- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Neden ayrıldınız? Böle davrandığına, tehditler savurduğuna göre kesin suçlu odur ve genelde hiç bir b.k yapamazlar.
Ben onu en basından berı sevmıyordum tehdıt ettı benı bı sekılde basladı.Ssımdıde bulundugum sehırden tasıncam bu seırle hıcbır ılgım kalmayacak bende ayrılmak ıstedım bu yuzden en sonunda kabullendı ama cektırıyo ıste
Kızlar sevgılımle ayrılalı 1 ay kadar oldu. Çocuk hergun korkutuyor kendımı oldurcem ,madde kullanmaya baslıcam vs dıyeBugünde yine msj attı bende artık rahatsız etme dıye msj attım ."sizin eve gelıyorum aılene anlatıcam herseyı "dedı.Bnm aılem de tutucudur helekı o gelır salak sacma konusursa benı okula bıle gondermezler .Bende korktum ama gelmedı .4-5 saat ıkna etmeye calıstım .Ne yapcam nasıl kurtulcam bu cocuktan ne olur akıl verın ,cok caresız kaldım
Ailenize anlatmasından korktuğunuz bi durum var anladığım kadarıyla. Öncelikle annenize anlatın bu durumu haberi olsun bidaha tehdit ettiğinde ona sakın yalvarmayın yapma, söleme diye. Rahat ol ondan korktuğunu belli ettikçe daha çok üstüne gelir. Uyuşturucuya başlamasıda sizi hiç alakadar etmez kendi bilir.
Ondan korktuğunuzu belli ettiğiniz takdirde tehditleri devam edicektir. Ondan korkmadığınızı, hiç birşey yapamayacağını söyleyin.
Çok büyük ihtimalle birşey yapamayacaktır zaten. Yapıcak olan insan söylemez yapardı. Sizin ondan korktuğunuzun farkında o yüzden
üstünüze geliyor.
Aılem sevgılım olduğunu bılmıyordu5 gün sonra tasıncaz bu sehırden ama okudugun sehre gelırım dıyo ona 20 saat uzaklıkta
Aılem sevgılım olduğunu bılmıyordu5 gün sonra tasıncaz bu sehırden ama okudugun sehre gelırım dıyo ona 20 saat uzaklıkta
Yaşlarınız kaç? Sen korktuğunu belli ettikçe tabikide devam edicek. Hiç bir şey yapamıycağını unutma bu kadar korkmana gerek yok.
Insallah yapmazyakında kalp krızı felan gecırtcek korkudan
Hareketlerine ve size söylediği sözlerden yola çıkarak söylüyorum ki bırak 20 saat uzaklığı, 2 sokak öteye gidemez. Boşuna korkup üzme kendini.
Farkında olduğu için üstüne geliyor. Gerçekten korkmana gerek yok. Dediğim gibi yapıcak olsaydı msj çekip, arayana kadar kapına dayanırdı. Amacı sizi korkutmak ve başarmış malesef.
20 yasındayız ıkımızde.Korktugumu bılıyo ılk teklıf ettıgınde de kabul etmedım jıletlemıs kendını mecburen baslayan bı ılskı olduKorkudan elım ayagım tıtrıyo
Yahu bıraksın bu işleri. Kendini jiletler ancaKorkma canım dediğim gibi emin ol hiç bir şey yapamıycak. Bidahada cevap verme ona.
Cevap vermeyınce bınanın onune gelıyo beklıyoKorkumdan konsuyorum offf bı tasınsaydık bıraz daha rahatlıcaktım
5 gün daha sabret o halde. Sonra yapıcak bişeyi kalmaz. Delimidir nedir sinir oldum.
5 gün daha sabret o halde. Sonra yapıcak bişeyi kalmaz. Delimidir nedir sinir oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?