Eski sevgilim sürekli korkutuyor ,nasıl kurtulacağım!!

gurbaaprenses93

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
471
239
103
Kirikkale
Kızlar sevgılımle ayrılalı 1 ay kadar oldu. Çocuk hergun korkutuyor kendımı oldurcem ,madde kullanmaya baslıcam vs dıye Bugünde yine msj attı bende artık rahatsız etme dıye msj attım ."sizin eve gelıyorum aılene anlatıcam herseyı "dedı.Bnm aılem de tutucudur helekı o gelır salak sacma konusursa benı okula bıle gondermezler .Bende korktum ama gelmedı .4-5 saat ıkna etmeye calıstım .Ne yapcam nasıl kurtulcam bu cocuktan ne olur akıl verın ,cok caresız kaldım

Kızlar ayrılma sebebimizi soranlar olmuş ;kısaca anlatıyım teklıf ettı kabul etmedım kendını jletleyınce mecburen kabul ettim ama artık sabır sabır canıma yettı ,en ufak hatamda ya intihara kalkışıyo ya aıleme durumu haber vereceğini söylüyor ya da madde bağımlısı olurum dedı dedı ve en son kavgada dayanamadım "ne yaparsan yap deyıp" ayrıldım.Halen de korkutuyor

Son düzenleme:
Neden ayrıldınız? Böle davrandığına, tehditler savurduğuna göre kesin suçlu odur ve genelde hiç bir b.k yapamazlar.

Ben onu en basından berı sevmıyordum tehdıt ettı benı bı sekılde basladı.Ssımdıde bulundugum sehırden tasıncam bu seırle hıcbır ılgım kalmayacak bende ayrılmak ıstedım bu yuzden en sonunda kabullendı ama cektırıyo ıste

Ailenize anlatmasından korktuğunuz bi durum var anladığım kadarıyla. Öncelikle annenize anlatın bu durumu haberi olsun bidaha tehdit ettiğinde ona sakın yalvarmayın yapma, söleme diye. Rahat ol ondan korktuğunu belli ettikçe daha çok üstüne gelir. Uyuşturucuya başlamasıda sizi hiç alakadar etmez kendi bilir.

Ondan korktuğunuzu belli ettiğiniz takdirde tehditleri devam edicektir. Ondan korkmadığınızı, hiç birşey yapamayacağını söyleyin.

Çok büyük ihtimalle birşey yapamayacaktır zaten. Yapıcak olan insan söylemez yapardı. Sizin ondan korktuğunuzun farkında o yüzden

üstünüze geliyor.

Aılem sevgılım olduğunu bılmıyordu 5 gün sonra tasıncaz bu sehırden ama okudugun sehre gelırım dıyo ona 20 saat uzaklıkta

Insallah yapmaz yakında kalp krızı felan gecırtcek korkudan

Aılem sevgılım olduğunu bılmıyordu 5 gün sonra tasıncaz bu sehırden ama okudugun sehre gelırım dıyo ona 20 saat uzaklıkta

Hareketlerine ve size söylediği sözlerden yola çıkarak söylüyorum ki bırak 20 saat uzaklığı, 2 sokak öteye gidemez. Boşuna korkup üzme kendini.

Yaşlarınız kaç? Sen korktuğunu belli ettikçe tabikide devam edicek. Hiç bir şey yapamıycağını unutma bu kadar korkmana gerek yok.

20 yasındayız ıkımızde.Korktugumu bılıyo ılk teklıf ettıgınde de kabul etmedım jıletlemıs kendını mecburen baslayan bı ılskı oldu Korkudan elım ayagım tıtrıyo

20 yasındayız ıkımızde.Korktugumu bılıyo ılk teklıf ettıgınde de kabul etmedım jıletlemıs kendını mecburen baslayan bı ılskı oldu Korkudan elım ayagım tıtrıyo

Yahu bıraksın bu işleri. Kendini jiletler anca Korkma canım dediğim gibi emin ol hiç bir şey yapamıycak. Bidahada cevap verme ona.

Hiç bir şekilde artık korktuğunu belli etme kendisine yapacağını iddia ettiği hiç bir şey yapamaz anca çenesi çalışır onun binanın önüne gelir daha fazla da ilerleyemez. Seni sindirebileceğini sanıyor ve sen konuştukça korktuğunu belli ettikçe başardığını düşünüyor artık bunu yapma ve ne olur ise olsun genel sana da bu konuyu okuyan genç kardeşlerime de nacizane tavsiyemdir. Ailenizden değil bu tip insanlardan korkun ne yaşamış olursanız olun size en iyi sahip çıkacak kişi ailenizdir.

Son düzenleme:
bisi yapacak olsa..soylemez :) ama ben en azindan annenle konus derim adam kendini jiletlemis baksana sagi solu belli olmaz..yani sana bisi yapar demiorum yapamaz..ama olurda annenin karsisina falan cikarsa haberi olsun bari kadinin..ve yanlis anlamazsan bir tavsiye asla kendine zarar veriyor die sevmedigin birisiyle iliskiye baslama sen uzulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…