En iyisi gerçekten sevebileceğim birini bulmak ve hayatımın ondan ibaret olmadığını ona göstermekresmen ego tatmini yapıyor nesini anlamadın? Aklınca kalbini ezmeye çalışıyor nabız yokluyor tepkin ne olacak diye yoksa telefonuna bakmaya niye çalışsın o çocuğu niye sordun dimi ?
Sormadımresmen ego tatmini yapıyor nesini anlamadın? Aklınca kalbini ezmeye çalışıyor nabız yokluyor tepkin ne olacak diye yoksa telefonuna bakmaya niye çalışsın o çocuğu niye sordun dimi ?
Olmayan şey nasıl işlesin ki onlar başka yerleriyle hareket ediyorlar çünküBu erkekler hangi arada derede unutuyor ya ... Ilginc yahu hemen sevgili buluyorlar.. bunlarin beyinleri nasil isliyor ayollll..
En iyisi canım ama niyetin o kişiyi yara bandı olarak kullanmak olmasın gerçekten seveceğin kişi olsunEn iyisi gerçekten sevebileceğim birini bulmak ve hayatımın ondan ibaret olmadığını ona göstermek
Aynen karılıyorum +1Malın teki resmen
ayrıldıktan sonra arkadaş olduk
sende erkek ark edin yanı dostca biri olsun onunla vakıt bgecır gelemez yanınızaMerhabalar moralim çok bozuk eski sevgilimle aynı iş yerindeyiz ayrıldıktan sonra arkadaş olduk oda arkadaşız diye dibimden ayrılmıyor ama sevgilisi var canımı yakmak için paylaştığı fotoğraflar yetmezmiş gibi şimdide iş yerine getirdi onu. Sevmiyormuş gibi yapıyorum ama içim yanıyor bana aşık olan bir arkadası vardı laf arasında sordu konuşuyomusun onunla diye telefonum elindeyken bakmaya çalışıyor kimle konuşuyorum diye neden yapıyor bunları sizce ben ne yapmalıyım uzak durmaya çalışıyorum dibimde bitiyor
Öyle olucak inşallah canımEn iyisi canım ama niyetin o kişiyi yara bandı olarak kullanmak olmasın gerçekten seveceğin kişi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?