Eski sevgilim tarafından tehdit ediliyorum lütfen yardım....

Bu tür şerefsizlikleri yapan erkeklerden nefret ediyorum!! Gerçekten seven bir adam sevdiği kızın o resimler ortaya çıkınca düşeceği durumu düşünüp öyle bişeye kalkışmaz..
Bu durum bişeyi getirdi aklıma,Allah kimsenin başına vermesin.. Almanyada bi düğün esnasında (malum ordaki düğünler uzun sürüyor yemekli falan) yemek yendiği sırada arka fonda müzik eşliğinde gelinle damadın nişan fotoğrafları yayınlanıyormuş..Sonra biri cd getirmiş ve gelinin arkadaşından gelinle damada sürpriz diye..Neyse tabi cd yerleştirio o işle ilgilenen adam ve ne çıkıyor?? Gelinin eski sevgilisiyle öpüşürken hatta dilin de işin içine girdiği fotoğraflar...Herkes tabi şoke oluyor..Damat gelini dövüyo aileler birbirine girio ve gelinin babası kalp krizi geçiriyor.. Tabi düğün dağılıyo ve gelinle ailesi düşürüldükleri durumla kalıyorlar..Yani demem o ki ilerde ne olır nerde bu resimler karşınıza çıkar hiç bilinmez,siz işinizi sağlama alın hiç çektirmeyin :)
Not: buolaydan sonra artık önizleme yapılmadan ve önceden gelin damatla konuşulmadan artık sürpriz cd kabul etmiyor düğün organizatörleri :)

bak cnm birçok kişinin basından böyle seyler gecer..benım de dahıl...savcılıga gitsen ne olacak korkarmı bu durumdan bılmıyorum..ayrıca savcılıga gıttıgın zaman iş çok buyuyor şikayetını kolay kolay gerı alamıyorsun mahkeme bile açılabılıyor bu duurmda ailen de zaten duymus oluyor.bu erkekler böyle işte şerefsızlıklerı çok.ama sen de ki senı savcılığa verdım... belkı etkılı olur onun dısında herzaman korkuyla yasarsın..

Daha önce dediğim gibi önce annesi ile konuşsun annesi de o şahıs ile konuşup korkutsun. Dediğin gibi yaptı diyelim o şahıs sinirlenip yaymasın resimleri madem öyle mi diyerek ?

bu adamin yaptiginin baska versiyonunu gamze ö. sevgilisi yapmisti
davasi yillar sürdü
adama ne olduki
kadinin hayatini mahvetti
cok zor bir durum
benim aklima hicbirsey gelmiyor
söyleki cözmek icinde olsa herkes duyarsa falan ömür boyu aciniz olur
kimse duymadan halletmeniz lazim
ama nasil olur bilmiyorum
umarim kurtarirsiniz kendinizi
Allah yardimciniz olsun

ay süzmemi düğün sahipleri insan önce bakar sonra slayta yansıtır oha diyorum

Ohaaaa diyecem musadenizle..
Bunu yapan sere....likte level atlamis.
Arkadasim siz yinede guvenmeyin fazla derim.
Yeni arkadasinizla nisan falan gibi olaylara girisince cozutup dedigini yapabilir.
Direk ailenize yada sevgilinize gondermese bile sanal ortamda paylasabilir.
Bana bunu yaparsan savciliga vermekten cekinmem deyin.

valla yukarıda da yazdım.ilk erkek arkm yaptı bana...bn 2 yıl kendıme gelemedım ailem benımle konusmadı..bir de ben üni ye baslamıstım o yıl evde olsam heralde facia olurdu...benım de gunlugm vardı...unıye gıderken erkek arkm a bırakmıstım dedım bunlar sende kalsın bıkac da foto ama normal foto...ayrılınca kendıne yedıremedı göturdu aileme teslım etmıs herseyı tabı bızımkıler ögrenıyor erkek ark vs..off neyse aklıma geldı yıne cok agır dönemler gecırdım....benım annem babam sinirlı ınsanlardı senınkıler nasıldır bılemem sonucta cok agır bır depresyon gecırıyorsun o kesın...o şerefsıze ne oldu hıcbırsey...birde bunlar yetmedı benı arayıp ölumle tehtıt edıyordu ben bunun uzerıne savcılıga gıttım şikayetcı oldum bunu da söyledım...daha sonra mahkeme acılabılecegını ögrenınce hemen gıdıp şikayetımı gerı almak ıstedım ama zor oldu...savcı bana burası dag bası degıl kımse kımseyı tehtıt edemez demişti...ama cnm olan kıza oluyor...benım sana tavsıyem eger varsa bır erkek kuzenın samımıysen onunla paylasman ilk önce....çivi çiviyi söker demişler erkekler daha kolay halledebılır gibi gelıyor...

sakın inanma sonradan biyerden cıkar..psikopat mı yok piyasada.....çok duyduk bu lafları...seni ölçuyor suan.....

Yaklaşık bir ay oluyor arkadaşımın başına geldi. Arkadaşım çocuktan ayrılıyor ki arkadaşım onu başkaları ile de aldatıyordu evlenirim ben bunla diye kenarda tutuyordu kendiside evlenmiş boşanma arefesinde mahkemesi sürüyor daha neyse bu çocuğa ailevi sorunlarım diye ayrılığı çekti çocuk üsteleyince görücü usülü beni evlendiriyorlar ne yapayım diye ki o evleneceği kişiyi kendi buldu zengin diye boşanma gerçekleşsin evlenceklerdi yalanları saydı saydı tabi yalanları ortaya çıktı çocuk bayağı araştıra araştıra foyasını çıkarıyor.

Ve bu çocuk kuzu gibi mülayim bir insan birden kurt kesiliyor. Sen bununla çektiğin videoyu babasına kardeşlerine akrabalarına tek tek gönder. Şimdi işten aldılar eve kapadılar o zengin duydu yüzüne bakmıyor akrabaları kötü gözle bakıyor.

Bu yüzden en sessiz efendi adam bunu yapıyor ise bu insan neler yapabilir sence.

Anne gibi yar olmaz konuş herşeyi annen ile annende onla konuşsun böyle bir durumda ailenin arkanda olması onu frenleyebilir.Savcılığa vereceksen ver milleti boşver yukarda anlattığım şekilde bir olay olsa daha mı iyi kaldı ki ne olaylar çıkıyor haberlere görüntüsünü almaya giden kıza kaç kişi tecavüz etmişti b haberi hatırlayanlar olacaktır.

Tekrar diyorum ailenizden korkmayın bu tür insanlardan tehdit edenlerden korkun bu korku ile besleniyor bu malukatlar zaten.

sana sildim desede inanma .emin ol o resimleri daha sonra kullanacaktır.ama sana attığı tehdit dolu mesajlarını silme.gerekiyorsa yeni erkek arkadasınıda haberdar et.resimleri ona da yollayabilir bence.bu arada onunla ne telde nede int.de konusmayın

nihal , özelden mesaj atamıyorum mesajım 100 olmamış çok farklı şeyler oldu bildiğin gibi değil beni faceden eklermisin

ne kadar pislik herif bunu yapanlar ya..adam olan bu kız benim zamanında namusumdu deyip aklının ucuna getirmez boyle birsey yapmayı anında savcılıga verin bu tarz olaylarda gercekten agır cezalar veriliyor yazık ya bunlarda erkegim diye dolasır sokakda

ex tarafindan bende tedit edillenlerdenim, iyi bilirim berbat bir dönemdi , bende resim mesim felan yoktu sadece amaci olay cikartmakti ama o bile yeterdi, ailemin bilmedigi halde yanlis yapip ailem istemiyor diye ayrilmistim cunki kendisi vücut kelistirdigi icin tuhaf maddeler aldigini ögrenmistim,neymis hesap sorcakmis , allahim ne dönemdi günde yüzlerce tehdit mesajlari , face den heryerden , korkmuyordum aslinda ortada bisey yoktu sadece gürültü parilti olcakti erkek kardesim asabi insan, ilk aptallasma döneminden sonra ki anladim amaci beni geri elde etmekti , bende tehdit ettim sacma ama evet passiv kalmamali korktugu anlayinca dahada kendilerini bisey saniyorlar adiler.... olacaklari söyledim küfür ettim karsisinda durdum geri adim atti sevdigini vs anlatmaya basladi ..face imi kapattim , nr sini engelledim , 2 yildir ses soluk yok tabi nisanlima anlattim olurda birgun cikarsa karsima diye, kendime zamaninda nasil yakistirdim onu halen anlamiyorum ama bisey daha var bence bu sapiklar 2 ayriliyor :S birileri sadece köpek gibi affedersiniz havliyorlar bi kismida gercekten elinden gelcegi kötülügü yapiyorlar....allah yardimcin olsun , passiv kalma söyle bakalim dediklerini yaptigini acaba ona ne olcak sende tehdit et, savciliga git demis basi arkadaslar ama o zamanda hersey duyulcak yine ayni kapiya cikcak bence bu ilk edapta sanki sacma geldi , sende tehdit et bende bitirsem sende bitersin de , bazen kötüyle kötü olcaksin arkadasim

beni de eski erkek arkadaşım şimdiki erkek arkadaşımla çıkmaya başladığımızda ikimizi birden işten atmakla tehdit etmişti.hemde erkek arkadaşımın çantasına bilgisayar çıktısı bir mektup koyarak. bende hemen hemen yukarda yazdığn tarzda cevaplar vermiştim.beni tehdit ettiğine değil sevgime kandırıldığıma yanıyorum demiştim.en azından seninki açık açık tehdit etmiş bu bi de gizli gizli bilgisayar çıktısıyla tehdit ettiği gibi bir de o mektubu kendinin yazdığını kabul de etmiyordu. ha noldu erkek arkadaşım aslan gibi dikildi karşısına şimdi kedi gibi miyavlar arada. aslında birşey yapacaklarından değil,sadece şerefsizliklerinden yapıyorlar bunu.

buna benzer birşeyi bende yaşamıştım ... genelde havlayan köpek ısırmaz.. benimki öyle olmuştu .. umarım sende kurtulursun bi an önce .. gerekirse polise git ...

ay bu eski sevgili tarafından tehdit edilmeyi yaşamayan yokmuş yaa,ben o zaman dünya başıma yıkıldı sanmıştım

Yok mu tanıdık izbandut gibi biri, karşısına dikilip 'bizim kızımız sahipsiz değil' desin?
Öyle birini bulup ayarlayamaz mısın? Biz bir arkadaşım için yapmıştık. Başka bir arkadaşın uzaktan tanıdığı polisti. Yanına da 2 irikıyım arkadaş gitmişti.
Yani bak bu arkadaşım için ben vardım, başka arkadaşlarımız vardı. Senin de mutlaka bunları paylaşacak, birlikte çözüm yaratabileceğiniz birileri olmalı.

Yok mu tanıdık izbandut gibi biri, karşısına dikilip 'bizim kızımız sahipsiz değil' desin?
Öyle birini bulup ayarlayamaz mısın? Biz bir arkadaşım için yapmıştık. Başka bir arkadaşın uzaktan tanıdığı polisti. Yanına da 2 irikıyım arkadaş gitmişti.
Yani bak bu arkadaşım için ben vardım, başka arkadaşlarımız vardı. Senin de mutlaka bunları paylaşacak, birlikte çözüm yaratabileceğiniz birileri olmalı.

Mesaj tekrarı...

Son düzenleme:

Haberiniz varken çekmiş
Çok ayıp bi durum olmasa gerek ?
Dergilerde kapak kızı olmayacağınıza göre az çok neden çekildiğini anlamışsınızdır

Aynı dertten benden muzdaribim, hoş benimkisi nişanlanmış olmasına rağmen, hala benle ilgili videolar paylaşıyor vs..Bak canım seninkisi sana aşık olduğından değil, seni resmen saplantı haline getirdiği için böyle, tıbben adı da "aşk hastalığı"..Böyle kişilere cevap vererek, ümitlendiriyor olursun..eğer birşey yapacak olsaydı daha acısı tazeyken yapardı..sen sen ol asla sana yazdığı mesajları silme, hiç ummadığın bir anda işine yarayabilir.. Ha birde eğer fotoğrafları gerçekten göstermek isteseydi bunlar sana söylemeden önce yapardı, amacı korkutmak..sen ona cevap verdiğin sürece o seni rahatsız edecek..senin öncelikle yapman gereken şey; msn,facebook ve diğer sosyal ağlarını kapatmak..evin adresini biliyordur, tek başına çıkmamaya özen ver, bir şey yapacağından değil ama tedbiri elden bırakmamak gerek, baktın hala rahatsız ediliyorsun işte o zaman savcılığa git..geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…