Kızlarr nolursunuz bir akıl verin bana beynim dondu kaldı, başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor şuanda...
Eski sevgilimle 4 sene çıkmıştık, aileler araya girince olmadı ayrıldık. Bu 4 sene zarfında belli bir yakınlaşmamız olmuştu onun ısrarları sonucu. Fotografımı çekmiş bana onları sileceğini söylemişti, bana güvenmiomusn dedi. Sildim dedi. Şimdi ayrıldık, 3 ay oldu ayrılalı ve beni tehdit ediyor, napıcam ben(( Daha yeni biriyle tanışmıştım ve ailelerimiz tanıştırmaya karar vermiştik. Günün birinde o fotografları eline vericem bu kadar kötülüğü yapabiilirmiyim bilmiyorum ama diyor. Yani açıkça tehdit ediyor... Ne yapıcam ben bir akıl verin lütfennnnn
Biliyorum doğum gününden 3 gün sonraya denk gelmesi kötü oldu ama, şuanki arkadaşım biliyordu çünkü daha önceden de arkadaşımdı, aldığı şeyler değerli şeyler altın gibi, o yüzden geri göndermemi istedi şuanki arkadaşım. Ben de o yüzden geri göndermiştim. Ama şuan hakkaten sildi mi yoksa beni korkutmak için mi öyle dedi bilmiyorum. Son olarak beni hala çok sevdiğini asla unutamayacağını söylemiş, pişman olacağım şeyler yapmama sebep olduysa eğer özür dilerim demiş, beni üzmek yerine ölmeyi tercih edeceğini söylemiş. Keşke benim olsaydın demiş. Herhangi bir ihtiyacımda derdimde yanımda olabileceğini söylemiş. Kısaca özür dilemiş...
Bu yazdıklarında samimimiydi bilmiyorum ama şuan için kapandı gibi konu umarım bir daha açılmaz...
Tabiki güvenmiyorum artık azıcık güvenim varsa o bile paramparça oldu, şuan özür diliyor ben cevap vermediğimden cevap veriyim diye öyle söylediğini söylüyor yoksa yapacağından değilmiş. Hiç olmazsa unutmasına yardımcı olacakmışım, ben nasıl dayanıyormuşum bunları sordu.
Ben de benimle görüşmezsen herşey daha iyi olur dedim, başka uğraşlar bul kendine dedim. Ama hala resimler elinde olabilir şuan için güvenmekten başka çarem yok gibi sanırım. Çünkü sildim dese de inanmam artık, elime verse flashda bunlardı dese yine inanmam kopyalamış olabilir. Çok aptal olduğumu biliyorum ilerisini düşünemedim çok sevdim çok güvendim demek ki...
Canım tehdit mesajlarını cep telefonundan mı atıyor ? Facede falan atıyorsa onları hiç dikkate almıyor savcılık denedim çünkü , ama cepten atıyorsa silme hatta git gsm şirketinden döküman çıkattır ve direk savcılığa git o kim ya dağ başımı burası senin şu anda erkek arkadaşın varsa ve bunu duyduysa hırsından yapıyor olabilir. Ne ile tehdit ediyor birde yani tam olarak istediği ne , bak her işte bir hayır vardır demişler Allah korumuş senin öyle birisinden bence
Bu tür şerefsizlikleri yapan erkeklerden nefret ediyorum!! Gerçekten seven bir adam sevdiği kızın o resimler ortaya çıkınca düşeceği durumu düşünüp öyle bişeye kalkışmaz..
Bu durum bişeyi getirdi aklıma,Allah kimsenin başına vermesin.. Almanyada bi düğün esnasında (malum ordaki düğünler uzun sürüyor yemekli falan) yemek yendiği sırada arka fonda müzik eşliğinde gelinle damadın nişan fotoğrafları yayınlanıyormuş..Sonra biri cd getirmiş ve gelinin arkadaşından gelinle damada sürpriz diye..Neyse tabi cd yerleştirio o işle ilgilenen adam ve ne çıkıyor?? Gelinin eski sevgilisiyle öpüşürken hatta dilin de işin içine girdiği fotoğraflar...Herkes tabi şoke oluyor..Damat gelini dövüyo aileler birbirine girio ve gelinin babası kalp krizi geçiriyor.. Tabi düğün dağılıyo ve gelinle ailesi düşürüldükleri durumla kalıyorlar..Yani demem o ki ilerde ne olır nerde bu resimler karşınıza çıkar hiç bilinmez,siz işinizi sağlama alın hiç çektirmeyin :)
Not: buolaydan sonra artık önizleme yapılmadan ve önceden gelin damatla konuşulmadan artık sürpriz cd kabul etmiyor düğün organizatörleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?