Şikayetçi olun . Kimse kimseyi bu kadar özel hayatıyla taciz edemez .
Dikkatini çekmek, seni kışkırtmak için yapıyor tecrübeyle sabit. Biraz da size göz dağı vermeye çalışıyor “benim her şeyden haberim olur, gördün mü bak kuşkularımda haklı çıktım” gibi. Birebir iletişime geçme asla, değilse doğru yolda olduğunu sanar ve daha çok dikkat çekmeye çalışır. Sevgilin istekleri kabul etmesin red de etmesin öylece kalsın. Yapmanız gereken şey tepkisiz kalıp yok saymak. Eğer daha da arttırırsa dozu direkt şikayetçi olun.
Cok tesekkur ederim, siz de cok zor zamanlar yasamıssınız sizinki bana resmen sosyopat ve psikopat geldi. Acıkcası bu öyle biri degil, korkagın teki anca klavyede anca lafta. Umarım haddini sınırını daha da asmaz, erkek arkadasım mantıgıyla davranıyor ama dusunsenize karsısında beni hala seven unutamayan bi eski sevgili var tabiki cok sinir bozucu bi durum onu cok iyi anlıyorum.Benim de başıma böyle bir şey gelmişti. Ayrılığı kabullenememiş ve beni bir sürü şeyle tehdit edip barışmaya ikna etmeye çalışmıştı. Kapıma dayandı, okuluma geldi ailemle, canımla tehdit etti. Benim hayatımda kimse yoktu bunları yaşarken farklı olarak. Ailem durumu bildiği için ne yapabiliriz diye düşündük birlikte. Ruh sağlığı hiç yerinde olmayan bir insandı zaten bu ortadaydı yapmayı vaad ettiklerinden. Ben karakola gidip şikayetçi olmayı düşündüm esasında hatta içeri girip bir memurla görüştüm whatsapp mesajlarının çıktısını almamı söyledi tekrar çıktım ve vazgeçtim. Tek düşündüğüm şikayetçi olursam daha çok onu kizdirir miyim oldu. İçeri girmekten korkacak bir insan değildi bana ne olur diye düşünecek bir insan da değildi. Iliskimiz devam ederken siyasi eylemlerden mahkemeleri olduğunu öğrendim. Öyle basit şeyler de değildi. Ayrılmak istememin sebebi de bunlar olmuştu zaten ki ilişkinin kalan yarısını da korktuğumdan devam ettirdim diyebilirim. Ben hiçbir şey yapmamayı seçtim. Sosyal medya hesaplarımı kapattım. Telefon numaramı değiştirdim. Beni görmesin beni ona hatırlatacak her şey gözünün önünden yok olsun gitsin diye düşündüm ise de yaradı. Ortak arkadaşlarımızdan yurt dışına gittiğini öğrendim kalıcı olarak. 2 sene bitti hala da ulaşmaya çalışmadı herhangi bir şekilde. Hala korkularım var. Ya geri dönerse beni bulmaya çalışır mı diye ama elimden başka bir şey gelmiyor. Size şikayet edin diyemem. Etmeyin de diyemem. Her hikaye farklıdır. Bende sessiz kalmak ve yok olmak ise yaradı ama sizi bulmak için ekstra çaba gösterip vazgecmeyebilir. Bu kişinin ruh halini kapasitesini bilmiyorum. Ama ne kadar zor bir durum olduğunu biliyorum. Şu an hayatınızdaki kişinin de duygularıyla değil. Mantığıyla hareket etmesi gerekiyor. Yani bu kişi ona özel fotoğraflarınızı gönderebilir özel durumlarınizi anlatabilir sevgilinizi kışkırtmak ve sizi ayırmak için. Ama sevgiliniz sizi gerçekten seviyor ve düşünüyorsa erkeklik gururu senen saçmalığı bir kenara bırakıp sizin can güvenliğinizi düşünür şekilde davranmalı. Bence size ulaşmasını engelleyin bir süre sosyal medya kullanmayın. Numaranızı değiştirin. Bu kişiyi engellemek ise yaramaz sonuçta durmadan yeni hesaplar açabilir. Bunun sonu yok. Yargıdan korkan biriyse klavye delikanlılığı yapıyorsa kısaca gücü kadına yeten tiplerdense de hemen şikayetçi olun. Ama çıktıktan sonra ne olur bilmiyorum malum tatile gider gibi 3 ay sonra çıktıkları için... Allah yardımcınız olsun...
Açıkçası dozunu artıracağından korktugum icin sikayetci olmak istemiyorum henüz. Erkek arkadasım da sinirli bi insan bu kadar sakin kalabildiğine şaşırıyorum, adamın işi gücü gırla üstüne bir de can sıkıcı bu olay çıktı, kendimi sucluyorum ama elimden de bisey gelmiyor.
Neden böyle bu insanlar neden bitebileceğini kabullenemiyorlar, işinde gücünde kariyerli biri ama yaptığı gurursuzluk ve acizlik.
evet ekliydi meslek grubumuz aynı ve önceden tanıdıgım biri oldugu icin fakat islerin bu duruma donusebilmesini ben tahmin etmezdim, nasip olacagı varmış.Tabii ki rahatsız etmesi kabul edilemez. Tasvip etmiyorum. Bir şeyleri gururuna yedirememis gibi geldi. Daha önceden size sormadığı bir insan olsa öylece çekilirdi belki.
Hep soruyordu dediniz bir kere de sormamış yani. Eylülde bitmiş iki ay geçmemiş başlamış. Kim bilir neler kuruyor kafasında. Yanlış anlamayın da şimdi siz bunu erkek arkadaşım benim kim bu diye sordugun kişiyle benden ayrılıp ilişkiye başladı vs deseydiniz neler yazılırdı o adama neler. Yine diyorum tasvip etmiyorum. Korkakmis da zaten konuşur konuşur susar.evet ekliydi meslek grubumuz aynı ve önceden tanıdıgım biri oldugu icin fakat islerin bu duruma donusebilmesini ben tahmin etmezdim, nasip olacagı varmış.
Gurununa yediremiyor ama batsın böyle gurur.
Bozulurdum tabiki ama kimse kimsenin hayatından cıktıktan sonra rahatsız edebilecek boyutta değil, olmamalı, karakterli bi insan davranısı degil bu.Biteceğini kabulleniyor da belki sizin bu kadar kısa süre içinde tanıdığınız biri ile yeni bir ilişkiye başlamanıza bozuluyordur. Siz olsanız bozulmaz mısınız?
Tabi her ne şartta olursa olsun size bulaşmaması ve yaşadıklarını içinde yaşamadı gerekirdi.
Ayrıca sizin zamanında ayrılamadığınız için, bu adam sizle birlikteyken de tanıdık diye tanımladığınız biri ile kendini aldattığınızı düşünüyor ve bundan sonraki sevgililerinin hiçbir zaman erkek arkadaşı olmasına izin vermeyecek ya da büyük sorunlar yaratacak. Adamda kocaman bir travma yarattınız. Tebrikler.
Umarım öyle olur, havlayan köpek ısırmaz demek istiyorum.Hep soruyordu dediniz bir kere de sormamış yani. Eylülde bitmiş iki ay geçmemiş başlamış. Kim bilir neler kuruyor kafasında. Yanlış anlamayın da şimdi siz bunu erkek arkadaşım benim kim bu diye sordugun kişiyle benden ayrılıp ilişkiye başladı vs deseydiniz neler yazılırdı o adama neler. Yine diyorum tasvip etmiyorum. Korkakmis da zaten konuşur konuşur susar.
Evet hic kolay değil onun için anlayabiliyorum. Şu an nisanliyim. Ve nisanlimla birbirimize eski ilişkilerimiz hakkında konuşmama sözü vermemize rağmen bilsin diye bu durumu baştan sona anlattım. O çok anlayışıdır. Öyle de yaklaştı ama direkt sizdeki gibi eski sevgilimin tacizlerine maruz kalsaydı eminim o da etkilenirdi. Bence şikayetçi olacağınızı bu kişiye belirtin olmayacaksaniz da. Hakaret etmeden kışkırtmadan lütfen bu şekilde davranmaya bir son ver şeklinde bir konuşma yapın umarım işe yarayacaktır.Cok tesekkur ederim, siz de cok zor zamanlar yasamıssınız sizinki bana resmen sosyopat ve psikopat geldi. Acıkcası bu öyle biri degil, korkagın teki anca klavyede anca lafta. Umarım haddini sınırını daha da asmaz, erkek arkadasım mantıgıyla davranıyor ama dusunsenize karsısında beni hala seven unutamayan bi eski sevgili var tabiki cok sinir bozucu bi durum onu cok iyi anlıyorum.
4 ay geçti ama ilişki 3 ay önce başlamış. Beni hiç ilgilendirmez. Dediğim gibi bunu karşıdaki yapsaydı yorumları tahmin edebiliyorum. Bu konuda da bu şekildeki konularda da erkeğin düşüncesini görmüş oldum sizdne dolayı. Kadınlar da görür umarım.Umarım öyle olur, havlayan köpek ısırmaz demek istiyorum.
Onun tarafından bakmıyor degilim evet ama 4 ay gecti, o ne zaman basladıgımızı bilmiyor yeni öğrendi bunu. 4 ay uzun bi süre tabiki iliskim baslayabilir onu ilgilendirmez
Zamanında eski bi iliskim cok guzel gidiyorken bi anda bırakıldım ve iki gün sonra baskasıyla oldugunu ogrendim. Tek bir mesajım kelimem olmadı, seviyordum ve dedim ki yaptıgı yanına kalmasın cunku beni onun icin bırakmıstı. Bunu yasayan biri baskasına asla yasatmaz.4 ay geçti ama ilişki 3 ay önce başlamış. Beni hiç ilgilendirmez. Dediğim gibi bunu karşıdaki yapsaydı yorumları tahmin edebiliyorum. Bu konuda da bu şekildeki konularda da erkeğin düşüncesini görmüş oldum sizdne dolayı. Kadınlar da görür umarım.
degilim ama yaşadıgım yeri evi biliyor.Eski sevgilinizle aynı şehirde misiniz? Bana aldatıldığını düşündüğü için hırs yapmış gibi geldi. Yoksa bir şey yapacak olsa neden sadece ekleme talebi yollasın? Birlikte olduğunuzu nasıl öğrendiyse aynı sinsilikte karşınıza çıkabilirdi. Ama o aklınca huzurunuzu bozmaya çalışıyor aldatıldığını düşündüğü için. Kızın peşini bırakmayan eski sevgili durumunun yeni sevgiliniz için rahatsız edici boyuta gelip, belki sizden ayrılır diye umut ediyordur muhtemelen
Biliyorum benim de başıma gelmişti, ayrı ülkelerde olmamıza rağmen hala biber gazı taşırim çantamda ne olur ne olmaz diye takıntı oldu. Ben ciddi anlamda tehditlere maruz kaldım ama çok şükür icraata geçmedi kurtuldum. Tabii ki hafife almamak lazım kimin içinde ne tür bir karakter gizlediğini bilemeyiz. Zaten böyle şeyler cinnet aninda da olabiliyor.degilim ama yaşadıgım yeri evi biliyor.
huzur bozmaya calısıyor ve bunu basarıyor da ne yazık ki, aman ne yaparsa yapsın diyemiyorum insanların nasıl cani oldugu bir cografyada yasıyoruz ve ister istemez korku hakim.
Ayrılmaz ki böyle bir durum yüzünden olaylar büyürse diye tüm endişem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?