Eski sevgilim tarafından tehdit ediliyorum lütfen yardım....

canm tıpatıp aynı şeyler benmde başıma gelmişti eksiği yok fazlası var ama hiç bişey yapamadı o fotolarda inanma canm seni korkutuyo başkasıyla olmasın yada evlenmesin diye sakın korkma sen yoluna devam et bidahada sakın kimseyle fotoğraf falan çekilme tek başına çıkma derim ben hep evlenene kadar annemle babamla çıktım dışarı dikkat et

Canım tehdit mesajlarını cep telefonundan mı atıyor ? Facede falan atıyorsa onları hiç dikkate almıyor savcılık denedim çünkü , ama cepten atıyorsa silme hatta git gsm şirketinden döküman çıkattır ve direk savcılığa git o kim ya dağ başımı burası senin şu anda erkek arkadaşın varsa ve bunu duyduysa hırsından yapıyor olabilir. Ne ile tehdit ediyor birde yani tam olarak istediği ne , bak her işte bir hayır vardır demişler Allah korumuş senin öyle birisinden bence

Samimiyetine inanma şunun artık..önce tehdit sonra aşkım canım cicim iyice saçmalamış..Ki zaten erkek arkadaşın varken bu adiyle görüşmende yanlış olur..kesinlikle hiç bir şekilde görüşme konu kapandı gibi diyorsun işte tekrar coşturup canını sıkma..Ne kadar değerli olursa olsun geri vermek için muhattap olma git bozdur parasını da ihtiyacı olan birisine ver geç madem öyle..Amacı seni geri döndürmek başka bir şey değil..Madem elinde fotoğrafların var çoktan gönderirdi ailene..

bana da geçensene hiç tanımadığım birinden telefon geldi beni tanıdığını felan söyledi benden 10 milyar civarında para istedi vermezsen fotoğrafların elimde dedi.parayı vermezsen internette yayınlarım dedi. E tabi ben hiç kimseyle çıkmadığım için bir korkum yoktu hemen aileme söyledim bir güzel benzettiler o kişiyi fotoğraf felanda yoktu elinde çünkü ben fotoğraf çektirmekten nefret ederim. Bak arkadaşım bu devirde insan annesine babasına güvenmiyor sen nasıl güveniyorsun da birde normal durumda olmayan fotoğraflar çekiyorsun şaşırdım doğrusu bu sana ders olsun bir dahada kimseye güvenmezsin yeni erkek arkadaşına da güvenip hata yapma sakın ...bence bu iş de uzayınca ailene söyle ortalık karışınca herşey daha kötü olur durumu toparlayamazsın.Kesinlikle ailenizden hiçbirşeyi saklamayın sonra böyle başınız beladan kurtulmaz ...inşallah o çocuktan kurtulursun

canım belkide silmiştir zamanında şimdi sana blöf yapıyor. ünv en yakın kız arkadaşımın başına böyle bişey gelmişti..çocuk habire tehdit edior telde bana attığın mesajları ailene gösteririm diye...ama ne mesajlar canım bir bilsen..kızında çocuğunda ölüm sebebi olabilecek türden..kız kaç gün kafayı yedi...çocuk kıza tecavüz etmiş kızda bunla ilgili küfürlü vb. mesajlar atmış çocuğa anlayacağın...sonra çocuğunn arkadaşlarını iyice sıkıştırdıkki ne öğrenelim.bu çocuk bir ay önce hattını kaybetmiş ve tüm mesajlar o hatla uçup gitmiş..ama aynı numarayı alıp kıza şantaj yapıyor...bence çokta inanma..belki çoktan silmiştir. sonra çocuk dedi ki arkadasıma seni seviyorum bana dönersin diye yaptım..yuh yani varya..kızı böyle korkutarak kendine döndüreceğini sanmış akıl fukarası...

ailenin tepkisi ne olur bilmiyorum ama, böyle şerefsiz iğrenç insanlara prim vermekten, korkmaktan çok daha iyidir.

insanın ailesi her şeyi kamufle eder çocukları için, hep yanında durur.

ben annenle konuşmanı, bu durumu anlatmanı tavsiye ediyorum. kızacağından korkuyorsan da, bir kızar iki kızar, ama evladısın, unutur gider yine senin arkanda durur.

o şerefsiz erkekte seni sahipsiz sanmasın. ona en büyük ders ailenin yanında olması olur. ne olduğunu şaşırır, saçma sapan konuşmalarıyla ortada kalır.

böyle insanlar lütfen yok edilsin, çok sinirlendim. 4 senelik ilişkiden sonra nasıl alçalabilir, nasıl bu kadar leşleşebilir bir erkek, yuh!

Belki aşırı ama ben insanlara çok güvensiz biriyim ve inan bana yaptığın çok büyük bir cesaret örneği geliyor.Hani deli cesareti derler ya öyle bi şey.Ama olmuşla ölmüşe çare yok..Bence sen sakın muhattap olma ama takıntılı biriysen ve o bu konuyu tekrar açarsa bence şöyle söyle:''Gönder aileme.Bende aileme beni zorla tehdit ederek bu fotoğrafları çektiğini söylerim.Sizden korktuğum için size söyleyemedim.Ondan korktuğum için de ayrılamadım derim.Bana zorla bunu yaptırdığın için seni benzetsinler de gör bakalım.Ben her şeyi göze aldım ne olacaksa olsun ama senin de yanına kalmasın.Hatta üstümde yüktü bu konu.Bu sebeple gerçeği açıklayıp bu yüktende kurtulurum de.Ailem bildikten sonra senden de bu ettiğin tehdidin intikamını almadan bırakmıycam.Verdim kararımı sen göndersen de göndermesen de ben aileme anlatıcam bunu.Bu vicdan muhasebesinden kurtulacam ben.Bir kere güvenimi yıktın çünkü.Ömrümün sonuna kadar bunu bana yapacak mısın diye yaşayamam.En azından anlatıp kurtulucam hem senden hem vicdanımdan.Sonuçta ailem onlar.Atacak değiller beni.Kızarlar küserler ama senin elinden de çekip alırlar senin de benimle muhattap olacağın bi şey kalmaz '' desen.

Hukuken ispatin zor sikayet etsen sana donme ve kamu davasi acilma ihtimali yuksek, suan yapmam diyor ama ileride ne yapacagini kimse bilemez bu durumda umarim yapmaz demekten baska care suan icin goremiyorum .

Ben de tehdit edilmiştim ama resim mesaj falan yoktu. Dönmezsen yüzüne kezzap atıcam seni sakatlıcam vb. Dürüst olayım korktum. Bir süre yalnız dışarı çıkamadım bir yere gezmeye gidemedim. Ama karşısında dik durdum, korktuğumu zerre belli etmedim. Söyledikleriyle dalga geçtim. Ama bu psikolojik harp neredeyse 1 yıl sürdü. Baktı bana sökmüyor sıkıldı bıraktı. Bir söz vardır havalayan köpek ısırmaz diye. Yapabilseydi yapardı laflamazdı.

benim de başıma geldi.benim böyle fotoğraflarım falan yoktu ama msnde yazışmalar msjlar bilmem ne..onu terkettiğim gün beni rezil etmeye başladı, elinden ne geliyosa yaptı.hergün tehdit mesajları sokakta önümü kesmeler, hakaretler küfürler falan.yeni sevgilimle buluşup bana bin tane iftira attı, o yazışmaları gösterdi falan filan..peki noldu?sevgilim(şu an nişanlım :)) ağzını yüzünü bi güzel dağıttı.şimdi uzaktan köpek gibi havlayıp duruyo anca, yanıma bile yaklaşamıyo..ama neler çektim bi ben bilirim.şundan eminim ki elinde fotoğraf olsa kullanmaktan asla çekinmezdi..

senin eski sevgilin de muhtemelen seni kaybettiğinden emin olduğu an o fotoğrafı kullanacaktır..şu an sen hala cvp verdiğin için tamamen kaybettiğini düşündüğünü sanmıyorum.çoook dikkatli ol.ona son msj olarak savcılığa gideceğini ve korkmadığını söyle.baktın ki hala arıyor gerçekten de git o savcılığa.

Çok benzerini ben de yaşadım canım 3-4 yıl önce.Neler çektiğini anlayabiliyorum.Ölmek bile istiyor insan.Her günüm ağlayarak ya benim ya o şerefsizin ölmesi için dua ederek geçiyordu.

Benim yaptığım hatayı yapma.Ben her attığı mesaja cevap atardım korkudan,aradığı zaman açardım direk.Korktuğumu çok belli ederdim.Bu tipler de zaten bizi korkutmak istiyorlar.Havlayan köpek ısırmaz.Ona diyeceğin tek şey bu mesajları yarın savcıya götürüyorum diceksin elinden geleni ardına koyma bakalım diceksin.Bak nasıl da kuyruğunu kıstırıp kaçıyor.Küfretmemek için zor tutuyorum kendimi.Nefret ediyorum böyle erkeklerden.

Mesajları da gerçekten savcıya götür,işleme koysunlar.

Canım sakın yaaa,konuşmaya devam etme.Dedim ya çok benzerini yaşadım.Benimki çırılçıplak filan değildi ama öpüşürken filan resimlerimiz vardı liseyi de yeni bitirmiştim o yıllarda ailem görürse çok kızardı.O da tehtitlerine ilk böyle başladı,bari unutmama yardım et dedi,en azından arkadaşım olarak kal,alıştıra alıştıra hayatımdan çık dedi.Sadece resimlerle de tehtit etmiyordu kardeşime bir zarar verceğini,yüzüme kezzap dökceğini filan söylüyordu.Ben bu bir şey yapmasın diye arkadaşça konuşmaya devam ettikçe çığrından çıkmıştı işler bu sefer başladı aşkım de bana,seni seviyorum de bana diye bana emrivakiler yapmaya.İstediği bir şeyi yapmasam direk tehtitlere başlıyordu.Ben de salaktım o zamanlar korkuyordum,şimdiki aklım olsa hiç taviz vermem.3 kez numaramı değiştirmiştim o zamanlar napıp edip numaralarımı bulmuştu en kötüsü evimin yerini biliyordu.Şimdi çok şükür kurtuldum ondan uzun zamandır sesi çıkmıyor sen de kurtulursun umarım.

bak yazmakla ne iyi etmişsin,yalnız olmadığını anladın en azından...
benim de başıma bi benzeri gelmişti,zaten gelmeyen kız yoktur herhalde...
İnsan kötü bir an yaşayınca bunu bi tek kendisi yaşadı zannediyor,ama konuştukça konuştukça aslında çevresindeki en yakının bile hayatının bi döneminde buna benzer şeyler yaşadığını görüyor.Bunu bilmek bana güç vermişti,inşallah sana da verir
yalnız değilsin...
Benim şerefsizin elinde ne resim vardı ne mesaj ne ses kaydı,yaşanan kayda değer bişeyde yoktu benim açımdan.
Amaaaa bir sistemden benim memleketteki açık ev adresim,babamın numarası falan,hepsi avucunun içindeydi...Sevgilimin olduğunu öğrendiği güne kadar hala umutlu-hesapta özlem doluydu..O gün kapıma kadar gelmeler,küfürlü mesajlar...Hiçbirine cevap atmadım.Üstümü giyindim,cebime kimliğimi koydum gelsin de rezillik çıkarsın diye bekledim,g.tü yemedi..Baktı ben cevap atmıyorum asla kayıtsız kalamayacağım şeyi,annemi soktu işin içine.Ben annemin arkasından çok iş çeviririm ama dünyada kimseyi sevmediğim kadar da onu severim..Ayrıca çok dominant bi kadındır annemin bu maldan bişeyler duyması demek üni bitene kadar yanıma taşınması,hayatımı kısıtlaması demek...
O korkuyla cevap attım,salak ben
zaten amacı cevap almak
Bi tepki duyabilmek için iğrençleşiyorlar böyle,şimdiki aklım olsaydı hayatta atmazdım.
Korkuyla güçleniyorlar..Baktı ben kapıya gelirimlere,küfürlere,tehditlere tahrik olmuyorum da annem deyince hemen cevap atıyorum haftalarca onla vurmaya başladı beni...
Tabii sonrasında bir telefonunu bile açmadım,işin içine sevgilim girdi,kaç şehir öteden geldi de bu salakla bazı şeyleri halletmek için,onda da korktu tısstı zaten :)
yok hayatımı mahvedecekmiş,kaybedecek bişeyi yokmuş,hayatını beni mahvetmeye adamış...
Havlar havlar susar diyorum sadece.
utanmadan ev adresimi göndermiş salak,ah sevgilime söz vermeseydim ben de onun adresini ona göndermezmiydim,onun ailesinin yaşadığı şehirde bunun ağzını burnunu kıracak çevrem olduğunu biliyo
ya da bende iğrençleşip kredi kartı numarasını gönderebilirdim,interneti yok diye alışverişlerini benim bilgisayardan yapardı...İstersem onu neler nelerle tehdit edebilir,hatta gerçekten gerçekleştirebilirdim ama ben onun kadar iğrenç değilim
elimi p.çe bulamaya değmez:)))

bunları buraya niye yazmışım uzun uzun???
belki de hala içimdedir de dertleşmeye ihtiyaç duymuşumdur...
Sen içini ferah tut.
Böyle bişey yapsa kendi geleceği de yanar,hangi baba hangi sevgili suskun kalabilir böyle bi şere..izliğe????
bence cesareti yoktur
diğer bütün köpekler gibi havlar havlar susar...

Biraz içim rahatladı şuan için iyiki varsınız kızlar... En son gelişmeleri aktarayım, meğer ailesine benim artık istemediğimi söylememiş, ailesi hala benim ailemi ikna etmemi bekliyormuş. Ben hediyeleri eve gönderince herşey ortaya çıkmış. Annesi aradı neden neden diye sordu bir sürü, ağladı telefonda, ben de istemiyorum artık oğlunuzu dedim. Herşey için teşekkürler hakkınızı helal edin dedim. Biz teşekkür edilcek bişey yapmadık dedi neden bitti diye çok ısrarlı sordu, anlatmadım sadece istemiyorum dedim. Sizin oğlunuz ayrıldığımızı sizden saklamış diye söylemedim.
Onun bana attığı en son mailde seni unutmak istiyorum seni üzemem üzersem ölürüm, pişman olacağın şeylere sebep olduysam çok özür dilerim affet beni demişti. Ben de eğer benimle konuşmazsan daha kolay olur herşey dedim. O da seni rahatsız ettiğim için özür dilerim bir daha rahatsız etmicem bi sıkıntın olursa her zaman burdayım yazmış. Ve en son bir mesaj atmış telefonuma beni üzdüğünü ahımı aldığını söylemiş, iş güvenlikçi olarak bir yerde çalışıyor iş kazası olmuş ve onu karakola çağırmışlar. Beni üzdüğü için başına bunun geldiğini düşünüyor.

Ben de telefon numaramı değiştireceğim. Şuan ki erkek arkadaşıma eski erkek arkadaşımla ilgili herşeyi anlatmıştım, ama tehdit olayından bahsetmedim, yoksa biliyorum kesin bulur onu döver kötü şeyler olsun istemedim umarım tatlılıkla kapanmıştır herşey. Allahım ona beni unutturacak birini verir inşallah beni tez elden unutur.

Son düzenleme:
Kusura bakma ama bunu söylemek durumundayim.

Eger o resimleri cekerken nasil isteyerek cektiysen, simdide bu gibi duruma katlanmak zorundasin.

Birak ki kocan dahi olsa ki sadece "erkek arkadasin" bu gibi resimleri cektirmeden önce düsünücektin.

Dava acman zor olur. Cünkü elinde belirli bir kanit olmasi gerek.

Bence konusmayi dene tekrar "eski sevgilinle".

Maalesef böyle şeyler genc kızlarımızın başına çok geliyor..

Bu sitede göruyoruz insan kac yıllık evli olduğu kocasını tanıyamıyor...

Kadın boşanmaya kalkınca kocası neler yapıyor...

Asla sonradan sizin alehinizde kullanacağı birşey yapmasına izin vermeyin..

Gelin ata binmiş ya nasip demiş...

Cok devam ederse şikayet edin..Msj silmeyin ..

Benim de eski sevgilimle fotoğraflarım var ya silmiştir değil mi ? Herhalde silmiştir yani umarım inşalllah
Güldüğüme bakma Allah yardımcın olsun benim başıma gelse ne savcılığa verebilirdim ne de sesimi çıkartabilirdim.

benim ablam facedeki msjlardan dolayı dava açıp kazandı, çok ilginç

Ohaaaaaaaaa. Ama yuh yani ya öpüsürken resim felan cekenleri anlamiyorum ben. Ne göstermek istiyorlar nasil öpüsüyoruz felan mi.
Ne edersen bulursun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…