Eski sevgilim yeni ilişkimi takıntı haline getirdi

Bence siz kendinizi düşünün acil olarak. Bu kadar takıntılı bir adam cidden karşınıza çıkıp size zarar verebilir. Eski konunuzu adamin takıntılı barışma çabalarını biliyorum yorumlar da yazmıştım. Çok dikkat edin lütfen.

Herkese iyi geceler arkadaşlar. Başlıkta çok açık şekilde yazdım 1 yıllık beraberliğimin olduğu eski sevgilimden anlaşamama, temizlik konusundaki sıkıntılar, muhabbet ve sohbetimizin eskisi kadar uymaması gibi temel konular ve beraberinde getirdikleriyle ondan ayrıldım. Çok zor bir ayrılıştı, istemedi, kapıma dayandı, ağladı yalvardı fakat kesin net bir dille istemediğimi söyledim çok sancılı zor dönem geçirdim onun yüzünden sonunda bittiğini sandım. Eylül ayında bu gerçekleşti fakat benim için pandemi dönemiyle beraber tamamen bitmişti fakat ona söyleyemiyordum bu yüzden çok uzadı.

Yeni beraberliğimle çok kısa bir süre sonra başlamış dahi olsak ( birbirimizi uzaktan tanıyorduk hatta eski erkek arkadaşımın kafayı taktığı biriydi, bunu nereden tanıyorsun seni neden favlıyor gibi soruları hep yöneltiyordu bana ) 1 yıl içinde yaşamadığım hisler, duygular, günler geçiriyorum ve 3 aydır birlikteyiz buna rağmen ciddi adımlar atma kararımız var yaza doğru nasipse ilk adımı atacağız. Gel gör ki hiç bir yerde ekli olmamasına rağmen nereden araştırıp bulduysa beraberliğimizi öğrenmiş. Her gün onlarca istek atıyor erkek arkadaşıma, tüm sosyal medya hesaplarından. Mesaj yok sadece rahatsız etme durumu var. Ama çok korkuyorum beni bu kadar kafaya takmışsa ya bir gün önüme çıkar veya erkek arkadaşıma küfürlü içerikte mesajlar yazarsa allah korusun istenmedik durumlar olursa. Haberlerde neler izliyoruz ve insan ayrıldıktan sonra anlıyor karşısındakinin hamurunu.

Sizce nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım ?
Erkek arkadaşım sakin şuan ama artık canımı sıkıyor ve sonuçlarına katlanmak zorunda kalacak bunun diyor bana. Gerçekten korkuyorum iş çığrından çıkarsa diye, ne yapılmalı böyle bir durumda sizce ?
Engellesin erkek arkadasinuz.Size yazarsa da suc duyurusunda bulunun.

Bence siz kendinizi düşünün acil olarak. Bu kadar takıntılı bir adam cidden karşınıza çıkıp size zarar verebilir. Eski konunuzu adamin takıntılı barışma çabalarını biliyorum yorumlar da yazmıştım. Çok dikkat edin lütfen.
ediyorum evet şuan neyse ki tatil ailemin yanındayım. açıkçası bişey yapacak olsa çoktan yapardı bana kaç ay geçti.
onun yediremediği yeni ilişkim..

Aynısını yaşadım hatta seninle aynı durumda neredeyse :) tarihlere vs kadar benziyoruz.
Sustum sustum baktım o çirkef ben de onun diliyle karşılık verdim
Ama biz de yazması da vardı sadece ekleme değil
En son bana yazdığında
‘Seni cümle aleme rezil ederim işinden olursun savcılığa vereceğim piz tacizci’ gibi bir şey yazdım.
Cinnet geçirdim ne olduysa şak diye kesti gururuna mı dokundu nedir :) iğrenc insanlar ezik aşağılık kompleksi
erkek arkadaşın kaliteli biri belli benimki de öyleydi allahtan karşılık vermedi facia çıkardı

Aynısını yaşadım hatta seninle aynı durumda neredeyse :) tarihlere vs kadar benziyoruz.
Sustum sustum baktım o çirkef ben de onun diliyle karşılık verdim
Ama biz de yazması da vardı sadece ekleme değil
En son bana yazdığında
‘Seni cümle aleme rezil ederim işinden olursun savcılığa vereceğim piz tacizci’ gibi bir şey yazdım.
Cinnet geçirdim ne olduysa şak diye kesti gururuna mı dokundu nedir :) iğrenc insanlar ezik aşağılık kompleksi
erkek arkadaşın kaliteli biri belli benimki de öyleydi allahtan karşılık vermedi facia çıkardı
bizim de sonraki aşama yazmalar olacak gibi geliyor, ne yazacak onu da bilmiyorum ama allahın acizi gurursuzu.

erkek arkadasınız hic yazmadı değil mi ? ve hemen mi yazdınız yoksa beklediniz mi biraz

Tarafsiz bakarsak eski arkadasinizin öfkesi sanirim sizin onu aldattiginizi düsünmesinden kaynaklaniyor. Ondan ayrilip kisa süre sonra o kafaya taktigi kisi ile berabersiniz. Belki iliskiniz sirasinds basladigini düsünüyordur. Bu sizi rahatsiz etme hakkini vermez, ama sacma davranislarin aciklamasi olabilir. Dozu artsa sikayet edin..aksi takdirde görmezden gelin. Ama disardan bakildiginda yukarda belirttigim gibi görünebilir ve aldatilmis hissetmek, öfkeyi ve kirginligi beraberinde getirir

Ayrılığı hazmedemediği için yapıyor. .
Erkek arkadasınız şikayet etsin..

Tarafsiz bakarsak eski arkadasinizin öfkesi sanirim sizin onu aldattiginizi düsünmesinden kaynaklaniyor. Ondan ayrilip kisa süre sonra o kafaya taktigi kisi ile berabersiniz. Belki iliskiniz sirasinds basladigini düsünüyordur. Bu sizi rahatsiz etme hakkini vermez, ama sacma davranislarin aciklamasi olabilir. Dozu artsa sikayet edin..aksi takdirde görmezden gelin. Ama disardan bakildiginda yukarda belirttigim gibi görünebilir ve aldatilmis hissetmek, öfkeyi ve kirginligi beraberinde getirir
Ayrılmak istedigim zaman ona hep uzun uzun açıklamalar yaptım bi tanesini bile anlamadı hep üsteledi barısalım diye çareyi ona hic yazmamakla telefonlarını engellemekte buldum o sıralar. Şimdi yazsam yüz bulup devamını getirecek eminim o yüzden açıklama dahi yapmak istemiyorum ona.
Evet cok haklısınız kafasında neler kuruyordur suan allah bilir gercekten onu da anlamaya calısıyorum ama her ne olursa olsun gel bana sor gel bana yaz, sımarık bir çocuk gibi 30 yasında adamın baska bir adamı her gün tüm mecralardan eklemesi akıl karı değil..

bizim de sonraki aşama yazmalar olacak gibi geliyor, ne yazacak onu da bilmiyorum ama allahın acizi gurursuzu.

erkek arkadasınız hic yazmadı değil mi ? ve hemen mi yazdınız yoksa beklediniz mi biraz

Biz de şöyle oldu; İlk fake’lerden bakma, arkadaşlarına ekletme , arkadaşlarından bakma bunlar benim o zamanlar ki mevcut erkek arkadaşıma yapıldı ex tarafından.
Neyse dedik merak etmiştir olabilir sorun etmedik.
Bana mail attı erkek arkadaşıma söyledim hatta beraber okuduk güldük (niye güldük gurursuz olduğu icin) kötü bir ilişkiydi ilişki içinde kötü hakaretlere maruz kaldıgım icin bunları erkek arkadaşım biliyordu bu kişiyi hiç kıskanmadı bu yüzden çoluk cocuk dedi takmadı
Sonra beni aradı açmadım.
Mesaj attı konuşalım diye dönmedim.
En son bir mail daha attı utanmadan uzun uzun yazmış beni suçlamış İşte şöyle yaparım böyle yaparım geri dönsen başkasından gelmiş olcan nasıl kabul ederim tarzı ulan salak sana dönen mi var sülük gibi kurtulamayan benim zaten 😀 neyse ...

üzerine o cevabı yazdım uzun bir süre sessiz cevapsız kalmıştım ondan rahattı o
Yerin dibine soktum tehditse bin kat ben tehdit ettim işiyle ailesiyle herşeyiyle

ha hala laf sokuyor sosyal medyadan (baktığımdan değil ortak arkadaşlar var)
Düşündükçe midem bulanıyor iğrenc insan..

Ama ilk huzursuzluğu erkek arkadaşımı arkadaşlarına ekletme bakma vs yaparak yapmaya calıstı da allahtan erkek arkadaşım kaliteli olgun biri çoluk çocuk dedi kavga etmedi şükür

Biz de şöyle oldu; İlk fake’lerden bakma, arkadaşlarına ekletme , arkadaşlarından bakma bunlar benim o zamanlar ki mevcut erkek arkadaşıma yapıldı ex tarafından.
Neyse dedik merak etmiştir olabilir sorun etmedik.
Bana mail attı erkek arkadaşıma söyledim hatta beraber okuduk güldük (niye güldük gurursuz olduğu icin) kötü bir ilişkiydi ilişki içinde kötü hakaretlere maruz kaldıgım icin bunları erkek arkadaşım biliyordu bu kişiyi hiç kıskanmadı bu yüzden çoluk cocuk dedi takmadı
Sonra beni aradı açmadım.
Mesaj attı konuşalım diye dönmedim.
En son bir mail daha attı utanmadan uzun uzun yazmış beni suçlamış İşte şöyle yaparım böyle yaparım geri dönsen başkasından gelmiş olcan nasıl kabul ederim tarzı ulan salak sana dönen mi var sülük gibi kurtulamayan benim zaten 😀 neyse ...

üzerine o cevabı yazdım uzun bir süre sessiz cevapsız kalmıştım ondan rahattı o
Yerin dibine soktum tehditse bin kat ben tehdit ettim işiyle ailesiyle herşeyiyle

ha hala laf sokuyor sosyal medyadan (baktığımdan değil ortak arkadaşlar var)
Düşündükçe midem bulanıyor iğrenc insan..

Ama ilk huzursuzluğu erkek arkadaşımı arkadaşlarına ekletme bakma vs yaparak yapmaya calıstı da allahtan erkek arkadaşım kaliteli olgun biri çoluk çocuk dedi kavga etmedi şükür
Yahu bunlar kadar gurursuz ezik ve kompleksli bir varlık olamaz. Bırakan sizsiniz nasıl daha geri dönsen diyebiliyor akıl almıyor vallahi :D

Benim eskisi biliyor ona asla dönmeyeceğimi barışmayacağımı yaptığı sindirememek huzur kaçırmak, isteğini yapıyor da.

30 40 senelik evlilikler bitiyor atlatılıyor anlaşamamışız ayrılmışız ne gerek var sülük gibi yapışmanın. Çocuklaşıp ergenleşmenin 30 yasına gelmis insandan bahsediyoruz gerçekten şaka gibi.

Umarım yazmama gerek kalmadan biter gider zira onunla yüz göz olmak asla istemiyorum. Siz ne güzel atlatmışsınız :)

Yahu bunlar kadar gurursuz ezik ve kompleksli bir varlık olamaz. Bırakan sizsiniz nasıl daha geri dönsen diyebiliyor akıl almıyor vallahi :KK70:

Benim eskisi biliyor ona asla dönmeyeceğimi barışmayacağımı yaptığı sindirememek huzur kaçırmak, isteğini yapıyor da.

30 40 senelik evlilikler bitiyor atlatılıyor anlaşamamışız ayrılmışız ne gerek var sülük gibi yapışmanın. Çocuklaşıp ergenleşmenin 30 yasına gelmis insandan bahsediyoruz gerçekten şaka gibi.

Umarım yazmama gerek kalmadan biter gider zira onunla yüz göz olmak asla istemiyorum. Siz ne güzel atlatmışsınız :)
Sessiz kalmak karşı tarafın sizi sindirdiğini düşünmesine sebep oluyor benim tecrübem bu oldu.
Siz sessiz kaldıkça devam etme olasılığı da var.
En azından savcılığa vereceğim tarzı bir mesajınız bulunsun bir daha bi şey yaparsa..

Yahu bunlar kadar gurursuz ezik ve kompleksli bir varlık olamaz. Bırakan sizsiniz nasıl daha geri dönsen diyebiliyor akıl almıyor vallahi :KK70:

Ayakkabı değiştirir gibi erkek değiştirebileceğinizi düşündüğünüz için sorunlar yaşıyorsunuz.
Siz yine iyisine rastlamışsınız. Kötü bir erkeğe rastlayanları haberlerde okuyoruz... Allah korusun.
Ya biraz gerçekçi olun. Her insanın bir kalbi, ruhu var. Öyle söylendiği, anlatıldığı gibi kolay değil bir ilişkiye başlamak ve bitirmek...
Ha bazı insanlar için bu sıradn bir şeydir. Onu da lütfen burada aşk, evlilik türü ciddi ilişkielr gibi anlatmayın. Onu yeri ayrı..

Ayakkabı değiştirir gibi erkek değiştirebileceğinizi düşündüğünüz için sorunlar yaşıyorsunuz.
Siz yine iyisine rastlamışsınız. Kötü bir erkeğe rastlayanları haberlerde okuyoruz... Allah korusun.
Ya biraz gerçekçi olun. Her insanın bir kalbi, ruhu var. Öyle söylendiği, anlatıldığı gibi kolay değil bir ilişkiye başlamak ve bitirmek...
Ha bazı insanlar için bu sıradn bir şeydir. Onu da lütfen burada aşk, evlilik türü ciddi ilişkielr gibi anlatmayın. Onu yeri ayrı..
Allah Allah napsinlar degistirmeyecegiz diye istemedikleri erkeklerle devam mı etsinler? Zaten bu adamlardan ayrilmakla ne kadar doğru yaptıkları erkeklerin kalitesinden belli.
Ayrıca kadın platformunda ne işiniz var sayın bay ? Adını da kadınder yapmış 😂😂😂

Allah Allah napsinlar degistirmeyecegiz diye istemedikleri erkeklerle devam mı etsinler? Zaten bu adamlardan ayrilmakla ne kadar doğru yaptıkları erkeklerin kalitesinden belli.
Ayrıca kadın platformunda ne işiniz var sayın bay ?
Profilimde "kadın" olduğum bilgisi mevcut.
Siz ayakkabı değiştirir gibi beğenin, kullanın, ayağınız sıkılınca, hevesiniz gidince değiştirmeye çalışın.
Sonra burada başlık açın, yardımcı olmaya çalışırız :)

Psikiyatriste giden ve gidemeyen psikolojisi bozulmuş kadınların çoğu, evlenmeden cinsellik yaşayan ve sonrasında erkek kaybolunca travma yaşayan kadınlardan oluşur. Veya o kadınların çocuklarından...

Psikiyatriste giden ve gidemeyen psikolojisi bozulmuş kadınların çoğu, evlenmeden cinsellik yaşayan ve sonrasında erkek kaybolunca travma yaşayan kadınlardan oluşur. Veya o kadınların çocuklarından...
Ya o kadar saçmalamışsınız ki. Daracık çevrenize, kadını meta gibi gören çevrenize bakip bir de anket yapmış gibi gelmiş algı kasıyorsunuz.

Vay canına, çok uğraştınız mı bu tespiti kasarken? Bi daha yapmayın.

'' Ayakkabı gibi sevgili değiştirmek'' yerine o benim ilkim, ilk tuttuğum eli bırakmamalıyım diye ne kadar zarar görse de ilişkiyi bitiremeyen kadınları napacağız?

Back
X