Eski sevgilim tarafından tehdit ediliyorum lütfen yardım....

Ben mi hayata karşı çok garanticiyim diye düşündüm bu konuyu okuduktan sonra? Evli insanlar bile 40 yıldan sonra ayrılıyor ki sen ciddi ilişki olarak baktığın kavrama nasıl bu kadar güvenirsin? Ne yaşadıysan yaşadın ancak neden bunları resimlemesine müsaade ettin? Nasıl bu kadar çok güveniyor insanlar?
Şimdi iki ucu kötü değnek. Şikayet etsen de olay duyulacak etmesen de elinde kayıtlar varsa ki bence vardır silmemiştir bir gün lazım olur diye.. ileride karşına çıkarsa nasıl temizleyeceksin? Zor bir durum…savcılıkta ispatlanmazsa ki telinden aktarmıştır.. bu durumda iftira atmaktan o senden şikayetçi olabilir hatta kamu davasına gidebilir durum..güzelce konuşarak çözebilir misin ki? Madem o görüntüleri verecek kadar güvendin o denli iyi tanıman lazım.

Telefonlarını açmıyorum zaten 3 aydır, mesajlarına da cevap vermiyorum, bana aldığı hediyeleri geri göndermiştim o da tam şimdi doğum gününe denk geldi, o da hediye gönderdim sanmış hemen aşkımlı mesajlar atmış, ben yine cevap vermeyince,açıp bakıp da hediyeleri geri gönderdiğimi anlayınca öyle bir mail atmış ki çok kötü oldum... yanlış seçim olduğunu kesinlikle kanıtlamış oldu iyiki babamın sözünü dinlemişim. Şuan çok sinirliyim yazmış mail de yanlış bişeyler kötü bişeyler yapmak istiyorum fotografların duruyor ben de hala, kimseye güvenme yazmış. Hakaretler etmiş...

Savcılığa dilekçe verirsem zaten amacına ulaşmış olacak, onu terkederek hayatını mahvettiğimi düşünüyor ve o da benim hayatımı mahvetmeye çalışıyor. Ya da tehditine prim verip geri döneceğimi düşünüyor, ya da ailem öğrenirse bizi evlendirecekleri düşünüyor olabilir.

tatlım ya hiç kimseye güvenilmez neden izin veriyon ki silecekmiş ... erkekler bböyledir işte yalan söylerler ya hata sende şikayet et etmesinede ya gerçekten dediğini yaparsa valla yanarsın...

yapacağın tek hareket var
ne msjına ne telefonuna cevap vermiyorsun direk savcılığa gidiyorsun dilekçeni veriyorsun hiç uğrama canını da sıkma bu konular direk hapis cezasıyla başlıyor...
sadece bunu yap sakın yanlış bir hareket yapma görüşme sakın açma telefonlarını cevap verme lütfen

Az önce cevap verdim mail attım, ben sana güvenmiştim sevmiştim ama sevdiğim güvendiğim insan bu değildi dedim, tamamen yanlış kişiyi sevmişim dedim, beni tehdit ettiğine değil geçen senelerime üzülüyorum dedim. Bu konuyu da senin vicdanına bırakıyorum dedim, ama en ufak bile değer vermemişsin demekki dedim. Hemen cevap yazmış aşkım seni çok seviyorum ne yazdığımın farkında değildim, eğer istemiyorsan çeker giderim, o resimlerle bişey yapacağımdan değil demiş. Ama ben seni hala seviyorum tek bir kelimen yeter seni özlüyorum hergün kahroluyorum demiş.

Ben de istemiyorum artık dedim, zaten olmazdı seni güzel anılarla hatırlıcaktım ama artık o bile kalmadı çok büyük hayal kırıklığına uğrattın beni, istemiyorum seni yazdım.

bence bu durumu yeni erkek arkadasına söylemelisin.beni terkeeder diye sakın düşünme seven insan herşekilde sevdiğini elinde tutar.yeni sevgilinde o serfsizi arasın herşeyi bildiğini vede bu tehtitlere devam edersen bizde savcılığa basvururuz de.belki tehtit etmesinin amacı sevgilin duydugunda senden ayrılıcak gibi düşünmesidir.tabii inşallah sevgilin bu olayı olumlu karşılarsa.eğerki bunları yapmayı istemiyosanda

ona e mail gönder deki beni tehtit etmeyi kesmediğin sürece seni savcılığa vericem elimde senin attıgın te

htitli mesajlar e mailer hepsi elimde bi dava açarsam mahkemelerde sürünürsün gibi şeyler dene bence bu sonuç onun gözünü korkutabilir

Anlamadım neden böyle fotoğraf çektirdiğinizi ben kocama güvenemiyorum yeri geliyo siz 4 senelik sevgilinize nasıl güveniyosunuz

kocaya güvenilir yaa :) koca olma sebebi budur zaten.
neyse,,arkadaşım korkma. dimdik yürü. edepsizliktir ispiyoncyuluk. o böyle bir şeyi göze alamaz sanıyorum. her gün gazetede bu tip olaylar var. cezaevi yolları taştan. ve böyle ahlaksızları cezaevinde öperler. olmadı dışarda severler

Ben 7 yıllık eşime öyle uygunsuz pozlar vermem, gerçi 7 yıldır öyle bir talebide olmadı şükür, siz nasıl sevgilinize izin verdiniz şaşırdım doğrusu.

Yukarı bir arkadaşımızın da dediği gibi şikayet etsende dert, etmesende dert. Edersen ailen, yeni sevdiğin insan vs. vs. herkes duyacak, etmezsen de sen tehditlere maruz kalacaksın.

Mailinde demiş ya o resimlerle bişey yapacağımdan değil diye, ben olsam güvenmezdim öyle birine, dile getirmesi bile iğrenç bir durum.

Tabiki güvenmiyorum artık azıcık güvenim varsa o bile paramparça oldu, şuan özür diliyor ben cevap vermediğimden cevap veriyim diye öyle söylediğini söylüyor yoksa yapacağından değilmiş. Hiç olmazsa unutmasına yardımcı olacakmışım, ben nasıl dayanıyormuşum bunları sordu.
Ben de benimle görüşmezsen herşey daha iyi olur dedim, başka uğraşlar bul kendine dedim. Ama hala resimler elinde olabilir şuan için güvenmekten başka çarem yok gibi sanırım. Çünkü sildim dese de inanmam artık, elime verse flashda bunlardı dese yine inanmam kopyalamış olabilir. Çok aptal olduğumu biliyorum ilerisini düşünemedim çok sevdim çok güvendim demek ki...

o günler eskidendi hiç bir şey yapamaz.sen tehditlerini bir yere kaydet.sonra savcılığa git

öyle söyleme, herkes hata yapar. kendini suçlama şimdi. sen resim çekindiğin için suçlu değilsin, o böyle birşeyi tehdit gibi kullandığı için suçlu. bunu unutma. şuan kendini suçlaman sana yaramaz, hata yapmana neden olur. sen yanlış yapmadığına, yanlışın onun yaptığı şey olduğuna bi emin ol önce. ve canım bu adam anladığım kadarıyla hala senle iletişim kurmak istiyor. ailesine söylemekle tehdit edebilirsin. ya da olmadı aileme anlatırım herşeyi göze alıp, o zaman sana ne yapacaklarını bi düşün de. az gözünü korkut sana tekrar bulaşırsa.

öyle söyleme, herkes hata yapar. kendini suçlama şimdi. sen resim çekindiğin için suçlu değilsin, o böyle birşeyi tehdit gibi kullandığı için suçlu. bunu unutma. şuan kendini suçlaman sana yaramaz, hata yapmana neden olur. sen yanlış yapmadığına, yanlışın onun yaptığı şey olduğuna bi emin ol önce. ve canım bu adam anladığım kadarıyla hala senle iletişim kurmak istiyor. ailesine söylemekle tehdit edebilirsin. ya da olmadı aileme anlatırım herşeyi göze alıp, o zaman sana ne yapacaklarını bi düşün de. az gözünü korkut sana tekrar bulaşırsa.

ne diye gönderirsinki hediyeleri, ayrıldınız kesin muhatap olmayı. pek manidar gelir bu hediyeleri iade etme konusu bana.şimdi savcılığa gideceksin ama elinde mail kayıtları, telefon görüşmeleri olması lazım.

Bunu niye yapmış ; Seni korkutmak ve gerçekleri duymak için hala beni sevmiyormusun demek için değilmi ? Anlattıklarını geç yapmam asla demesine inanma ruh hali iyi değil bu insanın ve sakın ama sakın buluşmaya gitme aklına istediğini verim kurtulurum düşüncesi yada resimleri verir düşüncesi olmasın daha beter bir şey planlar işin içinden hiç çıkamazsın.

Bak anne gibi yar olmaz al anneni karşına anlat olanları ve o kişi ile annen bire bir görüşsün tehdit etsin kızımı sahipsiz sanma desin ki korkmadığını ailenin yanımda olduğunu bilsin.

Tamam diyerek yine devam ederse veyahut sessiz kalır ileri de başına iş açar ise direk savcılığa verirsin.

Böyle insanlara prim vermeyin ailenizden sevdiğinizden korkmayın böyle sosyopat kişiliği oturmamış ruh hastası insanlardan korkun. Erkeklere bu gücü biz veriyoruz biz geri alırız.

Allah başa vermesin ama şahsen böyle birşey gelse başıma, ilk sevgilime söylerdim, akıl danışırdım.. eğerki sevgiliniz bunu duyunca sizi bırakacak bi tipse zaten söylemeniz faydalı bile olur, kurtulmuş olursun ondan da. annene söylemelimisin bilemiyorum :44:
şahsen ben söylemezdim. anne sonuçta, nası dersinki benm şöyle şöyle fotolarım var bi çocuğun elinde, şimdi beni tehdit ediyor.
şahsen ben diyemezdim. bilemiyorum sevgilinle halletmeye çalış, ona aç derdini. olmadı tek başına çöz. ama korkma asla. hiçbişey yapamaz unutma.

Bu da paranoyakgillerden. Ne aşkımı yahu :) bence o resimleri silmiş ama sana silmedim diyor da olabilir. Ki bu resimleri zaten ilişkiniz döneminde silicem dedikten sonra silmediyse bu da ayrı bir soru işareti demek ki ilerde kullanırım diye tutmuş.he madem silinecek niye çektiriyosunuz orası da ayrı.bemce kesinlikle erkek arkadaşınıza söylemeyin birşeyi bilmek farklı görmek farklı .
Mesela bir bayan aldatıldığını duysa mı daha çok acı çeker görse mi? Gözle görmek çok daha ağırdır.
Ona da deyin ki sana zaten dönmiycem ama bu pisliği yaptığın için artık nefretle hatırliycam. Bunu da sen sağladın. Kendi kendine vicdan azabı çeker devamını da getirmez daha çok yitirmekten korkup.

Herkes sana muhattap olma diyor sen hala yok mail attım yok eski hediyelerini gönderdim hemde doğum gününde resmen çocuğu kızdırıyorsun git çöpe at ne gereği vardı..numaranı değiştir mailini kapat hiç bir şekilde görüşme..O kadar kolay mı kardeşim bu işler..

Biliyorum doğum gününden 3 gün sonraya denk gelmesi kötü oldu ama, şuanki arkadaşım biliyordu çünkü daha önceden de arkadaşımdı, aldığı şeyler değerli şeyler altın gibi, o yüzden geri göndermemi istedi şuanki arkadaşım. Ben de o yüzden geri göndermiştim. Ama şuan hakkaten sildi mi yoksa beni korkutmak için mi öyle dedi bilmiyorum. Son olarak beni hala çok sevdiğini asla unutamayacağını söylemiş, pişman olacağım şeyler yapmama sebep olduysa eğer özür dilerim demiş, beni üzmek yerine ölmeyi tercih edeceğini söylemiş. Keşke benim olsaydın demiş. Herhangi bir ihtiyacımda derdimde yanımda olabileceğini söylemiş. Kısaca özür dilemiş...

Bu yazdıklarında samimimiydi bilmiyorum ama şuan için kapandı gibi konu umarım bir daha açılmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…