Eski sevgilim özledinmi sorusuna ne alakası var dedi sonra Hayır dedi ne yapmalıyım?

Gücendirdiysem özür dilerim ama cidden kör olmayın bu kadar. 30 yaşındayım diyorsunuz bir de hani lise çağı falan da değil. Seviyorsa seviyorum der özlüyorsa özlüyorum der.

Ha eğer 30 yaşına gelip hala liseli gibi tripteyse zaten uzak durun. Nerden tutsan elinde kalıyor

Napiyim siliyimmi numarasını mücadeleden vazmi geceyim

Bana acı çektirmek istiyor benim ona yaptıklarımı o bana yapiyor bu savaşın bitmesini istiyorum artik
Çok safsiniz malesef erkekler bunu hep yapar ilgili ,yok seni kirmak istemiyorum ben seni üzerim vs gibi beylik laflar çok erkek tanımadım ama iyi bir gozlemciyimdir etrafımdaki ilişkileri vs bide çok sağlam bir aldatılma olayı yaşadım ondan biliyorum yani

Neden mücadele ediyorsunuz ki? Kıracak şeyler mi yaptınız? Ayrılığın suçlusu siz miydiniz?
Çok kırdim arkadaşlarının yanında mahcup oldu.onun üstune başka şeylerde oldu onun üstune arkadaşına soru sordum uyardığı halde.ayni şeyleri yaptım aynı gün içinde ve bulunduğu ortamdan atılmasına sebeb oldum.hemde arkadaşlarımızla diğer şeyler saymiyim

Sevgi herseydir dosluk güven saygi

bence de öyle
bu adamın size güvenmediğini biliyoruz zaten o kısım gitti
size saygı duymadığını da biliyoruz çünkü kırılmanıza aldırmıyor
dostunuz da değil çünkü size göre intikam alıyor bana göre işine göre sallıyor. dostunuz olsa sizi bu tip bir acabayla bırakmazdı.

madem o kadar belirsiz biz tekrar birlikte olabilir miyiz, bir ihtimal var mı diyin
ben olsam yapmam bunu ama en azından belirsizlikten kurtulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…