- 27 Nisan 2023
- 119
- 35
- 13
- Konu Sahibi melek nese_09
-
Soğuduysa niye engellemiyor.ben sogusam engellerim tahamül edememHatalar yaptım diyorsunuz , Sizden soğumuş bence.
Gücendirdiysem özür dilerim ama cidden kör olmayın bu kadar. 30 yaşındayım diyorsunuz bir de hani lise çağı falan da değil. Seviyorsa seviyorum der özlüyorsa özlüyorum der.Çok komik
Olabilir beni üzmek istiyor o konuda netimsen seviyorsunda o seni senin sevdigin kadar sevmiyorsa seni mutsuz eder bence yol yakinken iyi dusun yada seni cepte gördügü icinde seni takmiyor olabilir
Napiyim siliyimmi numarasını mücadeleden vazmi geceyimGücendirdiysem özür dilerim ama cidden kör olmayın bu kadar. 30 yaşındayım diyorsunuz bir de hani lise çağı falan da değil. Seviyorsa seviyorum der özlüyorsa özlüyorum der.
Ha eğer 30 yaşına gelip hala liseli gibi tripteyse zaten uzak durun. Nerden tutsan elinde kalıyor
Kalpli emoji.sevgiyi tanımlar mısınız bana
Neden mücadele ediyorsunuz ki? Kıracak şeyler mi yaptınız? Ayrılığın suçlusu siz miydiniz?Napiyim siliyimmi numarasını mücadeleden vazmi geceyim
Kırmak istemiyordur , incitmek istemiyordur belki.Soğuduysa niye engellemiyor.ben sogusam engellerim tahamül edemem
Ertesi güne kalan makarna üvey evlat gibidir acı ama gerçekOnun içinde patates var ama. ben pilav ve makarna gibi şeyleri kastettim
güzelim senin sevgini hak etmiyor demektir seven sevdiginin üzülmesini istermi katlanabilirmi fazla simarmis bu yüzden bu abuk subuk halleriOlabilir beni üzmek istiyor o konuda netim
Bana acı çektirmek istiyor benim ona yaptıklarımı o bana yapiyor bu savaşın bitmesini istiyorum artikBu kanıya nerden vardınız? Sizinle barışmak isteyen insan neden böyle yapsın ki?
Seni tongaya düşürüp biraz gönül eyleyip tekmeyi basmak içinSevmeyen adam bana neden hesap soruyor neden napiyorsun canim diyor kalp emoji atıyor onu sorduğumda asilsen nasılsın beni boşver diyor
Artik geri planda durmam gerekgüzelim senin sevgini hak etmiyor demektir seven sevdiginin üzülmesini istermi katlanabilirmi fazla simarmis bu yüzden bu abuk subuk halleri
DiyorsunSeni tongaya düşürüp biraz gönül eyleyip tekmeyi basmak için
Çok safsiniz malesef erkekler bunu hep yapar ilgili ,yok seni kirmak istemiyorum ben seni üzerim vs gibi beylik laflar çok erkek tanımadım ama iyi bir gozlemciyimdir etrafımdaki ilişkileri vs bide çok sağlam bir aldatılma olayı yaşadım ondan biliyorum yaniBana acı çektirmek istiyor benim ona yaptıklarımı o bana yapiyor bu savaşın bitmesini istiyorum artik
aynen o cabalasin pesinden kossun kaybetme korkusu olsun inan bugün sana bunlari yasatan yarin dahada alasini yasatir herkes haddini bilecek degeride aldigin kadarini ver korkma olmayacaksada bir hayir vardArtik geri planda durmam gerek
Yani ben demiyorum erkekler böyledir şöyle bir etrafına bak insan ilişkilerine az biraz çozersin meseleyiDiyorsun
Çok kırdim arkadaşlarının yanında mahcup oldu.onun üstune başka şeylerde oldu onun üstune arkadaşına soru sordum uyardığı halde.ayni şeyleri yaptım aynı gün içinde ve bulunduğu ortamdan atılmasına sebeb oldum.hemde arkadaşlarımızla diğer şeyler saymiyimNeden mücadele ediyorsunuz ki? Kıracak şeyler mi yaptınız? Ayrılığın suçlusu siz miydiniz?
Sevgi herseydir dosluk güven saygi
Hislerimde yanilmiyorum genelde yoruldum galibaYani ben demiyorum erkekler böyledir şöyle bir etrafına bak insan ilişkilerine az biraz çozersin meseleyi
ispir fasulyesi güzel olur kaldıkçaKuru fasulye de öyleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?