- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Kızlar sevgılımle ayrılalı 1 ay kadar oldu. Çocuk hergun korkutuyor kendımı oldurcem ,madde kullanmaya baslıcam vs dıyeBugünde yine msj attı bende artık rahatsız etme dıye msj attım ."sizin eve gelıyorum aılene anlatıcam herseyı "dedı.Bnm aılem de tutucudur helekı o gelır salak sacma konusursa benı okula bıle gondermezler .Bende korktum ama gelmedı .4-5 saat ıkna etmeye calıstım .Ne yapcam nasıl kurtulcam bu cocuktan ne olur akıl verın ,cok caresız kaldım
Aılem sevgılım olduğunu bılmıyordu5 gün sonra tasıncaz bu sehırden ama okudugun sehre gelırım dıyo ona 20 saat uzaklıkta
Arkadaşınız ne yaptı ,nasıl kurtuldu
siz nasıl kurtuldunuzben annemede anlatamam
Aynen senin gibi şehir değişikliği oldu. Hattımı değiştirdim. Alakalı kimse de yoktu. Öyle unuttuk gitti.
Kolay degil oyle bir babanin karisina cikip kizini anlatmak:) orasi bira insani bozar ve erkeklerde az cok bunun farkinda. Seni korkutuyo aklinca ama babanin karsisina cikmaz merak etme.
Nereye tasindigini soylemedin insallah
aynı eski sevgilim gibi
havlayan köpek ısırmaz diye bir laf varya işte bunlar için.
bir kere yapacak adam anlatmaz adam gibi yapar elaleme gösterir.
yapamayacak olan ise böyle ortaya konuşur.
en baştan dediğim gibi hiç kılını bile kıpırdatma.
bunları sana anlatıyor çünkü bunlar onun yapamayacağı büyük şeyler olduğu için sende ona yapacakmış gibi acı
korkma, korkmadığını da belli et
5 gün kalmış zaten
yalnız dışarı pek çıkma
evde bekle bu 5 günün geçmesini
ailene de ne anlatırsa anlatsın ailem her zaman benim arkamda de
senin lafınla mı hareket edecek benim ailem de
babama telefon edersen babam seni yırtar de
Tasınsak bıle 118 den babamın numarasını alıp arayacakmış
Canım sen nasıl davrandın pekı ,bana msj atınca atmıyorum ama ust uste 10 ldefa msj atıyor beklegelıyorum aılene anlatcam dıye
Onu dedım aslında.Babam cok sınırlıır sadece bana zarar vermez sana de zarar verır hatta oldurur senı cok gozu kararırsa yazdım .O da ben zaten olmusum ama ölüm sana hak artık ,hak ettinyazdı
malesef tasınacagım sehrı bılıyor ama nerde oturcagımızı ılcsenı semtını bılmıyor .
Kızlar sevgılımle ayrılalı 1 ay kadar oldu. Çocuk hergun korkutuyor kendımı oldurcem ,madde kullanmaya baslıcam vs dıyeBugünde yine msj attı bende artık rahatsız etme dıye msj attım ."sizin eve gelıyorum aılene anlatıcam herseyı "dedı.Bnm aılem de tutucudur helekı o gelır salak sacma konusursa benı okula bıle gondermezler .Bende korktum ama gelmedı .4-5 saat ıkna etmeye calıstım .Ne yapcam nasıl kurtulcam bu cocuktan ne olur akıl verın ,cok caresız kaldım
Kızlar ayrılma sebebimizi soranlar olmuş ;kısaca anlatıyım teklıf ettı kabul etmedım kendını jletleyınce mecburen kabul ettim ama artık sabır sabır canıma yettı ,en ufak hatamda ya intihara kalkışıyo ya aıleme durumu haber vereceğini söylüyor ya da madde bağımlısı olurum dedı dedı ve en son kavgada dayanamadım "ne yaparsan yap deyıp" ayrıldım.Halen de korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?