanımlı bir şekilde mezun olabilir ne de çalışabilirsin. Hoş, bana kalırsa bölüm sana hiç uygun değil. Hazır baban da okutmakta zorlanıyorken keşke bıraksan. Samimi söylüyorum.

Sen psikoloji okuyordun sanırım. Yanlış anlama ama çok sağlıklı bir durumda görmüyorum seni. Kurduğun ilişkiler, bağlanma stilin, ruh halin... hepsi çok sağlıksız geliyor bana. Es kaza mezun olursan ve çalışmaya başlarsan alanda, senden destek almaya gelecek pek çok insana iyi hizmet veremeyebilirsin. Lütfen iyi bir uzmandan psikoterapi almaya başla ve bu sorunlarını çözmeye bak. Bu söylediğim kötü bir şey değil biliyorsun ki, ben de bir psikoterapist olarak psikoterapi alıyorum danışanlarıma daha sağlıklı hizmet verebilmek için. Ama sen bu halde ne donanımlı bir şekilde mezun olabilir ne de çalışabilirsin. Hoş, bana kalırsa bölüm sana hiç uygun değil. Hazır baban da okutmakta zorlanıyorken keşke bıraksan. Samimi söylüyorum.
İnanın ben bir şey yapmıyorum mesela şimdi de eski sevgilimle takipleşmişler ne alakaları var onu da anlamadım ve bu çocuğu tanıyordu kaç kere muhabbeti geçti. İster istemez rahatsız oluyorum çünkü sinsi hareketler yapıyor

Bu sizin cinsel bir şeyler yaşadığınız, bunu sağda solda hatta ailenizi tanıyan birinin yanında üstelik kafasına göre eklemeler de yaparak anlatan eski sevgiliniz değil mi??
Bir de bu sevgiliniz daha önce açtığınız bir başlıkta yaşadıklarınızı etrafa anlattığını söylediğiniz eski sevgiliniz mi?

Sizi arkadaşıyla konuşturdu?
Direktif verdi ?
Erkek isimleri saydınız.
Ve siz üniversite okuyorsunuz değil mi ?
Saygı hiç bir şekilde yok aranızda .
Başka bir uğraş bulmalısınız bir an evvel.
Doğruyu düşünen, yazan herkes neden şikayet ediliyor anlamıyorum.

Siz hepiniz üniversite öğrencisi olduğunuza kesin emin misiniz, bir kontrol etseniz?
Zira grupça 12-13 yaşında gibi hareket ediyorsunuz. Sadece siz değil, çevrenizdeki herkes.

Tamam küçük şehirdesiniz, herkes birbirini tanıyor da bu kadar can sıkıntısı da fazla yani. 20li yaşlarda gençler gibi değilsiniz hiç biriniz.
Yo bence konu çok normal.

Hele ki çişini asansöre yapan bir insan için daha mantıklı bir konu olamaz.

Yo bence konu çok normal.

Hele ki çişini asansöre yapan bir insan için daha mantıklı bir konu olamaz.
Ahahda o ne ayol ben kaçırmışım onu.

Arkadaşımın önüne düşmüş şu instada oluyor ya arkadaşlarının beğenileri falan çıkıyor orda görmüş şaşırıp bana atmış çünkü alakasız iki insan
Arkadaşlarınıza söyleyin bence artık size haber taşımasınlar.
Zaten hayatınızda bir şekilde devamlı eski sevgililerinizle ilgili bir şeyler oluyor, sizin de aklınız devamlı takılı kalıyor, artık böyle şeyleri anlatmasınlar size. "Bir şey duymak istemiyorum" deyin.

İki eski sevgiliniz de birbirinden beter çünkü.

Back
X