eski sevgilim tehdit ediyor yardım edin.

Sen ne yaptın bu durum için benide eski erkek arkadaşım tehdit ediyor bana 2 milyar ver pesini bırakacağım diyor ne yapayim şimdi ben bütün arkadaslarima mesajlar falanda atmis her gün aglamaktan bıktım.

Bana attığı 300 400 tlnin hesabini yapiyor dolandiricik davasi acicam sama diyor. Sen gorursun diyor kapina gelicem diyor bütün arkadaslarima beni kotulemek amacli mesajlar atmis ailem korkuyoruum ne yapayım ben lütfen banada bir yol gösterin

Konu dört yıllık. Kendi konunu açarsan daha çok yardımcı olurlar.

Benim tavsiyem savcılığa gitmen, şikayetçi olman yönünde.

Bak o seni tehtid ettiginde onu savciliga sikayet edecegini aoyle ve kararli gorun.onun aileianden tanidigin varsa onlara soyle.
Ve senin ciplak fotonu nasil cekiyor ne gunlere kaldik allahim

Bak o seni tehtid ettiginde onu savciliga sikayet edecegini aoyle ve kararli gorun.onun aileianden tanidigin varsa onlara soyle.
Ve senin ciplak fotonu nasil cekiyor ne gunlere kaldik allahim

Sen ne yaptın bu durum için benide eski erkek arkadaşım tehdit ediyor bana 2 milyar ver pesini bırakacağım diyor ne yapayim şimdi ben bütün arkadaslarima mesajlar falanda atmis her gün aglamaktan bıktım.
Ona istediği parayi vermeyi düşünmüyorsun heralde ? Eğer düşünüyosan bak ben sana devaminda neler olacağını anlatayim o para bitince yine arayacak bu sefer üç bin tl ver diyecek her seferinde artarak devam edecek. Sırf elinde resimler var diye sana her istediğini yaptiramaz sen isteklerini yaparsan bu konu bambaşka yere gider. Savcılığa git dilekçe ver kimseden korkma eğer ailenden ve milletten korkarsan eski sevgilin sana daha beter korkular yaşatacaktır emin ol. Korkma kendine güvencin yüksek olsun ve pazartesi ilk işin savcılığa gidip dilekçe ver mahkeme zaten sana barodan avukat verecektir.

Müsadenle ilave yapmak istiyorum, en felaketide hatta o adam sata da bilir bu kızı..

Senden para istediğini msj olarak atmasını ya da telefonda söylemesini sağla.bu bildiğin şantaj,tehdit ve cezası en az iki yıl.savcılığa git gizli kalsın dersen ailen duymaz.ikamwtini ailenin yanındaysa baska bir yere aldır tebligatın eve gitmesin.ve asla ına savcılığa verdiğini söyleme delilleri yok eder.sakin kal.

peki çıplak fotoğraflarınızı nasıl gizlice çekiyor. birde 10 15 tane resim diyosunuz

Buna benzer bu durum bi arkadasmn basina gelmisti cocuk birlikle olurkenn ses kaydina alms ve bunlar arrildiginda kizin babasinin is yerine yollamsti allahtan o gun adam izinliydide kiz gidip ordan almsti kimse görmeden. Bunlar her ayrildignda cocuk farkli seylerle tehtit edip kiz barismak zorund kaliyodu. Sonuc bu yaza dugunleri var.

yeni konu açmalısın.

Yazık ya evlenmek zorundamı kaldı

Eski sevgilin sapıkmış bunu 2 yılda nasıl anlayamadın bukadar karaktersiz erkeklerde var malesef çok üzücü
Sana tek yapacağı dönmen için tehdit edecek sonuna kadar da uğraşacak yayınladım bile diyecek sakın inanma afedersin de g*t ister bi halt yapamaz zaten yaparım diyenden korkma amacı seni döndürmek öyle yada böyle dönmicenden emin olursa niye yayınlayıp kendi başını belaya soksun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…