bende aynı dertten mağdurum benide eski erkek arkadaşım tehdit ediyorr napcam bilmiyorum
Canım asla alttan alma,senin korktuğunu gördükçe daha da üzerine gelir.Bazı erkekler çok şerefsiz ego tatmini yapıyorlar böyle korkutarak.Attığı mesajları silme ve savcılığa gideceğini söyle.Ailenden korktuğunu sanmasın sakın,ailem ne olursa olsun benim arkamda olucak de.O zaman zaten tehdit edebilceği bir şey kalmaz.
eskiden alttan alırdım ama şimdi almıyorum kızlar naparsan yap diyorum korkusuz biri oldum onun sayesinde ağzıma geleni sayıyorum istedğini yap diorum olacakların önüne geçemem diyorumm böle deyincede yok ben karımla mutluyum muhabbeti yapıyor bende mutluysan nie arıosun beni diorum susuyor erkekler böyle işte kızlar adam evlenmiş hala peşimde ya bu nasıl zihniyet çözemedim
Kızlarr nolursunuz bir akıl verin bana beynim dondu kaldı, başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor şuanda...
Eski sevgilimle 4 sene çıkmıştık, aileler araya girince olmadı ayrıldık. Bu 4 sene zarfında belli bir yakınlaşmamız olmuştu onun ısrarları sonucu. Fotografımı çekmiş bana onları sileceğini söylemişti, bana güvenmiomusn dedi. Sildim dedi. Şimdi ayrıldık, 3 ay oldu ayrılalı ve beni tehdit ediyor, napıcam ben(( Daha yeni biriyle tanışmıştım ve ailelerimiz tanıştırmaya karar vermiştik. Günün birinde o fotografları eline vericem bu kadar kötülüğü yapabiilirmiyim bilmiyorum ama diyor. Yani açıkça tehdit ediyor... Ne yapıcam ben bir akıl verin lütfennnnn
Canım olayları karısı bilmiyorsa sen de onu karısına söylemekle tehdit etsen işe yarar mı?
karısı daha 18 yaşında bile olmayan bi kız karısı biliyormuş ben senin köpeğinim diomuş onuda getir diyormuş ben biyere gitmem diyormuş karısı bunu çok seviyor ya karısına demem fayda etmez babası yok babasına söylesesem vefat etti annesine defalarca dedim fayda etmedi ailesinden çekinmiyor.bide karısı hamile düşünün kızlar buna rağmen arıyor beni
valla allah yardımcın olsun canım seni savcılık paklar başka kimse koruyamaz..
ya da biz tüm kk üyeleri toplanıp dövelim o adımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?