Yok artık!! Ne kadar aşağılayıcı bir yorum bu! Ben utandım!
Evli olup, şiddet gören dava açamayan kadınlar var!!!????
Burada yaptığınız "asıl suçlu olan adamın" üzerinden "kadını" aşağılayıp kendinizi rahatlatmak.
Nasıl bir rahatlıksa bu!!!!!!! Bir taraftan yüreklendirip, bir taraftan aşağılamak!!!!!!!
Bacak açmak ne demek??????!!!!!!
Daha çok şey yazmak isterdim size ama. Anlamazsınız! Boşa yormayayım kendimi...
ya kız nie bole bi ortam saglamıs ya cıplak resimlerini adamda işi ne kimse kızı suclamaıyo bende iiyi yapıyo adam biraz kork da aklın basına gelsin bidaha yapmassın bole bişii
ya kız nie bole bi ortam saglamıs ya cıplak resimlerini adamda işi ne kimse kızı suclamaıyo bende iiyi yapıyo adam biraz kork da aklın basına gelsin bidaha yapmassın bole bişii
burada yorum yapan cogu kisi tabikide konuyu acan arkadasin yaptigini dogru bulmuyordur ama burada onu yargilamak bize dusmez bence
kaldi ki yermek,uzmek hic dusmez bizim tek yapabilecegimiz yardim istedigi konuda yorum yapmaktir eger deseydi kizlar ben yanlis biseymi yaptim sizce ?siz ne diyorsunuz bu yaptigima diye ozaman bu yorumu yapabilrdiniz .lutfen daha dikkatli olalim cumlelerimizde her nekadar onaylamasakda yaptigini yargilamak bize dusmuyor bence .
tabiki hak veriridim size eger bu fotolari bilerek cektrseydi ama kiz haberim yokken cekilmis diyor o acidan biz ne diyeblrzki ozaman .oyle igrenc bir seye hepimiz karsi olmaliyiz bence zaten bile bile foto cektirmek zaten kendi hatasi olurdu ama haberim olmadan cekti demisCanım bence arkadaşın anlatmak istediği cinsel birliktelik yaşayıp yaşamaması değil, fotoğraflarının çekilmesine izin vermesi
Ben öyle anladım :26:
Şantaj zaten suç ama ben bu cinsel içerikli fotoğraf / video vs. çekilmesine çok karşıyım.
Bugüne kadar bu tarz ilişkilerinde hiç iyi bittiğini görmedim, hep konu sahibinin derdine benzer sorunlar ortaya çıkıyor.
O yüzden kızların daha dikkatli olması lazım bence çünkü bu görüntüleri kullanarak ilişkiyi devam ettiren, türlü türlü işkence yapan çok erkek var maalesef etrafta
bence sesini kaydet sonra msjlarini silme hepsini polise göster anca böyle kurtulursun eger geri dönersen daha fena seyler yapabilir seni tehtid ederek sakin kanma ve sakin korkma !!
Arkadaşlar 2 senelik beraber olduğum sevgilimden gizli çıplak fotoğraflarımı çekmesi nedeniyle ayrıldım.Fakat ayrılmakla olmadı malesef.şuanda bana tehdit içerikli mesajlar atıyor.fotoğraflarımı yayınlıcağını ve beni rezil ediceğini söylüyor.fotoğrafları yayınlamakla kalmıcağını da dile getiriyor.eğer onunla barışırsam bir sorun olmıcağından bahsediyor.ben kesinlikle barışmayı düşünmüyorum ayrılalı 1.5 ay oldu.ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.polise gitsem ayrı dert herkes duyucak gitmesem ayrı dert böyle bir şerefsize boyun eğmek istemiyorum.zaman benim aleyhime işliyor.düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?