Kızlarr nolursunuz bir akıl verin bana beynim dondu kaldı, başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor şuanda...
Eski sevgilimle 4 sene çıkmıştık, aileler araya girince olmadı ayrıldık. Bu 4 sene zarfında belli bir yakınlaşmamız olmuştu onun ısrarları sonucu. Fotografımı çekmiş bana onları sileceğini söylemişti, bana güvenmiomusn dedi. Sildim dedi. Şimdi ayrıldık, 3 ay oldu ayrılalı ve beni tehdit ediyor, napıcam ben(( Daha yeni biriyle tanışmıştım ve ailelerimiz tanıştırmaya karar vermiştik. Günün birinde o fotografları eline vericem bu kadar kötülüğü yapabiilirmiyim bilmiyorum ama diyor. Yani açıkça tehdit ediyor... Ne yapıcam ben bir akıl verin lütfennnnn
Tabiki güvenmiyorum artık azıcık güvenim varsa o bile paramparça oldu, şuan özür diliyor ben cevap vermediğimden cevap veriyim diye öyle söylediğini söylüyor yoksa yapacağından değilmiş. Hiç olmazsa unutmasına yardımcı olacakmışım, ben nasıl dayanıyormuşum bunları sordu.
Ben de benimle görüşmezsen herşey daha iyi olur dedim, başka uğraşlar bul kendine dedim. Ama hala resimler elinde olabilir şuan için güvenmekten başka çarem yok gibi sanırım. Çünkü sildim dese de inanmam artık, elime verse flashda bunlardı dese yine inanmam kopyalamış olabilir. Çok aptal olduğumu biliyorum ilerisini düşünemedim çok sevdim çok güvendim demek ki...
Tabiki güvenmiyorum artık azıcık güvenim varsa o bile paramparça oldu, şuan özür diliyor ben cevap vermediğimden cevap veriyim diye öyle söylediğini söylüyor yoksa yapacağından değilmiş. Hiç olmazsa unutmasına yardımcı olacakmışım, ben nasıl dayanıyormuşum bunları sordu.
Ben de benimle görüşmezsen herşey daha iyi olur dedim, başka uğraşlar bul kendine dedim. Ama hala resimler elinde olabilir şuan için güvenmekten başka çarem yok gibi sanırım. Çünkü sildim dese de inanmam artık, elime verse flashda bunlardı dese yine inanmam kopyalamış olabilir. Çok aptal olduğumu biliyorum ilerisini düşünemedim çok sevdim çok güvendim demek ki...
Telefonlarını açmıyorum zaten 3 aydır, mesajlarına da cevap vermiyorum, bana aldığı hediyeleri geri göndermiştim o da tam şimdi doğum gününe denk geldi, o da hediye gönderdim sanmış hemen aşkımlı mesajlar atmış, ben yine cevap vermeyince,açıp bakıp da hediyeleri geri gönderdiğimi anlayınca öyle bir mail atmış ki çok kötü oldum... yanlış seçim olduğunu kesinlikle kanıtlamış oldu iyiki babamın sözünü dinlemişim. Şuan çok sinirliyim yazmış mail de yanlış bişeyler kötü bişeyler yapmak istiyorum fotografların duruyor ben de hala, kimseye güvenme yazmış. Hakaretler etmiş...
Savcılığa dilekçe verirsem zaten amacına ulaşmış olacak, onu terkederek hayatını mahvettiğimi düşünüyor ve o da benim hayatımı mahvetmeye çalışıyor. Ya da tehditine prim verip geri döneceğimi düşünüyor, ya da ailem öğrenirse bizi evlendirecekleri düşünüyor olabilir.
Herkes sana muhattap olma diyor sen hala yok mail attım yok eski hediyelerini gönderdim hemde doğum gününde resmen çocuğu kızdırıyorsun git çöpe at ne gereği vardı..numaranı değiştir mailini kapat hiç bir şekilde görüşme..O kadar kolay mı kardeşim bu işler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?